Sayfa 321/417 İlkİlk ... 221271311319320321322323331371 ... SonSon
Arama sonucu : 3332 madde; 2,561 - 2,568 arası.

Konu: MAALT - Marmaris Altınyunus

1.  Alıntı Originally Posted by DoST Yazıyı Oku
    Almış diyecektiniz sanırım,nasıl satmış ?
    haklısınız. dün satmış, bugün almış. ben zaten kötü anlamda yazmamıştım sattı diye. robot işte dün satıyor bugün alıyor.

2.  Alıntı Originally Posted by bardakçı Yazıyı Oku
    haklısınız. dün satmış, bugün almış. ben zaten kötü anlamda yazmamıştım sattı diye. robot işte dün satıyor bugün alıyor.
    kusura bakmayın ,düşüş nedeni ile gerginiz .Hitap şekli sert olmuş olabilir
    Yukarıda yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymamaktadır

3. İnşaat izni alınmasıyla ilgili bir haber gelmeli..ardından da sermaye arttırımı..yoksa erimeye devam

4.  Alıntı Originally Posted by DoST Yazıyı Oku
    kusura bakmayın ,düşüş nedeni ile gerginiz .Hitap şekli sert olmuş olabilir
    önemli değil. bu hafta iyi başladık. haber gelecek gibi görünüyor.

5. Brüt takasımız hayırlı olsun

6. Bakalım ne zaman başlayacak meşhur hareket. İyice otlar falan bitmeye başladı başlıkta...

7. Kardeşim açıkla artık sermaye artırımını..zaten prosedür vs anca eline geçer para

8.  Alıntı Originally Posted by Stajyer Yazıyı Oku
    Kardeşim açıkla artık sermaye artırımını..zaten prosedür vs anca eline geçer para
    Olur mu, önce sebepsiz düşüşlerle kağıt gözden düşecek birilerinin canı yanacak birileri lanet edip çıkacak, sonra haber gelmeye yakın sebepsiz yükselişlerle kağıdı şişirecekler, birileri peydah olup forumlarda kağıdı parlatacaklar şöyle büyük yatırım böyle köklü şirket diye en son haber gelecek, geldiğinde de iş işten geçmiş olacak o fiyattan birilerinin kucağına bırakacaklar malı. Bizim borsada düzen bu maalesef...

Sayfa 321/417 İlkİlk ... 221271311319320321322323331371 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •