Hepsini okudum merak etme. Bizde biliyoruz bütün olayları. O zaten hep kendini düşunüyor.
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Hepsini okudum merak etme. Bizde biliyoruz bütün olayları. O zaten hep kendini düşunüyor.
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
'Kendini dusunmek" de neymis kardesim? Adam herkesi manipule edip duruyor bu forumda 2 senedir. Her turlu pislik var. Yazik bu hissede gercekten magdur olanlara.
Her neyse, benim yazabilecegim birsey yok. Uyardim kac kere iftira atmasin diye. Gitsin mahkemelerde ya da hangi delikteyse orda atsin iftirasini artik.
Gitsin simdi, 10,000 tane yazim arasinda dava edecek sey arasin. 3 ayini orda harcasin. 400-500 bin lira ceza verecekmis SPK hisse almisim diye. Muahahahaha.
Rumuzunu geri almak icin acacagi davayla benim davalarimi birlestirsin. Hayatini feto mahkemelerinde gecirirken bir de benimkine vakit harcasin.
Iftira atmayi, camur atmayi kesmesini o kadar soyledik.
Gerek yok, bosu bosuna bir de ceza yiyecegiz yonetimden adam yuzunden. Oteki topiklerde ettim hakaretlerimin aynisi. Orlarda beni sikayet etmezler. Onlari arasin.
Ben neyi kaçırdım? Sonunda Denis keskin taşa mı vurdu başını. Peki.
Bu arada yeni bir pazar mı açtıydı? Dünyanın en muhteşem, ancak dava dilekçesi formatını bile bilmeyen hukukçusu..
O olmadı, ortağı idare eder artık. :)
Genpower jeneratör ANKARA da perşembe günü congresium da fuara katılıyormuş saatini bilemiyorum tüm hissedar arkadaşlara duyurulur...
SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tüm dost ve akrabalar davetleymiş:))
Fuar hazırmış
http://www.enerjikongresi.com/default.aspx
Fuarın linkini koydum. Kimse davetli filan değil. Stand açan firmalar listesinde genpower yok. Sanırım bir başkasına sığıntı olacak. Mesela çin motor firmasına gibi... Her neyse. Fuar muar mesele değil. Geçen gece yaşanan deniz dalgalandı tantanasını kaçırdığım için üzgünüm.
Genpower yurt dışında show room açmış :halay::halay::halay:
Lütfen araştırıp etmeden cevap yazmayın. Şu an Ankara'da olan fuar sizin paylaştığınız değil. Geçmiş tarihe ait bir fuarı paylaşmışsınız. Ankada'da 22-25 kasım arasında A TECH EV ELEKTRONİK SİSTEMLERİ FUARI var. Katılımcı listesi için de buyrun link. 34.sırada bakın kim var.
http://www.atechfuari.com/Katilimci-Listesi.html
Sizin paylaştığınız uluslararası enerji fuarı ve o 8-9 kasım 2018 tarihindeydi.
Ben bugün fuara bizzat katıldım kardeşim fuarda 4 firma vardı 1. Side GENPOWER JENERATÖR
Adam kazık attığı yatırımcısının parasıyla iflas etmiş firmasını fuardan fuara gezdiriyor. Boy boy jeneratörlerini pazarlıyor . ne güzel dünya. Sayın Müjdat Uslu artık birşeyler yapmanız lazım. Hala şansınız var. Dünya da sayılı firmalardan olmak varken lütfen bırakalım bu alavere dalavere işlerini. Artık birşeyler yapın. Üzdüğünüz hırpaladığınız yatırımcılarınızın hani olmasa da bir nebze gönlünü alın bundan daha önemlisi itibarınızı alın. Yoksa google dan aratıldığında sahtekar konumunda gözüküyorsunuz. Bunu ben demiyorum yanlış anlamayın dünyanın girdiği bir arama motoru diyor.
[23/11 01:26] apsuva hamza: Bu gün fuara bizzat gidip yetkililer ile görüştüm siparişlerin çok yoğun olduğunu sıkıntılı günlerin geride kaldığını söylediler ve daha ilk günden fuara katılımın beklentilerin üzerinde olduğunu güzel günlerin geleceğine inanıyoruz dediler..
[23/11 01:30] apsuva hamza: Bu arada MÜJDAT USLU patronu sordum cumartesi günü fuarda olacakmış kendisi ile görüşmeyi çok isterdim fakat SAKARYA da olacağım. Görüşmek isteyen gider görüşür. Akparti genel merkezinin tam karşısında CONGRESİUM
Akgiray (imkb yetkilisi) 4 -5 fírma borsa kotuna geri dönebilir
Cefa makine A.Ş. mide bulandırıyor ortada sağlam fırıldaklik dönüyor büyük üstadları göreve davet ediyorum. ( M.K. ULU bey, ÜNAL bey vs.)
