Sayfa 322/470 İlkİlk ... 222272312320321322323324332372422 ... SonSon
Arama sonucu : 3753 madde; 2,569 - 2,576 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

ünal Guest
    http://www.enerjikongresi.com/default.aspx
    Fuarın linkini koydum. Kimse davetli filan değil. Stand açan firmalar listesinde genpower yok. Sanırım bir başkasına sığıntı olacak. Mesela çin motor firmasına gibi... Her neyse. Fuar muar mesele değil. Geçen gece yaşanan deniz dalgalandı tantanasını kaçırdığım için üzgünüm.

2. Genpower yurt dışında show room açmış

3.  Alıntı Originally Posted by ünal Yazıyı Oku
    http://www.enerjikongresi.com/default.aspx
    Fuarın linkini koydum. Kimse davetli filan değil. Stand açan firmalar listesinde genpower yok. Sanırım bir başkasına sığıntı olacak. Mesela çin motor firmasına gibi... Her neyse. Fuar muar mesele değil. Geçen gece yaşanan deniz dalgalandı tantanasını kaçırdığım için üzgünüm.
    Lütfen araştırıp etmeden cevap yazmayın. Şu an Ankara'da olan fuar sizin paylaştığınız değil. Geçmiş tarihe ait bir fuarı paylaşmışsınız. Ankada'da 22-25 kasım arasında A TECH EV ELEKTRONİK SİSTEMLERİ FUARI var. Katılımcı listesi için de buyrun link. 34.sırada bakın kim var.
    http://www.atechfuari.com/Katilimci-Listesi.html

Sizin paylaştığınız uluslararası enerji fuarı ve o 8-9 kasım 2018 tarihindeydi.

4. Ben bugün fuara bizzat katıldım kardeşim fuarda 4 firma vardı 1. Side GENPOWER JENERATÖR

SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Adam kazık attığı yatırımcısının parasıyla iflas etmiş firmasını fuardan fuara gezdiriyor. Boy boy jeneratörlerini pazarlıyor . ne güzel dünya. Sayın Müjdat Uslu artık birşeyler yapmanız lazım. Hala şansınız var. Dünya da sayılı firmalardan olmak varken lütfen bırakalım bu alavere dalavere işlerini. Artık birşeyler yapın. Üzdüğünüz hırpaladığınız yatırımcılarınızın hani olmasa da bir nebze gönlünü alın bundan daha önemlisi itibarınızı alın. Yoksa google dan aratıldığında sahtekar konumunda gözüküyorsunuz. Bunu ben demiyorum yanlış anlamayın dünyanın girdiği bir arama motoru diyor.

6. [23/11 01:26] apsuva hamza: Bu gün fuara bizzat gidip yetkililer ile görüştüm siparişlerin çok yoğun olduğunu sıkıntılı günlerin geride kaldığını söylediler ve daha ilk günden fuara katılımın beklentilerin üzerinde olduğunu güzel günlerin geleceğine inanıyoruz dediler..
    [23/11 01:30] apsuva hamza: Bu arada MÜJDAT USLU patronu sordum cumartesi günü fuarda olacakmış kendisi ile görüşmeyi çok isterdim fakat SAKARYA da olacağım. Görüşmek isteyen gider görüşür. Akparti genel merkezinin tam karşısında CONGRESİUM

7.  Alıntı Originally Posted by apsuvahamza Yazıyı Oku
    [23/11 01:26] apsuva hamza: Bu gün fuara bizzat gidip yetkililer ile görüştüm siparişlerin çok yoğun olduğunu sıkıntılı günlerin geride kaldığını söylediler ve daha ilk günden fuara katılımın beklentilerin üzerinde olduğunu güzel günlerin geleceğine inanıyoruz dediler..
    [23/11 01:30] apsuva hamza: Bu arada MÜJDAT USLU patronu sordum cumartesi günü fuarda olacakmış kendisi ile görüşmeyi çok isterdim fakat SAKARYA da olacağım. Görüşmek isteyen gider görüşür. Akparti genel merkezinin tam karşısında CONGRESİUM

Hocam işleri rast gitsinde. Borsada telef ettikleri ky içinde herhangi bir planları varmıymış acaba.

8. Akgiray (imkb yetkilisi) 4 -5 fírma borsa kotuna geri dönebilir

Sayfa 322/470 İlkİlk ... 222272312320321322323324332372422 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •