Ben tavan bekliyordum aga al .0,30 tl dedi tabi almadim .hemen yine dalerera islemlere gene basladi 19.6 yi inatla bekleyecegim haberin olsun.Mi A3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ben tavan bekliyordum aga al .0,30 tl dedi tabi almadim .hemen yine dalerera islemlere gene basladi 19.6 yi inatla bekleyecegim haberin olsun.Mi A3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hasan abi çok ufak takılıyorsun:) 3 kuruş için beklemeye bile değmez ya
şöyle bir 50-60TL ler gelse
hisse başı 1,5-2TL de temettü verse
daha bir şenlik olur buralar:)
tabi pazarlık payımız vardır.)
Ah ahiosman abicigim oyle birsey olsa cok iyi olur ama ben en baba gelecegi yeri 33 tl olarak goruyorum ben gunlukcuyum bende miktar bu gun 16 bin lot oldu 11 binini 17.9_ 18 arasi verince bizim aga sevindirik oldu hemen 18 .30 lara ucurdu. Asagilara cekince alim yapiyorum yukari cekerse aldigimi satiyorum ama elimde sabit tuttugum 5000 lot var onunla bilancolar aciklanana kadar buradayim . Yine trendin yukari oldugu kozal dada islem yapiyorum. 16.08 de ben indeste alim yaptim.oralar trendin yukari dondugu yerdi trend halen yukari. Sayin REX se tam soyliyemedim ama trend donusuyle birlikte yokari hareket basladi trend bitene kadar İnsallah beraberiz.Mi A3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hisseye hakettiginden fazla para koymusum stres yapti..komple satmasaydim olurdu aslinda....ne kendini ne spegi strese sokacak hisse almamak gerek..
Tabi bazı tahtalardan fazla mal alınmaz bende aselsan veya kozal gibi hisselerden fazla alıyorum ama bu tahtalar bizlerin parasını tınmaz, ben demsasa bir göz attım son 3 günde çok sert hareket çekmiş, birsey daha dikkatimi çekti daha öncede aynı hareketı çekmiş yalnız, öncesinde hafif bir yukarı trendle birkaç ay toplanıyor sonra sert yukarı < Günlük grafige bakınca demsaş speginin tarzını asagı yukarı belli oluyor. Ben hiç hareket yapmadan hissede uzun süre bekliyemiyorum.Aldıgım hissenin bir kısmı ile al ve sat yapıyorum, Seıko isimli bir unlü borsacı var onun bir sözünü burada tekrar edeyim çıkış trendinde olan hisselere girin trend degişimine kadar hissede kalın der tabi burada çıkış trendine başlayan hisseleri nasıl bulacagız. Hadi bulduk çıkış trendinin bitmek üzeri oldugunu nasıl anlayacagız. bunları becerecek yetenek bende yok. Sende ama var Velhasıl kelam borsacılık zor zenaat. hepimize kolay gelir İnşallah.
İntegral yatırım Ocak ayı prim yapacak hisselerine İndeks Bilgisayarı öneriyor. Garanti yatırım 22,1 TL hedef fiyat ile öneri listesine ekliyor. Söze gerek var mı ? Bence yok. Seyreyle cümbüşü. Ytd
İndeks f/k sı ile pd/dd ile her şekilde çok ucuz. Hak ettiği değeri görenler gelip seve seve alacaklar. Bu gemi bu limandan kalkar. Er yada geç varacağı yere gidecek. Bu işin sırrı sabır. Ytd.
Bizim gemi limandan kalkti umudumuz iyi bir yere gitmesi bizleri oyle 22 tl falan kesmezMi A3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizimki bu gun azitt tavana kitleyecekmi bakalimMi A3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Oppo etkisi. Katma değeri yüksek bir yatırım. Türkiye bu alanda epey para kaptırıyordu. Sadece şirket için değil Türkiye için de önemli bir adım.
1 lot aldim hemen geri cekildi bana karsi alerjisi var..
Aman abim hemen sat. Aga nin seni takip ettigi cok belliMi A3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayin REX agamiz la benim aram cok iyi benim taleplerimi biraz gecikmelide olsa sagolsun gerceklestiriyor.Mi A3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Agamizdan 19.6 yi halen bekliyorum yeni yila indeste olanlar hic olmazise iiyi bir motivasyonla ve umutla girer. Aga olmak kolay degil artik bu kiyagi yaparsin gibime geliyor. Bu mesaj kucuk yatirimcidan. Buyuk yatirimciyadir İnsallah bu formu okuyodur. Selam ve saygilar .Hayirli seneler olur hepimize İnsallah.Mi A3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sizde demsaslar ve gedzalarin hayrini gorunMi A3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben bizim aganin t...li adam oldugunu zoylemeyi unutmustum. Galiba iyi bir yilsonu kapanisi ile ky yi sevindirecek
Mi A3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Heyt aslanim adamin hasi be
Mi A3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vallahi soyliyecek soz bulamiyorum bizim aga adamin krali fazla yukari atmadi 1950 ustunde tahtayi durdururla cok tesekkurler .Mi A3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Degerli arkadaşlar en son hisselerimi 19,09 dan satıp çıktım .Sadece REX gibi 1 lot bıraktım. Bu tahtaya tekrar dönermiyim bilemiyorum benim bir hissem daha var ve o da çıkış trendinde ben onunla devametmek istiyorum .Sizlere hayırlı kazançlar.
