Sayfa 323/501 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423 ... SonSon
Arama sonucu : 4006 madde; 2,577 - 2,584 arası.

Konu: VANGD - Vanet Gıda

1. yav bu kağıdın brute girişi ve çıkışını merak ediyorum galipzede o kadar çok ki az insansa vangd yatrımcısına kan kusturdu merhamet eder yeter topladığın mal kalmadı kademe yok arada kendin al satla canladırıp hacim yapıyon galippp bu dünya kimseye kalmamış insaf artık

2.  Alıntı Originally Posted by eğitimci Yazıyı Oku
    yav bu kağıdın brute girişi ve çıkışını merak ediyorum galipzede o kadar çok ki az insansa vangd yatrımcısına kan kusturdu merhamet eder yeter topladığın mal kalmadı kademe yok arada kendin al satla canladırıp hacim yapıyon galippp bu dünya kimseye kalmamış insaf artık
    Halbuki bu insan hepimizin bildiği bir röportajında fetö nün en çok vangd yı mağdur ettiğini söylemişti. Eee peki şimdi kim mağdur ediyor galip bey bütün hisselerin yerlerde sürünüyor.

3. şaka maka iyi topladı gaza dokunmasını bekleyecek elinde olanlar.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by fener1907 Yazıyı Oku
    şaka maka iyi topladı gaza dokunmasını bekleyecek elinde olanlar.
    Evt burdakilerin eminim hepsi bunun farkında. Ama ne zaman götürürler onu bilmiyoruz. İllaki kimse kalmayınca diyorlarsa sorun değil ben giderim de şu da bir gerçek ahmet gider mehmet gelir. Yine de kimin elinde ne kadar hisse var bunu sadece onlar görüyor ve sonuçta ne zaman kendileri için durumu müsait görürlerse o zaman götürecekler. Benim bu hisseden en çok kazanan olarak favorim faruk ve utkual. Gerçekten arkadaşları tebrik ediyorum. Böyle bir hisseye bunca zaman nasıl sabretmisler bravo valla. İnşallah umduklarını alırlar. Ytd

5. VANGIDAYI neden normal pazara çıkarmıyor A grubu için 3.60 olmalı bakalım öyleyse 2018 az kaldı içimdeki ses bu hafta galip grubunun bi hareket çekeceği ama vangd brutten çıkmaya 3 gün kaldı ??????? yarın falaş haber olsa galip ağa vangıdayla şunu satın aldı nerde öyle ağa loo ytd

6.  Alıntı Originally Posted by eğitimci Yazıyı Oku
    VANGIDAYI neden normal pazara çıkarmıyor A grubu için 3.60 olmalı bakalım öyleyse 2018 az kaldı içimdeki ses bu hafta galip grubunun bi hareket çekeceği ama vangd brutten çıkmaya 3 gün kaldı ??????? yarın falaş haber olsa galip ağa vangıdayla şunu satın aldı nerde öyle ağa loo ytd
    Eğitimci ha bire sattım diyorsun ama yok 4-5 lere çekebilir yok 3, 60 olması lazım gibi yorumlarınla birşeyler umut edip duruyorsun. Hiç sevmediğim bir tarz. Dürüstçe ben satmam hedeflerim ve beklentilerim bunlar diyebilirsiniz. Kimden çekiniyorsunuz veya ne yapmaya çalışıyorsunuz anlamadım. Ytd

7. Ulan ruh sağlığımı bozdunuz. Bunun bedelini ödeyeceksiniz. Bundan sonra size 4 ten aşağı mal yok. Kudurun köpekler. Ytd

8.  Alıntı Originally Posted by speksavar06 Yazıyı Oku
    Ulan ruh sağlığımı bozdunuz. Bunun bedelini ödeyeceksiniz. Bundan sonra size 4 ten aşağı mal yok. Kudurun köpekler. Ytd
    Al benden de o kadar kardeş. Ben sana katılıyorum ve 4 ten aşağı satmamaya yemin ediyorum. Ytd

Sayfa 323/501 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •