Başta Dow Jones ve diğer global piyasalar olmak üzere Dünya piyasaları satış yedi. Bizim Bist buna kayıtsız kalmayacaktır. Yarın kötü bir gün olabilir.
Başta Dow Jones ve diğer global piyasalar olmak üzere Dünya piyasaları satış yedi. Bizim Bist buna kayıtsız kalmayacaktır. Yarın kötü bir gün olabilir.
Kesinlikle Yatırım Al Sat Tut Tavsiyesi değildir.
Perşembe satarım diyordum dün gece sıkıntıdan 100 lot daha aldım içimden bir his 100' e kadar gider bu kağıt diyor, diğer bir his anaparayı çek sıfır maliyetli lotlarla yoluna devam et diyor, oradan üçüncü bir his çıkıp güzel kardeşim sen işine gücüne bak kağıdına bakma akşam ne kadar kazandığına evine geçince bakarsın diyor. Sanırım benim bi doktora gitmem gerekiyor bu kadar ses duymam mantıklı değil gibi![]()
Yazdıklarım ytd değildir.
Eskiler beni bilir. Uzun yıllardır bende hissedeydim. Beklediğimiz hareket buydu ama erken yapıp bir nevi herkesi gafil avladı. Ben 24 kusurlerden aman bir bedelli patlatır korkusuyla ayrılmıştım. Halbuki kafamdaki satış rakamı 40 TL civarı idi, nasip. Umarım sabreden arkadaşlar kazanmıştır. Zaten hisse düştüğünde devre kesici geliyordu. Normalde tam tersi oluyordu. O zaman anlamıştım bu işte bir gariplik var diye. Ben bedelliye yorumlamıştım bu tersliyi.
Yazdım,bir daha yazıyım,100 adet kağıt alıp,kazanıp,insanlara laf sokmaya çalışan yeniler için
Borsa da çok eskiyim,2007 sonra işlem yapmıyordum,Ali Koç Başkan olduğu için Kasım-Aralık 2018 de 7.10 ortalamalı 6115 adet kağıt
Aldım,dün 1115 adetini 44.54 satarak anaparayı realize ettim,5000 adet sıfır maliyetli hissem var
İnsanlar zaman zaman farklı fikirlere ihtiyaç duyarlar.YTD.
49da savaş mi var ??????
Sporlar güzel prim yaptı . Ama bir farkla fener efsane hareket yaptı diğer sporlarla bir tutulmaz tabiki....bu işin sonu nereye varır .bekleyip izlemeye devam...
37tlye kadar gunici duzeltmeler yaparak ilerledi. Son 3 gunde soluksuz yukseliyor. Diger tum spor hisselerinide pesinden surekliyor. Biraz hacim yaoarak nefeslense daha iyi olacak gibi
Kendinize guvenin. Baskalarinin yorumlarini kendi suzgecinizden gecirmeden asla itibar etmeyin
Basta sabrederek hissemizde yillardir bekleyen KYlar olmak uzere, tum KYlara saglikli ve bol kazanclar
Yer İmleri