Sayfa 322/1000 İlkİlk ... 222272312320321322323324332372422822 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 2,569 - 2,576 arası.

Konu: Mevduat Cafe

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Dolar konusunda rahat olunmali.
    Ne 7 TL ye cikar ne 5 TL ye duser.
    Uzunca bir sure surundurur buralarda.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

2.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Dolar konusunda rahat olunmali.
    Ne 7 TL ye cikar ne 5 TL ye duser.
    Uzunca bir sure surundurur buralarda.
    Syg,
    ben de yukarıdan almama rağmen herhangi bir hareket yapmayacağım çünkü daha önceki gibi yukarı giderse popom açıkta kalmasın istiyorum, yel alır.

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Yiyor biranın yaninda yağlı tuzlu patates cipsini, trigliseridimi bira yükseltiyor diye camur atiyor!
    hareketsizlikten üstadım.

4.  Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    Dolar 5.74 Popom acıyo
    üstat ido'nun bileklerime kadar acıyor'u dinle aklıma o geldi.ben dolarımı kasko olarak tutuyorum sonuçta bana belli bir maliyeti var ama bir kaza durumunda ekonomi perte çıkarsa diye dursun kenarda. o yüzden hesaplamıyorum zararımı size de tavsiye ederim.

5.  Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    En güzel benim arabam, opel grandland x moonstone gray, excellence paket, 19 inc jant, cam tavan, çift renk, icide agr beyaz morracona koltuklar.
    bu arada milyonlardan konuşan adamsınız yanınızda shangil gibi hissediyorum biri milyon deyince nasıl kazandınız diye tepki gösteriyor ya ben de o durumdayım yani

Ama grandland x nedir ya? çorumda tek diye ilana mı çıkaracaksınız?

Sizin servete göre ben helikopterle konarım gideceğim yere, ya range, olmadı merso pick-up (diyelim tarzın) bundan sonra lütfen araba konuşulan mevzularda girmeyin muhabbete rica ediyorum. güneysu üstada şikayet ederim, olmadı hamza abi den yardım alırım. bir sabah kalktığında lastik jantlar yok çiçek abbas gibi kalırsın ortada.

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Keske bende tucson alsaymisim...nasip😂😂😂😂
    Bi de webster arabadan anlıyorum diyor gitmiş sportage almış gitmiyor diyor, her araba muhabbetinde var

Çıkın aradan üstatlar görmeyim sizi araba muhabbetinde ya da selçuk üstat gibi öğrenmek için soracaksınız.

size saygı da yok başarılar da.

6.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    bu arada milyonlardan konuşan adamsınız yanınızda shangil gibi hissediyorum biri milyon deyince nasıl kazandınız diye tepki gösteriyor ya ben de o durumdayım yani

Ama grandland x nedir ya? çorumda tek diye ilana mı çıkaracaksınız?

Sizin servete göre ben helikopterle konarım gideceğim yere, ya range, olmadı merso pick-up (diyelim tarzın) bundan sonra lütfen araba konuşulan mevzularda girmeyin muhabbete rica ediyorum. güneysu üstada şikayet ederim, olmadı hamza abi den yardım alırım. bir sabah kalktığında lastik jantlar yok çiçek abbas gibi kalırsın ortada.

Bi de webster arabadan anlıyorum diyor gitmiş sportage almış gitmiyor diyor, her araba muhabbetinde var

Çıkın aradan üstatlar görmeyim sizi araba muhabbetinde ya da selçuk üstat gibi öğrenmek için soracaksınız.

size saygı da yok başarılar da.
    hadi güne güzel başlayın diye msj kastım sabah sabah. değerimi bilin.

7. Nzor bono bugün güncelledim 480 gün verdi.

8. FIL kabaca 3 gün olduğu için hata payım yüksek olabilir
    100 bine 56,6 tl gibi bir şey vermiş.

Sayfa 322/1000 İlkİlk ... 222272312320321322323324332372422822 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •