Moral bozmaya çalışanlar var...1-2 lotla düşüş düşüş değildir.....Fabrikatöründe dediği gibi sabır sabır....
Y.T.D.
Printable View
Isc nedennn :)
Isc 10 lu rakamlari bulacagi soylentileri var
Alan satan isctrhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...1bc8497003.jpg
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugünlük kademe
https://i.hizliresim.com/5ayyqj.png
Haftalık alanlar
https://i.hizliresim.com/oXVVNm.png
Haftalık satanlar
https://i.hizliresim.com/36zzWA.png
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
iş yatırımın satması kuşku uyandırıcı mı sizce de?
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Birinin elinde 25 lot var. Bir bitse harika olacak. Artık tüm umutlar gelecek haftalara kaldı. İyi geceler.
Su an hikayesi olan hisselerin basinda geliyor kurucu ve imtiyazli isbank hisseleri istedigi kadar satsin
Bu hikaye ne zaman sonuçlanır önemli olan bu sanırım. 2-3 seneyi bulurmu yoksa genel kurulda birşeyler çıkarmı.bence Ne olacağı belli olmadığından satış yiyor sürekli tahta. Haber gelmediğinden satış baskısı artıyor. Anlamadığım madem satacaksın tavandan yaz alanda tavandan alsın. Herkes böyle yapsa bak bakalım düşebiliyormu hisse. En fazla 2 ay daha tutarım. YTD.
İşte o hikaye çok sessiz kaldı.Belki herkesin dediği gibi sessiz sedasız çalışma vardır.Ve herkes miting alanında bu meseleyi duymak istiyor.Ve Mart toplantısı..
Bana yine kızacaklar..
Diyorum ki..
Böyle devir olsaydı öncesinde bu kadar mal dağıtılır miydı?
Yukarı doğru ivmelenmesi gerekmez miydi?
Satan kişiler toplantıyı neden beklemiyorlar?
1 ay daha dişini sıkmayanlar bizim bilmediğimiz neyi biliyorlar?
Bariz SATIŞ YİYOR..
Veya hisseler çoktan ayak altından çekilmez miydi?
Seçim maratonunda söylendi söylendi..
Veya toplantıda gündeme geldi geldi..
Yoksa çok sıkıntılı bir durum olur..
20 senedir gözardı edilen hisseler C.B.Erdoğan çözdü çözdü.Yoksa yine yüzüne bakan olmaz.Çünkü şlemi kısıtlı ve sıkıcı..
AMA UFACIK KIVILCIM..
BİR SÖYLEM..Bu hisseler için yeterli..
ALAMAZSIN..
Bence Toplantıda bir şey çıkmayacak..
Miting alanı kısmını bilemem..
Ytd..
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Toplantida bir sey cikmayacagi kesin ayrica satanlar piyasaya sattigini sanmak hisseyi baski altinda tutmak amac isbank alim satim da toplam 2 bn adet islem yapmis satanlar ile alanlar 4 5 kurum cogu karslikli islem bana gore gecen gun balkk arkadasimiz buna dikkat cekti kurus oynatip kendi islemini gerceklestiriyor 50 lot birisi yukari cizse film degisir su durumda zaten 4 5bni gorse aramizdan kimse bu fiyata zaten satmaz
Secim meydaninda ya halkin tepkisine bakilip bu is yapilacak yada secim sonrasinda kayip verilmedigi takdirde ilk icraatlari bu olur ,kayseri mitinginde soylenmesindeki amac konuyu el koyma degil hazineye devrini saglamak ve burdan hazineye bir kazanc katacagini anlatmak olabilir
Secim meydaninda ya halkin tepkisine bakilip bu is yapilacak yada secim sonrasinda kayip verilmedigi takdirde ilk icraatlari bu olur ,kayseri mitinginde soylenmesindeki amac konuyu el koyma degil hazineye devrini saglamak ve burdan hazineye bir kazanc katacagini anlatmak olabilir
Tamam da kaca aldik kaca saticaz, borsa da hangi hisseyi pat diye alip goturduler ki ,yine bir arkadasimiz var bugune kadar hangi dediklerini yapmadilar diye yazmisti ,zaten bu fiyatlardan saticak isek neden aldik ki ???
2 3 tavan ceksek zaten primli diye almak dan cekinen cok kimse olur o zaman rahat rahat yukari gider
3 ay öncede yazdım bu hisseyi 3.50-4.000 arasından aldıysanız 1100 civarına geri gelme riskinide alacaksınız olası bu işin biraz daha uzaması veya konunun kapatılması buna yol açar çünkü takasta mal dağıtımıda başladı ben kısa sürede 2200 civarını görebileceğini düşünüyorum
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ayrica devam eden bir kac dava var bunlardan birini kaybettigi takdirde , arkasi kesilir mi davalarin ?
Takasda belirgin bir satimi yok ,2 kurum disinda hisseyi frenleyen olmadi ziraat vakif deniz cok net alicilar ve alim yonunde hep istekliler
Bizlerdeki lotlari toplasan yuzde 5 bile cikmaz hisse sayisinin kim kime satacak 14 bn puan cosmus endeksde 3500 satmayan burdan satip yuzde 25 primli hisseyi alsa ne olucak ki,acikcasi kendi adima komusacak olursam ben bu hissede kalip kaybi goze alirim
Yine devir olayina gelirsek ust duzey herkes konustu devir isini cumhurbaskani 4 5 defa bu olaya degindi adalet bakani bahceli ve bir kac kisi daha destek direk bahceliden geldi , oluru yonunde karar kilmasalar bu aciklamari yaparlar miydi ,bize sadece beklemek dusuyor ha isteyen 1 pay ile isteyen 10 pay ile bekler oda bize kalmis
Eğer hisse ile ilgili 2-3 ay içerisinde haber gelme durumu olsaydı şuan para babaları toplamış olurdu. Tam tersi durum söz konusu iş uzadı, hiç bir yerdede konu edilmiyor. İnşallah 1500 eakamlara kadar gerileme olmaz..
2500 üzeri alım yapan inşallah yoktur aramızda arkadaşlar...YTD
Kimbilir para babalari belkide yillar once paylarini almis bir kosede sabir ile bekliyordur !!!
Valla benim maliyetim 3500 bile ustunde :)
Tavan serisine basladiginda kim mal alabildiki ??
Kar payi yuzdesi 31,19937 2017 yilinda hisse basina dusen 0.31 kurus
maliyet sıfır.sıkıntı yok.hükümet bu işi ciddiye alıyor.gereğini yapacaklar.o 24 lot yazıp duran kimse az kaldı öbür hissem yola çıktı.onu boşaltayım bu hafta o 24 lotu kaldırıvericem.
derinden derinden,sessiz sessiz,dip dalgası vuracak.bir gece ansızın yanardağ patlıyacak .:halay::halay::oleyo::shh:
haber düştüğünde acaba bu hisseyi 10 binden alabilecek kaç kişi var....(sıfır)….:oleyo: :shh:
y.t.d
SPK kanunu payları borsada işlem gören hisselerin değerlemesinde serbest piyasada oluşan değerin esas alınmasını kural olarak belirlemiştir.
Yapılan temettü ödemeleri ise BDDK uygunluğu ile yönetim kurulu kararı ile yapılır. Uygulamada bankalar yıllar itibariyle hiç temettü ödememişler ancak son yıllarda karlarının bir bölümünü BDDK onayı ile pay sahiplerine dağıtmışlardır.
Saygılarımla.buda kafa karistirici bir yazi olmus forumlarin birinde spk uzmani diye bir arkadas yazmis
TTK‟nın 401/2-3 maddesine iliÄ¢kin diğer bir sorun ise, değiÄ¢ikliğin yürürlük tarihi
olan 12.4.2011 tarihi itibariyle, pay sahipleri arasında Devlet, il özel idaresi, belediye ve
diğer kamu tüzel kiÄ¢ileri, sendikalar, dernekler, vakıflar, kooperatifler ve bunların üst
40 11.10.2011 tarih ve 28081 sayılı Mükerrer Resmi Gazete‟de yayımlanmıÄ¢tır.kuruluÄ¢ları bulunmayan ancak bu tarihten sonra sayılan kurum ve kuruluÄ¢lardan birinin
ortak olduğu anonim ortaklıkların esas sözleÄ¢melerinde yer alan imtiyazların akıbetinin ne
olacağıdır. Zira 12.4.2011 tarihinden itibaren bir yıl içerisinde sayılan kurum ve
kuruluÄ¢ların herhangi birinin anonim ortaklıkta pay sahibi olması durumunda nasıl bir yol
izleneceği hususunun açıklığa kavuÄ¢turulmamıÄ¢ olması, 6215 sayılı Kanun‟un 15‟inci
maddesi bakımından büyük bir eksiklik olarak ortaya çıkmaktadır. Bu durumda, her ne
kadar, 6215 sayılı Kanun‟un 15/2 maddesinin uygulanması ve söz konusu anonim
ortaklıkların esas sözleÄ¢melerinde diğer pay sahiplerine ait paylara tanınan imtiyazların
12.4.2011 tarihinden itibaren bir yıl içerisinde kaldırılması gerektiği ileri sürülebilir ise de,
bu durumunun hukuk güvenliği ilkesine aykırı durumlar yaratarak, adaletsiz bir
uygulamaya yol açacağı düÄ¢ünülmektedir. Zira yapılan bu kanun değiÄ¢ikliği ile bir taraftan
kamusal menfaatler ön plana taÄ¢ınmaya çalıÄ¢ılmaktayken, diğer taraftan değiÄ¢iklikten önce
yaratılan imtiyaz sahiplerinin hukuki menfaatlerinin zedelenmesi tehlikesi ortaya
çıkmaktadır. Kaldı ki, bu gibi ihtimaller gözetilerek formüle edilen geçiÄ¢ hükümleri ihdas
edilmeksizin yapılan bu değiÄ¢iklikler, her anonim ortaklık bakımından farklı uygulamalara
sebebiyet verebilecek ve dolayısıyla değiÄ¢iklik gösteren hak ve menfaat ihlallerinin ortaya
çıkmasına neden olabilecektir.
Benzer Ä¢ekilde, anılan hükümlerde, 6215 sayılı Kanun‟un yürürlük tarihi olan
12.4.2011 tarihi itibariyle, pay sahipleri arasında Devlet, il özel idaresi, belediye ve diğer
kamu tüzel kiÄ¢ileri, sendikalar, dernekler, vakıflar, kooperatifler ve bunların üst kuruluÄ¢ları
bulunmayan ve bazı pay gruplarına imtiyaz tanıyan anonim ortaklıklarda 12.4.2011
tarihinden itibaren bir yıl içerisinde, maddede sayılan kurum ve kuruluÄ¢ların herhangi
birinin pay sahibi olması durumunda nasıl bir yol izleneceği hususu da düzenlenmemiÄ¢tir.
Nitekim bu husus, hâlihazırda Devlet, il özel idaresi, belediye ve diğer kamu tüzel kiÄ¢ileri,
sendikalar, dernekler, vakıflar, kooperatifler ve bunların üst kuruluÄ¢larının pay sahibi
olmadığı ve fakat baÄ¢ka kiÄ¢iler lehine imtiyazların öngörülmüÄ¢ olduğu anonim
ortaklıklarda, Yeni TTK‟nın yürürlük tarihine kadar olan süreçte söz konusu kurum ve
kuruluÄ¢lar tarafından Borsa‟dan pay alımı yapılması halinde önemini artıracaktır. Zira bu
durumda söz konusu ortaklıkların ne zaman esas sözleÄ¢melerini değiÄ¢tirmek zorunda
kalacağı ve ne zaman mevcut imtiyazların ortadan kalkacağı hususu, sermaye piyasalarında
göz ardı edilemeyecek derecede belirsizliklere yol açabilecek, hatta belirsizliğin ötesinde bu
durumun bir tehdit unsuru konumuna gelmesi de söz konusu olabilecektir. Zira belirli bir
pay sahibinin imtiyazının sona erdirilmesi için muvazaalı Ä¢ekilde maddede sayılan kurum
ve kuruluÄ¢lara küçük miktarda pay satıÄ¢ı yapılması söz konusu olabilecektir.
2011 yilinda su mu olmus oluyor bir yil icinde imtiyazli pay sahiplerinin rizasini alip bir yil icinde bu imtiyazlari kaldir deyip yine kanun kendi icinde celismis ?
İMTİYAZLI PAYLARIN SONRADAN AZALTILMASI YA DA BÜTÜNÜYLE KALDIRILMASI
İmtiyazlı paylann sonradan azaltılma¬sı ya da bütünüyle kaldınlması için, tüm imtiyazlı pay sahiplerinin, im¬tiyazların azaltılmasına ya da kaldı¬rılmasına rıza göstermeleri ve olumlu oy kullanmaları gerekir. Aynca, imtiyazlı payı olmayan pay sahiplerinin de, anasözleşmeyi değiş¬tirecek bir oranda, imtiyazın kaldırıl¬ması yönünde oy kullanması gerek¬mektedir. (TTK Md. 385 ve 401) (22)
31 mart benim için son tarihtir. secim biter genel kurulda da bir karar olmazsa ben kaçar. Reis birşey dedi arkasında durmadı. adalet bakanı açıkladı bir halt olmadı. başka hal ve durumda bütün kanun adamlarına canı yayında talimatlar oluyor. bilmem anlatabildimmi. secim malzemesi olmaktan öte bir durum yok. sadece beni umutlandıran isbank piyasadan almış olduğu geri alım prog. şişecam ve isctr. banka işi daha ciddiye aldı bence bu nedenle mart 2019 genel kurulu önemli. h.kalin
Seçim meydanlarından veya genel kuruldan birşey çıkacağı kanısında değilim. Bence , hissenin Çıkma ihtimali olsa bıralarda bulunmazdı şuan. En iyi çocuklarımıza miras kalır. Çünkü forumdaki hepimizin maliyeti çok yüksek. Zararına vermeyelim.YTF
Erdogan bu aksam trt de ortak yayında saat 19: 00 canlı yayın da olacak bu fırsatı iyi değerlendirin isbank sorularını sormak için fırsat olacaktir