Nuhçim 2004-2005 dolar fiyatında, türkiyede o yıllardaki dolar fiyatında ne kaldı kı?
Printable View
Ya spek bunu götürecek, ya da biz speği 😀
Ekim ayından ümitliyim 9 un üzerine atması lazım 10 lu rakamları artık kırıp yükselişi sürdürmesi lazım 10 yıldır bu seviyelerde kalması patronu rahatsız etmiyormu?? Ölen mirascının malını kim aldı çok merak ediyorum bana göre patron aldı ama resmi olarak almadı bu kadar lotu kim almış olabilirki ??
Ben ekim ayi da dahil Bundan sonraki surecin tamamindan umutluyum.Sebebi ise;Sektor en kotuyu gorerek dipten cikisa gecti.NUH ise jeopolitik konumu ve uzun yillardir primsiz kalmasi nedeniyle secili en avantajli olanlardan birisi.Anlayacaginiz genel konjektur bizden yana.Bu donemde bu hissede bulunmaktan dolayi oldukca rahatim.Tavsiyem sizlerinde rahat olmasi yonunde.Kalin saglicakla.
Baktılar mal gelmiyor geleceği yok hacim yaratalım da vermek isteyen istediğinde verir hesabı.
Yahu kardeşim şimdiye kadar tahtanıza adam girmemiş adam
alışmışsınız her girenin size yontmaya çalışan insanlar olmasına hak vermiyor değilim tahta yapıcıya da aynı yerdeyim
11 tl altndan her yerde mal kaybeder tahta yapıcı bu rasyolarla
hele dokuz aylık düşsün aman da aman.
Her pazartesi aynı bku yemeye başladı.. Birilerinin bi karın ağrısı var da.. Bekleyelim görelim.. Alıştık beklemeye..
YALANCI YALANCI SANA KİMSE İNANMAZ formamsyonu mu yani bu reis.
valla iki senedir yanıltmadı dediklerinde ne desen haklısın.
onlar bedavaya 200 milyon usdye bir fırın fiyatına satış yapmak istiyorsalar biz ne yapalim yani almıyalımmı
almayıp dolaramı yatıralım bizde paraları nedir bu çektiğimiz :vk:
Hisse yukseldikce forumda sessizlik olusmaya basladi.Sanirim malini kaptiran bayagi kisi var.Biz ise cift haneleri beklemeye devam.
1.Sektordeki canlanma
2.Sirketin konum avantaji
3.Gundemin cimento satislari uzerindeki etkisi
4.Acikladigi bilanconun fiyatlanmaya yeni baslanmasi
5.Uzun yillardir primsiz kalmasi
gibi nedenlerden oturu pozitif gorusumu koruyorum.y.t.d
Ozdemir abem,
Sessizligimiz mal kaptırmamaktan deel,
Pinitiligimiz yüzunden yeterince hisse alamamanin verdığı hayıflanmadan....
🥺🤒🤕
Aynen ayın 15 den sonra yükseleydi bi 100 daha aldırdık
SM-A205F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Acele etmeyin, yine alım fırsatı verecektir spek efendi 😀
Yoklama alınıyorsa bende buradayım.birşey sattığım yok.8 yıldır bu kağıttayım.beklemeye devam.ytd.
herkes ölü taklidi yapıyormuş yaa
memlekette güya kriz var cümbür cemaat burdayız tahta yapici sana ekmek yok daha.
ahahaha
bir fırın fiyatına vermeye devam et nuh ları sen.
Hisse teknik olarak yukselis trendinde.Beklentimin icine duygusallik katmaktan uzak duruyorum.
Nuhcm..an itibarı ile haftalık hedefine varmıştır...7.60 üzeri tutunabilirse belirttiğimiz hedef uzak değil..
DEVREYİ KESMEYE gelirler yakında
namısızlar
7.60 üzerinde bir hafta dinlenmesini filama yapmasını bekliyorum.
Neyseki tam zamanında yerine koyduk, ne oldu buna birden dellendi 😀
Portföyüm Yüzde 10 nu 7.75 den verdim.dayanamadım.ytd.
Bunun üstüne bide haber patlatsalar
Acaba birileri bilançonun kokusunumu aldı, 9 aylık sermayeye yakın kar gelse yemede yanında yat.
Evet tebrikler her ikimizde ayri ayri belirtmistik.Gerceklesiyor.Onumuzdeki donemin ses getirecek hisselerinden olmaya aday gorunuyor.Deprem gercegi ve fabrikanin bulundugu mevki itibariyla oldukca avantajli bir pozisyonda.Ayrica mevcut bilancosu dahi bu seviyelerin ustune isaret ederken,beklenti olusmamasi mumkun degildi.
Sabah yukarı çekip akşama kadar eski yerine salardı.. Bugün tersini yaptı.. Bize böyle hareketler lazım..
Biraz kafayı kaldırımca topiğe uğrayan sayısı artmış hala maliyetimizin altında merak etmeyin sayın okuyucular hala zarardayız buralar bile bedava sayılır okuyacağınıza alın bence :party:
ihracat kanadında işler çok iyi
ama bilançodan ziyade piyasaya göre ucuz kaldığından veya piyasaya satış gelmesinden korktukları için
hacim yapıp kışa biraz malsız girmekte isteyebilir tahta yapıcı bunu bilmiyoruz
bildiğim tek gerçek bir baca yaptırmak çok para.:party:
Bu satışlar ne anlamadım kim nereden aldıda satıyor aklım hayalim almıyor
8 in üzerine at orada dinlendir tahtayı 7.50 lere gelmek ne adam olmayacan keriz sipekk
Hem mal kaptırıyor, hem para kaybediyor, böyle değerli hisseyide resmen p.ç ediyor.
adam belki para kaybetmekten zevk alıyor nerden biliyorsunuz :p
Dunku alimlarin tekrari bakalim bu gunde yasanacak mi ? Yoksa benmi yanlis beklenti icindeyim.Bekleyip gorecegiz.Vakit yaklasiyor.
Hah şöyle, adam ol canımızı ye 😀