Yiyor biranın yaninda yağlı tuzlu patates cipsini, trigliseridimi bira yükseltiyor diye camur atiyor!:he:
Printable View
Ppflerde düşüşte mevduat zaten düştü temmuzda indirim gelirse dahada düşer iyice kıymetli olur 25.15..al 1 sene üstüne yat en fazla bilesikten olursun.
1 yıllık enflasyon korumali baglasan 1 yıl çıkamazsın benim için çok uzun 1 yıl.
bonoda günlük istediğin zaman
sat çık .
Şuradan bankaların sermaye yeterlilik oranlarını inceleyin, sorun görmezseniz, en güzeli nkolay şu anda.
https://www.tbb.org.tr/Content/Uploa...Mali_bunye.xls
ABD-Çin yumuşaması ile beraber ons 10 dakikada 20 dolar birden düştü, bakalım nereye kadar inecek?
Cuma günü çocuğun kurs ücretini dolar satarak ödemiştim:oleyo:..İyi ki satmışsım ....Bence dolar yarın ters harakette çekebilir...Bakalım ne olacak!!!
Dolar 5.74 Popom acıyo
Dolar konusunda rahat olunmali.
Ne 7 TL ye cikar ne 5 TL ye duser.
Uzunca bir sure surundurur buralarda.
Syg,
üstat ido'nun bileklerime kadar acıyor'u dinle aklıma o geldi.ben dolarımı kasko olarak tutuyorum sonuçta bana belli bir maliyeti var ama bir kaza durumunda ekonomi perte çıkarsa diye dursun kenarda. :kahkah: o yüzden hesaplamıyorum zararımı size de tavsiye ederim.:cool:
bu arada milyonlardan konuşan adamsınız yanınızda shangil gibi hissediyorum biri milyon deyince nasıl kazandınız diye tepki gösteriyor ya ben de o durumdayım yani :bravo:
Ama grandland x nedir ya? çorumda tek diye ilana mı çıkaracaksınız? :oleyo:
Sizin servete göre ben helikopterle konarım gideceğim yere, ya range, olmadı merso pick-up (diyelim tarzın) bundan sonra lütfen araba konuşulan mevzularda girmeyin muhabbete rica ediyorum. güneysu üstada şikayet ederim, olmadı hamza abi den yardım alırım. :kahkah::kahkah::evil: bir sabah kalktığında lastik jantlar yok çiçek abbas gibi kalırsın ortada.
Bi de webster arabadan anlıyorum diyor gitmiş sportage almış gitmiyor diyor, her araba muhabbetinde var
Çıkın aradan üstatlar görmeyim sizi araba muhabbetinde :kahkah: ya da selçuk üstat gibi öğrenmek için soracaksınız.
size saygı da yok başarılar da.:evil:
Nzor bono bugün güncelledim 480 gün verdi.
FIL kabaca 3 gün olduğu için hata payım yüksek olabilir
100 bine 56,6 tl gibi bir şey vermiş.
Buda 3008 zaten abi, peugeotnun opeli satın almasından sonra 3008 ile ortak platform üzerine urettigi bir araç, motor şanzıman şase tamamen aynı, sadece kasanın görüntüsü ve ic goruntu biraz daha farkli, ayrica grandland x te 3008 e nazaran paranın karşılığında biraz daha donanım alabiliyosun ve bence grandland x 3008 den çok daha yakışıklı
mılletde para yok dersınız..sabah kayserıde 2. el ıcın aracı aradım.188 k arac..satıldı dedı..mılletde ne paralar var kardeşim
sabah bı hasta geldı kızıyla..kızı yks ye gırmıs..ukala ukala hocam kızımı doktor yapacam dedı..iyi dedım yap.nıye dedım..15k alıyormussunuz duyuyoruz. nıye cıtrone bınıyorum pekı dedım 15 k alıyorsak..beyni dondu..eee kem küm..git dedım ılce acılıne doktora sor kac k alıyor..6-7 k dedım aa oylemı..o zaman polıs olsun dedı..sabah sabah şalterlerımı attırıyorlar ya bunlar
daktırım bu araçları uzun vadede binecekseniz bakın bunlar biniciye türünden yoksa kısa vadede zarar edersiniz, bir passat gibi değer korumasını beklemeyin.
Bu arada PSA grubu fransız opel'i satın aldı, motor şanzıman gibi parçalar gene pejo grubunun teknolojisi. dizeli zaten piyasanın en iyisi diyebilirim hem yakıt hem sorunsuzluk anlamında.
3008 tabiki daha yaygın muadil opeline göre.
ben de ek iş var..yoksa acile gıdersenız sorun 6-7 k maaş cidden soyluyorum.aydın bey bılır bu ıslerı
Daktir millet asgari ucretle calisip sifir araba aliyor. Tamam borcla aliyor belki odeyemiyor ama aliyor
Hayat yasamaya deger daktir
Haklisin banada luks arac yada pahalli tatil israf gibi geliyor ama yarin sabaha cikacagimiz garanti degil
Ve bu hayata bir daha donus olmayacak
Adam asgari ucretle biniyor geziyor ben neden gezmeyeyim binmeyeyim...
Al daktir al...para biriktirmenin sonu yok...hayat yasayinca guzel...
Ustad bunu belirttim
Ben arabayi ikinciele gore alirim
Yoksa volvo alirim...ustune araba yoktur...
Daha once mercedese biniyordum...arabadan anlamam illa en ideali alacagim anlamina gelmez. Yineliyorum ben satabilecegim arabayi alirim...bugun suv segmentinde en cok giden tiguan ve sportagedir. Kadjar da on numara arac ama tutulmuyor...
syg
Kadjar kullanan arkadaslar var mi? Memnun musunuz?
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benjo fincan kulp yapiyor dikkatli olun...
Bende suv modelleri arasinda en begendigim kadjar.Clio dan sonra nasipse ona gecicem.Tesekkurler cevabiniz icin.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.