Sayfa 321/755 İlkİlk ... 221271311319320321322323331371421 ... SonSon
Arama sonucu : 6040 madde; 2,561 - 2,568 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by berkbora5 Yazıyı Oku
    Dostum ben yüzde 8 ile devam ediyordum onuda dün sattım..senin adinac sevindim az cekmedik şu an bile zararın sadece yüzde 30 çıkardım yapacak birşey yok bu hissede ralli olunca nereden kestirecek belli değil.kalanlara bol kazançlar dilerim

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5 senedir beklediğimiz hareketi bu kadar güçlü şampiyonluk beklentisine girdiğimiz döenmde çok erken yaptı.. 14 tl den son lotlarımı vedalaşmıştım. bedelli öncesi fiyatının çok üstüne gitti.

2. Beşiktaş'ta takıldı peşine gidiyor. Beşiktaş çanak kulp formasyonuna gidiyor. Herhalde fener sayesinde formasyonu tamamlayacak. Bjkas kimsede yok galiba. Günlerdir yazan yok.fenerimiz sağolsun. Diğer sportiflerden de kazandım sayesinde.kazanan ortaklar lütfen fenerim.com dan birşeyler alalım. Fenerimize destek

3. Fenerium.com yanlış yazmışım

4. Valla hocam ben Galatasaray lı birey olarak yarın Allah nasip ederse ve terste kalmazsam güçlü açılış yaptığı gibi saat 10:00 itibari ile hisse ile vedalaşıp fenerium dan fenerli 2 arkadaşıma yeni sezon forması ve tshirt alacağım. Forma haklarını da tshirt ten kullanmak istedim klüp daha çok kazanıyor dedim ama kendileri öyle istedi. Sezarın hakkı sezara fener doğru yolda.
     Alıntı Originally Posted by TC MEHHAM Yazıyı Oku
    Fenerium.com yanlış yazmışım
    HTC U11 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Kap : Futbol A Takımı oyuncularımızdan Vedat Muriqi'in İtalya'nın S.S. Lazio kulübüne transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.
    Yatırımcılarımızın bilgisine sunarız.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6.  Alıntı Originally Posted by TC MEHHAM Yazıyı Oku
    Beşiktaş'ta takıldı peşine gidiyor. Beşiktaş çanak kulp formasyonuna gidiyor. Herhalde fener sayesinde formasyonu tamamlayacak. Bjkas kimsede yok galiba. Günlerdir yazan yok.fenerimiz sağolsun. Diğer sportiflerden de kazandım sayesinde.kazanan ortaklar lütfen fenerim.com dan birşeyler alalım. Fenerimize destek
    Biryerden kulpu fena asacak satmaya firsat vermeyecek bunuda bilmek lazim...kibrisa gitmeye gerek kalmadi al spor hissesi ya herro ya merro....bunun dönüşüde muhtesem olur genelde....

7. Vedat nihayet açıklandı da Rize maçında forvetimiz frey mi olacak[emoji32]
    Fernandaoyu sat freyi al, ah comolli ah

8.  Alıntı Originally Posted by wxyz Yazıyı Oku
    Vedat nihayet açıklandı da Rize maçında forvetimiz frey mi olacak[emoji32]
    Fernandaoyu sat freyi al, ah comolli ah
    Bende merak ediyorum bu yaslilar karmasi ne halt edecek diyé...coktan sampiyon oldu ama bence zor...

Sayfa 321/755 İlkİlk ... 221271311319320321322323331371421 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •