5 senedir beklediğimiz hareketi bu kadar güçlü şampiyonluk beklentisine girdiğimiz döenmde çok erken yaptı.. 14 tl den son lotlarımı vedalaşmıştım. bedelli öncesi fiyatının çok üstüne gitti.
Printable View
Beşiktaş'ta takıldı peşine gidiyor. Beşiktaş çanak kulp formasyonuna gidiyor. Herhalde fener sayesinde formasyonu tamamlayacak. Bjkas kimsede yok galiba. Günlerdir yazan yok.fenerimiz sağolsun. Diğer sportiflerden de kazandım sayesinde.kazanan ortaklar lütfen fenerim.com dan birşeyler alalım. Fenerimize destek
Fenerium.com yanlış yazmışım
Valla hocam ben Galatasaray lı birey olarak yarın Allah nasip ederse ve terste kalmazsam güçlü açılış yaptığı gibi saat 10:00 itibari ile hisse ile vedalaşıp fenerium dan fenerli 2 arkadaşıma yeni sezon forması ve tshirt alacağım. Forma haklarını da tshirt ten kullanmak istedim klüp daha çok kazanıyor dedim ama kendileri öyle istedi. Sezarın hakkı sezara fener doğru yolda. HTC U11 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kap : Futbol A Takımı oyuncularımızdan Vedat Muriqi'in İtalya'nın S.S. Lazio kulübüne transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.
Yatırımcılarımızın bilgisine sunarız.
Vedat nihayet açıklandı da Rize maçında forvetimiz frey mi olacak[emoji32]
Fernandaoyu sat freyi al, ah comolli ah
1 dolar 7.50... tl.
Gs fiyatı 2.50... idi
Fb fiyatı 10 tl... idi
Ts fiyat...6 tl idi
Bjk fiyat..2 tl idi
Dolar 2 yıl önce 7.4 gördü papaz olayında
100 yıllık klüp fiyatları çöp çiklet parası
Satsan para etmezdi kredi çeksen para vermek istemezlerdi
Bu fiyatlar az bile..
Bence dahada çıkacaktır fakat çok dikkatli olmak gerek.
Bist sağlıklı işleyen bir kurum değil
Spor hisseleri 8 yıldır böyle hareket görmemiştr. Ts falan hariç
Ytd.
zorakipaşha
Kazanan yine öncelikli klüp yöneticileri..
İstikrarlı çıkış yok hile hurda
Hisseler ani satış yerse spor endexine yıllarca kimse uğramaz.
Yukarıda biyerlerde uygun pozisyonda bırakırlarsa ky da zararsız cıkar umarım. burda son noKtayı ALİ KOÇ koyacaktır.
zorakipaşha
Sirket muhtemelen hisse satacak. Yakinda haberi duser. Cikisin baska izahi yok. Eski dostlarima selam. Yillarca tasidik. Kafa kafaya ciktik hatta dolara vursan zararina bedelli oncesi. Suan bakiyorum o zamanki maliyetin iki katina gelmis bu fiyatla. Dolar uc dort kat prim yapti bu arada. Serefsiz Ali Koc bizleri silkeledi simdi hissede kimse kalmamis forumdanda goruldugu uzere yukari suruyor. Borsakartali Selim doktor hakura. Hepinize selamlar.
Buradan yeni girecekler icin hisse alimi intihardir.
Sen kimsin dersen eskilere sorun bilirler. Bu forumun bir numarali fener traderi idik. Ali Koc geldikten sonra biraktik. Kolay gelsin.
Bu hisse SEREFSIZ ALI KOC baskan oldugunda 41 tl idi. Bedelliye kadar 18 tl lere kadar bastlar. Sonrasinda bolundu yine dusmeye devam etti. 8 tl lerde bi sure bekledi yine dustu 6 kusurleri gordu. Milleti aylarca inim inim inletti. Sonrasinda yataya sardi. Eskiyim diyorsun. Serefsiz Ali Koc a ovgu duzuyorsun. Aziz Yildirim hisseyi 35 in altina dusurmezdi uc bes trade ettirirdi. Bu serefsiz elimizdekini aldi simdi kagidi goturuyor. Yarin da hisse satisi yapar borcu kapar. Bu cikis hisse satisi yada yeni bedelli cikisidir.
Beklentiler buyuk olcude satin alindi kanaatindeyim. Daha fazlasi olacagina ihtimal vermiyorum. Elimde uzun yillar tasisaydim buralardan uce bese bakmadan verir yeni firsatlar arardım. Nasil olsa borsada firsatlar bitmez..
alttaki ilk destegi test edecek gibi
neyseki portföyü 53.65 ten verdik
Sattım ortak sabah ilk tavanda sattım. Hayırlı kazançlarHTC U11 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bundan sonrası ne olur sizce? Uzun zamandır kağıdı böyle kırmızılarda görmemiştim :)
borsanın tüm heyecanı gitti. hangi kağıtları seyredeceğiz. yok mu kimsede 15-20 milyon avro tavana kitlese tekrar
Ne heyecanlı hareketler, kalp mi dayanır
Para tekniği yapar.
Geçen seneki t.s. ile bu sezon başı fenerin borsadaki hareketi nasılda benzerlik gösterdi arkadaşlar farkındamısıniz...
Pandemide hisse 6 45'i görmüş. Mr.Spack ortalama 8 liradan toplamış olsun 10 mil. Lot.
Ödesin 80 milyon tl.
Bugün hisse 54.15'i görmüş.
Endüşükten versin, 44.32 ye. 1.8 mil.lot.
İşte maliyet çıktı. Kalan 8.2 milyon Lot olduğu gibi kar.
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Anlatmak istediğim tam da buydu aslında işte......t.s. dipten on kat gitti...fenerde on kat gitti....6 lardan 54 e geldi...bereket versin..geçen sene t.s. dan bu sezon erken fiyatlama yapan f.b..den çok güzel kazanmak nasip oldu....fenerin lig de yolu açık olsun.....sporları gs ve bjk dahil portföyden silip..haalen ucuz olan bist 30 temel teknik temettü veren hisselerle yola devam edeceğim inşallah.....sporlar dip yapana kadar bakmam daha...
Tüm fenerli arkadaşlara selamlar bol kazançlar .lig de yolunuz açık olsun....
atakan abi, geçen yazdım mı yazmadım mı, yazdım da sildirdiler mi bilemiyorum .Makam şöförümü yıllık izninde iken virüsden kaybetmişiz, dün defin işlemleri vardı. son vazifemizi yaptık. fabrikada 10-15 civarında işçi 14 gün rapor aldı. ben de özel tahlile müracaat ettim. bütün işçilerin tahlilini yaptırtıyorum. kafam epey karışık. velhasıl tsporun herkes bir liradan 6 ya katladığından bahsediyor. tspor zaten 10 lira değil miydi. orada iken taraftar ve patronlar ellerini ceplerine attılar. yani 10 lirada iken yardım ettiğimiz tspor 1 liraya düştü. kimse 10 lirada olduğunu hatırlamıyor.
Arkadaşlar merhaba, şuan taban oldu ve satış durdu sanırım. Peki yükselme olmazsa satış olmaz mı bugün?
Birde kademe analizinde alış emirleri görüyorum. Bu hisseyi artı yönde etkilmez mi? Bilgilisi olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Bu kadar yükselişin ardından aniden taban gören hisseye nasıl bu kadar alış emri giriyorlar?
şu anda 4140 adet satış emri verilmiş. 1.948.000 adet satışta bekliyor
ve sürekli gıcığına gıcığına satış emri verilmeye devam ediliyor. bu satış emirlerinin
çoğunun sahte olduğunu düşünüyorum. içimdeki his öyle diyor. 2 milyon oldu 4227 emirle
InsALLAH açgözlülük yapı az kar ile yetinip çok kazanacağım diye yüksekten kimse almamıştır yada buralara kadar beklemedi. çünkü çok çıktı böyle seri yükselişin inişi olması akıl mantık normal bir durumdur. Umarım ky kazanmıştır.. ALLAH herşeyin hayırlısını versin. Aç kalmayacak kadar az ve Kudurmuyacak kadarda çok para vermesin.. YTD ve selam.
Mi 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.