Evde kiyida kosede 3 ceyrek 3 de gram altin varmis bebelere getirmis hisim akraba. Hatun kisi benden gizlemis. Artik zenginler klubunde gibi hissediyorum kendimi.
Printable View
Evde kiyida kosede 3 ceyrek 3 de gram altin varmis bebelere getirmis hisim akraba. Hatun kisi benden gizlemis. Artik zenginler klubunde gibi hissediyorum kendimi.
bütün hafta sabah 9 da fırlayarak başladı.. yarın 9 da aynı şey olursa hop 16...
haftayı 16 üstü kaparsa önümüzdeki hafta nasıl olacak..
Memur alsa alsa zamcık alır! :whistling:
bosporos kardeş iskender yiyeyim de , ne kadar yiyebilecem.Bünyenin de alacağı iskender var :Sad: Hadi harcamaları da , ihtiyaçları da öne çektik diyelim nereye kadar . Eyvallah eldeki dövizin artışına sevinecekken , sepetteki tlnin erimesi hele hele de riski pek sevmeyen birisi olarak insanın canını sıkıyor. Hep sepet mantığıyla gidiyordum yıllardır. Mecburen riskli fonlara falan da geçiş yapmam lazım tl için ,borsaya kendim giremem. Orda da rüzgar terse dönerse bir de ordan öpecekler , ister fon ister borsa olsun .Vallahi kafada saç kalmadı 40 yaşta . Her şey saçma gelmeye başladı artık , yırtın yırtın nereye kadar