Kottan atılma sebeple rini ortadan kaldıran şirketler isterse borsa kotuna geri dönebilir faaliyetlerini sürdüren şirketler küçük yatırımcıları koruması için IMKB ve spk yetkililerinin küçük yatırımcıları korumasi için görev başına davet ediyoruz
Fuarda işlerin iyi gittiği kötü gunlerin geride kaldığını söylüyor lar faaliyet suruyorsa o zaman borsa kotuna geri dön dünyaya açıl ortak bul sende sevin bizzde yoksa küçük yatirimcinin parası kimseye hayr etmez akıllı ol unutma alma mazlumun ahini çıkar aheste aheste
Bu güne kadar borsa kotundan atilip gerekli olan düzenlemeleri koşulları saglayip kota dönen sirket örneği varmi ona bakmak lazim genyh kota dönmek istiyorum der ise engel varmı) '
Veda Akgiray, bimeks alsin kota, hirsiz s..... Yalan eski haber
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kota dönmesi için 2018 yılı 3 aylık 6 aylık 9 aylık bilançolarını vermesi gerekiyor Faaliyetlerime devam ediyorum demesi gerekiyor Borsa ya kote olma parasını yatırması gerekiyor bunun dışında bir şart yok bunları spk ya borsa istanbul a bildirirse Spk da olacak toplantı da borsaya alınıp alınmaması konusunda açıklama cevap yazısı hemen gelir şirkete
Kota dönmesin lanet olsun onun kotunada firmasinada çağrı yapsın alsın hisselerini soksun müsait yerine kot felan umurumda değil yazık günah 6 sene oldu sürünüp duruyoruz formlarda her gün bir haber bir mucize olur diye bekliyoru hani firma iflas edip malı mülkü kalmasa anlayacam ama kansizlar fuara katılıyor işler çok yoğun diyor
Sent from my SM-A310F using hisse.net mobile app
Kota geri dönüş yapan artog var bir .müddet sonra gitti hic değilse satmak isteyenler satım fırsatı vermiş
Daha önce kottan kendi isteğiyle çıkmak isteyen sirketler yeniden değerleme yapip şirketleri iyi fiyattan devrediyordu kücük yatırımcıları mağdur etmiyorlardi bazi firmalarsa borsaya açılıp kücük yatırım cinin parasini çarpıp ortadan kayboluyordu mühim olan halis niyet genyh 9bin tl den hic soluksuz 27 taban yedi 60 kuruşa geldi. Varin yorumu siz yapın tabana kuvvet kacmislar
Anlamadigim iflasina karar verilen sirketlerin iflas sonrasi edinmeleri yakınları nin yurt içi yurtdışında ki ticari menkul ve gayrimenkul varlıklarını spk veya devlet neden takip etmez
Ayrica fabrika arsası kentsel dönüşüm için uygun olabilir toki vs yeniden değerleme oranı oldugunda şirket başka yerlerde arsa alır tüm borç ödenir bunlari ankara da emlak odasına sormalı takip edilmelidir
kendinizi kandirmayin komik seyler bunlar. banada kızmayın. artik kabullenin bunu.
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kapanan kottan atilan sirketlerden magdur olan 400000 dortyuzbin uzeri küçük yatirimcinin hesabini kime verdiler kabahat spk da amerika avrupada olsa farkli olur bizde istediğin gibi at oynat denetim yok cezai müeyyide yok oh ne als memleket ye memet ye
Gen yatırım ın sermayesi ne 10 milyon akıllı bir patron bunun sermayesini artırır 20 milyon yapar bu 10 milyon lotu borsada satar halka arz diye ikincil halka arz diyebilir kaldı ki aselsan falan yapmış 3 ncü halka arz ı gen yatırım da yapabilir ordan gelen para ile de devran döner küçük yatırımcı da nefes alır en azından parasının büyük bir bölümünü alır borsada oluşan fiyattan satar hem patron kazanır hem küçük yatırımcı çözüm bu
Bu dediginiz şeyi yapmasina engel teşkil eden şeyi bilmek gerek bu şirketin sahipleri kısa günün kari deyip ne kadar mali küçük yatırımcıya kitleyip kacarsak kardir düşünen tipler çünkü en son hisse takası araci kurumunda yanilmiyor isem birman dan sonra 2 milyon küsür hisse küçük yatirimcinin elinde kalan orda bir firildak döndü
Alavere Dalavere yapanin yapana yardım ve yataklık yapanlarin canından malindan evladindan çıksın kör kütürum olsunlar inşallah amin amin amin
Maalesef ki dedikleriniz doğru. Öyle karaktersiz insanlara denk gelmişiz ki. Ulan dünya zaten adaletin yokta bu kan emicilere hesap soran da yok. Napılır hiç bilemiyorum. Adama kafayı yedirirler. Salak gibi yıllardır zar zor kazandığımız parayı kurda emanet ettik.kurt mu dedim pardon çakallara. Bütün lanetler üzerinize olsun. İnsanları ne hale getirdiniz. Bunun hesabı öbür tarafa kalmamalı. Bu dünya da vermelisin pek muhterem zat. Vermelisin ve bizde görmeliyiz
Müjdat okuyorsan gel iki hissede ki lotlarımı sana hibe edeceğim. Senin gözün doymamıştır. Al benim helal yoldan kazanıp yatırım yaptığım senin haram hisseni tekrar sana vereceğim. Naparsan yap artık. Allah tan korkmaz kuldan utanmaz herif. Milleti dolandırdın köşeye çekildin değil mi. Yazık senin kalıbına . adalet olsa dersin ki hakkını hukuki yollardan sonuna kadar ara. Amma senin gibi pek şerefli insanların koyduğu kanunlar la adım bile atamıyoruz. Arkadaş zengin hep mi kazanır bu şeref..... Yoksunu dünya da. Batsın amq ozamn bu dünya .
Bu gibi adamlara kanun viz gelir minareyi çalan kilifini önceden. Hazırlamış bunlar kanunları iyi bilen icra iflas dairesi ve malimusavirler avukatlar la danisikli is yapmışlar 2016 yılının karını silen spk denetçi si mujo ben yapmadım onlar yaptı ben masum ayağına yatan şahıs bunlara kim hesap soracak
Kendi rızasıyla kottan ayrılmak çağrı yapmak gerektigin biliyor suçu başkalarına atıp kap a haber düşmedi tebligat yapılmadı bunlar hep ayak
Bu tür sahtekarlar a fırsat verildikce ardı ardına benzer olayları hep göreceğiz bunların karşısına dikilecek ne kanun var ne de heykeli dikilecek şahıs