Ya spek bunu götürecek, ya da biz speği 😀
Ekim ayından ümitliyim 9 un üzerine atması lazım 10 lu rakamları artık kırıp yükselişi sürdürmesi lazım 10 yıldır bu seviyelerde kalması patronu rahatsız etmiyormu?? Ölen mirascının malını kim aldı çok merak ediyorum bana göre patron aldı ama resmi olarak almadı bu kadar lotu kim almış olabilirki ??
Ben ekim ayi da dahil Bundan sonraki surecin tamamindan umutluyum.Sebebi ise;Sektor en kotuyu gorerek dipten cikisa gecti.NUH ise jeopolitik konumu ve uzun yillardir primsiz kalmasi nedeniyle secili en avantajli olanlardan birisi.Anlayacaginiz genel konjektur bizden yana.Bu donemde bu hissede bulunmaktan dolayi oldukca rahatim.Tavsiyem sizlerinde rahat olmasi yonunde.Kalin saglicakla.
Son düzenleme : OZDEMIR1; 29-09-2019 saat: 11:24.
Baktılar mal gelmiyor geleceği yok hacim yaratalım da vermek isteyen istediğinde verir hesabı.
Yahu kardeşim şimdiye kadar tahtanıza adam girmemiş adam
alışmışsınız her girenin size yontmaya çalışan insanlar olmasına hak vermiyor değilim tahta yapıcıya da aynı yerdeyim
11 tl altndan her yerde mal kaybeder tahta yapıcı bu rasyolarla
hele dokuz aylık düşsün aman da aman.
İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
Her pazartesi aynı bku yemeye başladı.. Birilerinin bi karın ağrısı var da.. Bekleyelim görelim.. Alıştık beklemeye..
YALANCI YALANCI SANA KİMSE İNANMAZ formamsyonu mu yani bu reis.
valla iki senedir yanıltmadı dediklerinde ne desen haklısın.
onlar bedavaya 200 milyon usdye bir fırın fiyatına satış yapmak istiyorsalar biz ne yapalim yani almıyalımmı
almayıp dolaramı yatıralım bizde paraları nedir bu çektiğimiz![]()
İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
Hisse yukseldikce forumda sessizlik olusmaya basladi.Sanirim malini kaptiran bayagi kisi var.Biz ise cift haneleri beklemeye devam.
1.Sektordeki canlanma
2.Sirketin konum avantaji
3.Gundemin cimento satislari uzerindeki etkisi
4.Acikladigi bilanconun fiyatlanmaya yeni baslanmasi
5.Uzun yillardir primsiz kalmasi
gibi nedenlerden oturu pozitif gorusumu koruyorum.y.t.d
Yer İmleri