Sizede degerli kardesim belki tekrar ugrarimMi A3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pandemi, hem teknoloji alışkanlıklarını hem de teknoloji ihtiyaçlarını değiştirmeyi sürdürüyor. Evden çalışma ve online eğitimin öne çıktığı bu dönemde en çok ilgi gösterilen ürünlerin başında dizüstü bilgisayarlar geliyor. İncehesap.com verileri dizüstü bilgisayar satışlarının 2020'de adet bazında geçtiğimiz yıla oranla %71 arttığını gösteriyor.
https://www.yeniakit.com.tr/haber/di...i-1491701.html
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Türkiye'de bilgisayar teknolojileri satışları Kovid-19 tedbirlerinin etkisiyle yüzde 107,2 arttı
Ocak-Eylül 2020 döneminde evden çalışma ve uzaktan eğitimin de etkisiyle bilgisayar teknolojilerinin yanı sıra ofis malzemeleri satışları da 2019'un aynı dönemine kıyasla yüzde 36,7 yükseldi.
https://www.aa.com.tr/tr/ekonomi/tur...-artti/2096837
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ekonomide üreticileri olduğu kadar tüccar sınıfı da takdir etmek lazım,
tüccar olmasa üretici malını satamaz ve kazanamaz zaten,
tüccar bir malı ucuz olan yerden alır talep olan bir yerde karlı şekilde satar
üretici de arz fazlası kalmaması için tüccarlık önemli zanaat.
apple batar tapple gelir ama tüccar kolay kolay batmaz, apple yerine tapple satmaya başlar
al sat işi daha güzel karlı ve nispeten daha az riskli bir iş,
indes de bu sektörde öncülerden, değerleri ucuz ayrıca güzel bir temettü şirketi
geçen yılı %100 ile kapatmasına rağmen çarpanları hala çok uygun görünüyor.
fk 7,56 pddd 1,70
borsanın neyi nasıl ne zaman fiyatlayacağı hiç belli olmuyor gerçekten..
alışlarım geldi kırılım sonrası bakalım ne olacak
arkadaşlar daha önce de yazmıştım.bu oppo işi olursa bu fiatlar cok ucuz kalır.6 lirayken doas ta böyleydi.gidip geliyordu.bir sure sonra geri dönmez oldu..30 binde durdu.tecrubeyle sabıt..
arkadaşlar herkese merhaba. öncelikle buraya çok az yazıyorum ,oppo ile ilgili şirketle görüştüm. zaten bunları twitterda da yazdım, buradaki arkadaşlarda görsün diye buraya da yazayım dedim. bana dedikleri olay oppo fabrikasının daha çok yeni bir gelişme olduğu , şirkete sınırlı bir katkıda bulunacağını öngördüklerini belirttiler. ayrıca samsung ve xiomininde türkiyede üretim düşündüklerini de belirttiler. şirket üst yönetiminin birkaç yerden maaş almasının biz yatırımcılarda hoş karşılanmadığını belirttim. brüt kar marjının çok düşük olduğunu belirttim ben, bana : network ve yazılım ürünleri gibi karlılığın daha iyi olduğu satışlara yöneldiklerini, ayrıca tam verilmeyen 2020 temettüsünü vermeseler bile 2021'de verecekleri temettüyle yatırımcısını memnun edeceklerini düşündüklerini belirttiler. 2021 yılı içinde en az enflasyon kadar büyümeyi hedeflediklerini ilettiler..
REX satmış.. kırılım da olmuş.. indikatörler yukarı gösteriyor..:)
https://i.hizliresim.com/sySUy2.jpg
Endeks biraz kizarsa 17 tl de nefesi alir...ytd
Pull back te tamam haftaya yürürüz fezaya
Çok ucuzmuş
Karlıymış bide
Kabzımal şirket yine kitledi
Devam Akşam al sabah sat :)
Alibaba net kar marjı % 18.62 , İndes net kar marjı % 1.46 . Yorumu size bırakıyorum..