Üstadlarýma sormak isterim. Ýflas etmiþ ve iflasý onaylanmýþ bir þirket var elimizde. Ýtirazlar vs devam ediyor edecek veya etmiyor. Þirketle görüþtüðümüzde hatta iflas masasý kurulduðu söylenmiþ bir þirket. Ama bakýyorsunuz iflas ettiðinden beri þubeler açýyor ihracaat yapýyor teknoloji fuarlarýna katýlýyor. Hatta baþka bir þirketçe öyle bir anlatýlýyor ki dünya da ilk yedi de. Biraz daha zorlarsa birinci olacak. Ama bahsedilen þirket önceden de bu haldeyken hayali mallar satmaya kalkmýþ yatýrýmcýsýný kandýrmýþ. Velhasýl kelam ben bu þirketi nereye koymalýyým. Nasýl bir þirket ki iflas etmiþ iflas masasý kurulmuþ ama böyle bir karar yokmuþ gibi üretim yapmaya devam etmiþ. Ne oluyor acaba bu þirkette. Ýflasýný veren mahkeme bunlarý gördümü görecek mi. Yatýrýmcýsýný kandýrýp dolandýrdýktan sonra üretimine devam edip para basamaya büyüklerimiz müsaade eder mi. Zavallý inanmýþ ben, KY ler bu durumun neresine konulacak. Bu þirketin hareket tarzý normal mi ülkemizde. Borsada yatýrýmcýsýný dolandýrýp iflas etmiþ amma üretime tam gaz devam eden hatta satýþlarý eskisinden bile daha iyi olan þirket örnekleri var mý.
Bu olanlardan spk nin bilgisi olmali spk ve þirket hakýnda savcýlýða ticaret kamu kurum ve kuruluþlarý Na bu bilgileri aktarma li ve suç duyurusunda bulunmak gerekir
Zer-gen firmasý ile olan münasebetleri nedir acaba.
05.07.2018
2011 yýlýndan bu yana saðlýk, inþaat, ithalat ve ihracat alanlarýnda bir çok baþarýya imza atmýþ olan* ZER Ltd. Þti., son yýllarda Türkiye’nin ve global dünyanýn enerji konusunda yaþadýðý sorunlarýn farkýna varmýþtýr. Yýllara varan tecrübesi ve müþteri memnuniyeti bilinciyle, kendi kalite seviyesine uygun araþtýmalarý sonucunda JENERATÖR ve ENERJÝ sektörünün DEVÝ GENPOWER* ile yollarýný birleþtirmiþtir
SM-C7000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SM-C7000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/QUOTE]
SM-C7000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri