haklısınız. dün satmış, bugün almış. ben zaten kötü anlamda yazmamıştım sattı diye. robot işte dün satıyor bugün alıyor.
Printable View
İnşaat izni alınmasıyla ilgili bir haber gelmeli..ardından da sermaye arttırımı..yoksa erimeye devam
Brüt takasımız hayırlı olsun
Bakalım ne zaman başlayacak meşhur hareket. İyice otlar falan bitmeye başladı başlıkta...
Kardeşim açıkla artık sermaye artırımını..zaten prosedür vs anca eline geçer para
Olur mu, önce sebepsiz düşüşlerle kağıt gözden düşecek birilerinin canı yanacak birileri lanet edip çıkacak, sonra haber gelmeye yakın sebepsiz yükselişlerle kağıdı şişirecekler, birileri peydah olup forumlarda kağıdı parlatacaklar şöyle büyük yatırım böyle köklü şirket diye en son haber gelecek, geldiğinde de iş işten geçmiş olacak o fiyattan birilerinin kucağına bırakacaklar malı. Bizim borsada düzen bu maalesef...
Mahkeme haberi gelmeden sermaye haberini açıklayabilir mi ?
Mahkeme yürütmeyi durdurma verirse !!!
O zaman işler sarpa sarar
Sayın Andrei28
En son başvurulan İstinaf mahkemesi yürütmeyi durdurmamı verdi?
Yanlış yazıldı, istinaf mahkemesi karşı tarafın talebine istinaden yürütmeyi durdurmayı mı reddetti?
Bu karar çok uzun sürmemeli sanki..
Ocak 2021 ayında bu hususta düşüncelerimi paylaşmıştım, mahkeme 8-9 ay sürebilir demiştim,
Şuan görünen o ki 8 veya 9ncu ayda yada daha ileri zamanda bir karar çıkacak. Daha erken bir karar çıkarsa süpriz olur benim için
Çünkü kapanma, bayram tatili ve adli tatil derken Mahkemenin karar vermesi uzayacaktır.
Sayın Andrei28
Karşı tarafın son başvurduğu istinafın, yürütmeyi durdurmayı reddettiği bilgisine nereden ulaştınız?
Kapta açıklandı mı
Ben göremedim
Ya kardeşim yap artık şu sermaye arttırmını
İnşaat için anlaşılmış bakalım ne türlü sermaye artırım haberi gelecek
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim anlamadığım kap haberindeki yatırım yapacağını bélirtiği bedel ile şuanda anhtateslim anlaştığı inşaat bedeli arasındaki büyük fark nedendir .
Maliyet belli değil,... Sadece işi bitirmek için verilecek para bu.. malzeme maalt tan işçilik ark inşaat tan gibi düşünün.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sabır taşı olsa çatlardı sanırım
Neden hiç haber yok, anlaşılır gibi değil...
Boş yere kaç ay gitti hissede
Yürütmeyi durdurmayı red vermişlerse, otelin kaba inşaatı için antlaşma yapılmışsa, mahkemeyi niye bekliyoruz ?
Yada bunlar mahkeme kararından bağımsız alınabiliyorsa biz neyi bekliyoruz ?
Adamın tek oteli var o da kirada.. yeni bir otel yapacak..yani şunan turizm hisselerinde en az hasarla atlatacak şirket ama en çoı düşen turizm hissesi..
Otelin yapımı için gerekli olan Çed raporuna başvuruda bulunulmuş, bu süreç ne kadar sürer sizce ?
ÇED çok da önemli değil. Önemli olan mahkemenin durumu. Konya Bölge İdare Mahkemesindeki dosyanın sonucu çok önemli. Takip edilmesi gereken husus mahkeme süreci ve inşaat izni verilip verilmeyeceği...
Kesinlikle size katılıyorum
Fakat mahkeme sonucu netleşmeden , nasıl oluyorda otel yapımı için Çed raporuna başvuruluyor ???
Takip edilecek bir yer var mı acaba ?
Bezdirdi iyice
Sayın Laylow mahkemeler şuan adli tatildeler. 1 Eylül'de adli tatil sona eriyor. Daha önce de dediğim gibi Konya Bölge İdare Mahkemesi ülkedeki diğer itiraz mercilerine nazaran hızlı çalışıyor, yine de süreç 8-9 ayı bulabililyor.
Bu sebeple Yılın başlarında yapılan itirazın Kasım/Aralık ayı içerisinde sonuçlanacağını düşünüyorum.
Tabiki Mahkeme süpriz yapıp yarın bile kararını verip gönderebilir
Kasım/Aralık ayı sadece tahminden ibarettir.
Marmaris Altınyunus'un Divan Talya Otel Projesi ile İlgili ÇED Süreci Başladı
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü web sitesinde yayınlanan ilanda konuya ilişkin şu bilgiler verildi:
ANTALYA ili MURATPASA, ilçesi Gençlik Mah. Fevzi Çakmak Cad. No:30, 28435 Ada, 1 Parsel mevkiindeki MARMARİS ALTINYUNUS TURİSTİK TESİSLER ANONİM ŞİRKETİ tarafından yapılması planlanan DİVAN TALYA OTEL (224 ODA KAPASİTELİ) projesi ile ilgili olarak ANTALYA Valiliğimize sunulan P.T.D. Dosyası Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği'nin 16. maddesi doğrultusunda incelenmiş ve projeye ilişkin ÇED Süreci başlamıştır. İlgililere ve kamuoyuna duyurulur.
Matriks' den alıntıdır. Haber 13.44' de geçmiş.
Çed raporunun çok önemi yok .Her türlü uygunluk verecekler bence.
Önemli olan asıl haberin kap'a düşmesi