Nedeni basit hocam Türkiye Cumhuriyeti fiilen bitmiştir. Meclisi çalıştırılmayan, milletvekillerinin ne işe yaradığı belli olmayan hukuk ve eğitim sistemi çökmüş, toplumsal sözleşmesi zarar görmüş bir ülkenin para birimi ayakta kalamaz.
Printable View
Bende tekniğe şirket hisselerinde bakıyorum ama yabancı para için gerçektan anlamsız geliyor, bir de bu fibonacci sayanlar var. Tarikat gibi görünüyorlar gözüme adamlara lafta söyleyemiyoruz. İroni tabii benimkisi. Herkes parasının elindekinin kıymetini bilecek.
2020 ekonomist kapağında öngörülerde o karikatürlerde salgın yoktu.Bu nedenle çuvalladılar diye düşündüm.Sonra salgının 2019 da başladığı aklıma geldi.Öyle ya ilk hastalar 2019 da hastalandı ve muhtemelen öldü.O yüzden 2019 ekonomist kapağına baktım çini temsil eden pekin ayısına yakın mahşerin dört atlısı vardı.İlginç değil mi.
Neyse paranoyadır belki de aynı aıds in maymunlardan geçtiği gibi,bu da yarasa çorbasından bulaşmıştır.Bill gates in 3 ay önceki pandemi simulasyonu da tesadüftür.O simulasyonda tüm dünyaya bulaşma 6 ayda oluyordu.İnşallah çin dışındaki yayılım çindeki gibi olmaz.
19 şubatta bir faiz indirimi daha yaparlar mı?
Büyük ihtimal dolar nöbetçisi karda işie yetişemedi ya da kafayı kırdı karıya gitti afedersiniz. Yarın kovarlar.