inşallah 3-4 olur kerem salmadı aşağı ama aşağıda benim gibi akbaba gibi bekleyenler var :) hayırlısı iyi akşamlar
Printable View
inşallah 3-4 olur kerem salmadı aşağı ama aşağıda benim gibi akbaba gibi bekleyenler var :) hayırlısı iyi akşamlar
toplamda 20 li rakamlar diyebilirim kusuratı var ama tam rakam ayıp olur alış kademesi dolu olunca verdim zira başka zaman versem baya aşağı salardı ve benim kar zararı yazmamam sebep olurdu mesele ben değilim zaten şu av avtura geçtim sanki mepet artışı birazda metro malı çıkmak içindi gibi ama sırayla ise sırada avtur avgyo ve atlas var vangd soru işareti saygılar bol kazançlar
Helâl olsun speğe hepimizi suspus etti. Artık sesimiz soluğumuz çıkmaz oldu. Sen neymişsin be arkadaş ya. Hiçbirimiz ne yapmaya çalıştığını anlamıyoruz bu yüzden yorum da yapamıyoruz.
..... yani
Bunlar neyin peşinde tahmini olan var mıdır?
Doldur boşalt yaparak hacim oluşturmaya çalışıyor sanki.
Yine moralimiz bozuk bir hafta sonuna daha giriyoruz. Vangd hissesi olanların acaba yüzü bir gün güler mi? Çok zor gibi. Sonuçta sığ bir hisse. Dışarda fazla lot yok. Lotlar tek tek sayılıyor. Biri yüklü girse elinden almak için günlerce uğraşıyorlar. Maliyet 2, 30 larda olduğu için bekliyorum. Gelirse iki dakka durmam. İnşallah haftaya görür de tez elden kurtulurum. Ytd
Değerli Vangd yatırımcıları uzun zamandan beri yazmıyordum,Hatta bakmıyorum bile ,ama sizin gibi bende vangd hissesi bulunduran yatırımcıyım.Bu forum sayfasında kimse kimseyi tanımıyor,tanıyan olan çok azdır diye düşünüyorum.Benim de yazdığım zamanlarda bazen söz dalaşı oluyor du ,hatta çok ceza aldım.faruk55 ve Wolcano nun yaptığı yorumları yönetime bildirdim umarım tez zamanda silerler,silmelerini de cani günülden istiyorum.İkinizi de tanımam bilmem ama gelin yeni bir sayfa açalım birbirimizi kırmadan yorumlarınızı yapın ama asla küfür olmasın.yada sessizce benim gibi kenardan izleyin .İyi geceler
Utkual nerdesin ya
Eylül ekim kasım diyordun oldu aralık.haydi abbas vakit tamam. hadi artık daa...
LG-D693TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hissenin duayenleri de yazmaya başlamış. Ha şöyle arkadaşlar sık sık yazalım. spek zaten can sıkıcı biri bari topikte şenlik olsun.
Sakin olun izleyin..Spek te inşan .Şenlik olsun diyorsunuz ya ,Öyle zaman gelecek ki diliniz damağınız kuruyacak.Benden yorum bu kadar.
yav bu kağıdın brute girişi ve çıkışını merak ediyorum galipzede o kadar çok ki az insansa vangd yatrımcısına kan kusturdu merhamet eder yeter topladığın mal kalmadı kademe yok arada kendin al satla canladırıp hacim yapıyon galippp bu dünya kimseye kalmamış insaf artık
şaka maka iyi topladı gaza dokunmasını bekleyecek elinde olanlar.
Evt burdakilerin eminim hepsi bunun farkında. Ama ne zaman götürürler onu bilmiyoruz. İllaki kimse kalmayınca diyorlarsa sorun değil ben giderim de şu da bir gerçek ahmet gider mehmet gelir. Yine de kimin elinde ne kadar hisse var bunu sadece onlar görüyor ve sonuçta ne zaman kendileri için durumu müsait görürlerse o zaman götürecekler. Benim bu hisseden en çok kazanan olarak favorim faruk ve utkual. Gerçekten arkadaşları tebrik ediyorum. Böyle bir hisseye bunca zaman nasıl sabretmisler bravo valla. İnşallah umduklarını alırlar. Ytd
VANGIDAYI neden normal pazara çıkarmıyor A grubu için 3.60 olmalı bakalım öyleyse 2018 az kaldı içimdeki ses bu hafta galip grubunun bi hareket çekeceği ama vangd brutten çıkmaya 3 gün kaldı ??????? yarın falaş haber olsa galip ağa vangıdayla şunu satın aldı :) nerde öyle ağa loo ytd
Eğitimci ha bire sattım diyorsun ama yok 4-5 lere çekebilir yok 3, 60 olması lazım gibi yorumlarınla birşeyler umut edip duruyorsun. Hiç sevmediğim bir tarz. Dürüstçe ben satmam hedeflerim ve beklentilerim bunlar diyebilirsiniz. Kimden çekiniyorsunuz veya ne yapmaya çalışıyorsunuz anlamadım. Ytd
Ulan ruh sağlığımı bozdunuz. Bunun bedelini ödeyeceksiniz. Bundan sonra size 4 ten aşağı mal yok. Kudurun köpekler. Ytd
Ben maliyetime razıyım 4 sizin olsun
Şiştim zaten burada 2017 şişme yılım oldu yemin ediyorum :):):)
evet kardeş sattım 2.10 ama almadım demedim ki tekrar yerine koydum ama dağlar kadar fark yok ki 500 lot anca artırdım ama bu galip hakikaten neyse ağzımı bozmayım düştükçe almayan şerefsiz elimde 30 bin lot alack kadar şu an ki fiyattan var dşerse alır çıkarsa bekler satarım ama psikolojiyi hakikaten bozdu milli iş adamıymış
Bugün o 1,92 yi görseydim yemin ediyorum affetmezdim. Bugün için hiç tahmin etmezdim. 2, 08 den sonra hiç bakmamıştım. Ama olsun nasıl olsa yine gelir. Ben 2 nin altında alıma başlayabilirim. Ytd
kafa karıştırıyorlar ya operasyon için mal devri var ya al gülüm ver gülüm galip iş bankasından 10 gündür topladı şimdi bakın 251 bin lot sattım diyor ama takastaki yatırım gedik ve diğerdeki alışlar kimin demiyor takasa göre yarın kazın ayağı belli olacak brütten önceki son gün ky ye izin verse onlar zaten 2.50 yapar ama sıkıyo o zaman hedefte sıçrama büyük olur ha galip her nane olurdüşünün gene bugün %11 marj oldu kendi bastı korkuttu la galip nasıl birisin bu kadar mı düştün 3.10 getir vereyim eldekileri yoksa kademeli alıma devam ytd
Ben diyorum zaten gelin birlikte hareket edelim. 2 nin altında ilk alımı ben yaparım. 1, 95 altında herhangi biriniz devreye girsin. 1.90 altında ben tekrar alırım. 10 biner lotlarla bunu yapabiliriz. En fazla 1, 80 e kadar düşürebilirler yoksa birçok ky da zıplar başedemezler. Yatırım tavsiyesi değil sadece ky dayanışma tavsiyesidir.
Bu arada faruk ve volkan cezayı yemişler sanırım sesleri çıkmıyor. Muhakkak onlarda okuyordur. Kardeşler gelin gün birlik olma zamanı. Dağılıp bunların ekmeklerine yağ sürmeyelim. Ytd
2.06 destek koydu güya 39 bin lot saniyede kala koysaydı önce ky verirdi 2 fiyatlar destek oldu yarin büyük gün bakalım ama al sat iki kurumda galip ytd
2 altına gelirse az daha alirim 1.50 lere geldi vermedim şimdi mi vercem bakalım galip bi de tweterda vangd konuşuyoruz felan yazıyordu Yarin o 39 bin lotun gerçekliği ni göreceğiz
Bi arkads daha satti dinletemedim lan spek boyin devrilsin galip sende agayim diye gezme yazil baya zarari var bakalim ogleden sonra ne olacak
Ne ağası şeyimin ağası 3 kuruşun hesabını yapar. Ancak kimsenin olmadığı hisseleri götürür. O arkadaşıa söyle brüt kalksın üstüne 1-2 hafta geçsin burda kimse kalmayınca çok yüklü olmayacak şekilde alsın. Bu hisse 2 hafta böyle gider herkes umudu kesip satar o zaman götürür. Ytd