Hadeee... Bora beyin, sorununu ben biliyorum da, yarasını deştiniz!
Kapatalım şu konuyu, zaten Allahın belası Corona yetiyor.
Printable View
Hadeee... Bora beyin, sorununu ben biliyorum da, yarasını deştiniz!
Kapatalım şu konuyu, zaten Allahın belası Corona yetiyor.
burada yazılan üç beş yazı sağlık gorevlilerinin moralini nasıl bozacak, nasıl haberdar olacaklar onu da anlamış değilim.
neyse. doktorlarımızın biz alicek hala saygı gösteriyoruz...ama....
ben tüm imkanlarına ve hukuk altyapina karşın o doktorları ve hastaneyi dava etmedim...olur böyle şeyler deyip sineye çektim...daha ne yapabilirim bir mesleğe saygı anlamında bilmiyorum.
ama bırakın da insanlar canlarının yandığı konuları da yazsinlar
işin kısacası insanlık.
insanlıktan nasibini alamamışsan meslek fark etmiyor.
yoksa hakkı ile yapıyorsan -alınteri dökülen her meslek kutsaldır.
Sağlık bakanı 24:00 gibi açıklıyor galiba vaka sayısını, umarım azdır veya hiç yoktur.
Arkadaşın eşi kalp krizi geçiriyor
Cumartesi doktor yok uzman Pazartesi gel diyor hastane anjiyo yaparız diye randevu veriyor pazar sabahı tekrar kriz geçiriyor 36 yaşında vefat etti .
Acilde hemen niye yapılmaz bunun arkadaşa açıklayabilir misiniz yada 3 yaşındaki çocuğuna
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bizim gittiğimiz hastanede 5 katta idi ama asansör vardı
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hastaneye başvuran sayısına göre gidiyorsak artması gerekir. Hastaların yakın çevresi incelenip test yapılıyorsa eğimin azalması beklenir. Sonuçta bu insanlar tahmini 5 gün önce hastalık kaptılar. Bu 5 günde ne olduğunu bilmiyoruz.
Yarın ilkbahar başlıyor. Umarım işler yoluna girmeye başlar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yeni nesil mühendislerinde, hiç tadı yok.:oleyo:
Son kez bu konuda yazıyorum,bizim genel olarak doktorlarımızın kalitesi çok iyidir.Aralarında kişilik olarak da mesleki anlamda da çürük elmalar olabilir.Sağlık sistemimiz de avrupanın pek çok ülkesinden iyidir.Bu her şey ve herkes iyidir anlamına gelmez.Tüm meslek gruplarında olduğu gibi.Şu anda özel bir durum var bir salgınının başındayız.Çoğunuz sağlıkçı olmadığınızdan bunun ciddiyetini anlıyamıyorsunuz.Çok özel bir durumun başındayız.Sağlık problemlerinizi yazmanızın sağlık sistemini ve doktorları eleştirmenin hiç ama hiç zamanı değil.Lütfen bunu anlayın.
Her gittiğimde hastaneye sıkıntı yaşıyorum kamu özel farketmiyor pek .
Mesela çok fazla grip olurum hastaneye gittiğimde balgam sökücü bir ilaç verdi mucovit son aile hekimine gittim bunu yazdırmak için .
Ben sekreter miyim ben karar veririm diye tersledi bağırdı bana yazın deyince bir doktor yazmış iyi gelmiş niye yazmıyorsun diğer ilaç mümessili başka ilaç için talimat mi aldın
https://www.drtus.com/forum/viewtopi...05844&start=15
Şuraya da bir link bombası bırakayım doktor forumu, bir kaç satır okursanız ne demek istediğimi anlayacaksınız, yazanlar hekim.
Herkesin doktorlarla iyi ve kötü hikayeleri var. Ama bugün onları konuşmanın zamanı değil. Bu insanlar henüz sonunun nereye çıkacağını bilmediğimiz bir tünele giriyorlar. Aralarından bazıları belki bu yolda hayatlarını kaybedecek. O nedenle bu konuları ertelesek olmaz mı ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Konu açıldı diye yazdım başkaca birşey yazmayacağım
Bakan Koca : Son 24 saatte 3656 ŞÜPHELİYE TEST yapıldı. 311’i POZİTİF ÇIKTI. Hasta sayımız 670’e ulaştı. Yaşlı ve direnci zayıf 5 HASTAMIZI KAYBETTİK. Bugüne dek toplam 9 can kaybımız var. Tamamı yaşlılarımızdan. Yaşlılarımızı koruyalım. MÜCADELEMİZDE BİR AN BİLE ESNEKLİK GÖSTERMEYELİM.
Mustafa beye o kadar da dedim, dolar haricî her bir b. konuşulur topiği ismi uygundur deye.:he:
biz o doktorlardan birisi itikatli biriydi...onu Allah'a hava ettiğimizi kendisine bildirdik...prof olanına altı ay sonra eşim telefon açtı. adam bu kadar dramatik bir olayı hatırlamadi bile...eslm gözyaşları içinde sana hakkımı helal etmiyorum dedi..o laik cumhuriyetçi bir doktordu...çok da umurumda dedi..
😀 mesele kapandı...
bizde kapatalım konuyu.iyi geceler
HKM bey doktorlar iyi demiyor, sadece diğer ülkelerden iyiyiz diyor. Ben de henüz 6 ay önce çok kötü şeyler yaşadım doktorlarla ama vakti değil.
Bugün aslansınız kaplansınız diyelim, coronodan sonra yine yere vururuz . ( ne pislik adamım ya :) )
Şaka bir yana diplomalı cahiller her meslek gurubunda var arkadaşlar , neresi doğruki . Siyah beyaz yok , gri var . Beyazı siyahı, iyisi kötüsü.
Artış üstel fonksiyonu terk etmediği sürece tehlike artmaya devam ediyor demektir.
Zira üstel fonksiyonun türevi yine kendisini verir.
Beyler artış listesi Ek 24508
Artik doktor konusunu lütfen kapatalimEk 24509
Artış hızında Italyayi ve herkesi, vaka sayısında 200 milyonluk Pakistani geçmişiz.
Vaka sayısı 670 ölen sayısı toplamda 9 olmuş.
https://i.hizliresim.com/hvCsD1.jpg
Hangisi doğru, bilgi kirliliğinden nefret ederim.
Geçmiş olsun, çok sert gidiyoruz.
Daha sert önlemler lazım.
İzmir konak insan dolu hala.
İnsanla hala ciddiyetinde değil işin.
https://youtu.be/9muQr2WGD-k
Biraz karamsarlık dağılsın.
ekonomi sitesi..
hepiniz az cok matematikte iyisiniz..
olay ortada..enfekte orani 100 de 8..
bugun misal 3600 testte % 8 enfekte cikiyorsa..
test sayisi katlandikca enfekte sayisi daha cok artacak..italya cok gec kaldi testlerde..son 15-20 gundur dogru duzgun test yapiyorlar..
bugun 3600 degilde 1000 test yapsaydik 80 kisi enfekte cikacakti o zaman sevinecek miydik ?
--------------
bir de benim sorum olacak..ctesi ve sali gunleri tahsilat gunum..en az 15-20 bin tl topluyorum..sali gunu cikmistim..yarin cikmasam mi sizce ? urun teslimatini zaten durdurdum calismiyoruz. ama tahsilati da mi biraksam acaba ? :(
Geçen gün vapura bindim çoluk çocuk maile gezmeye çıkmışlardı dün .
Herkes sokakta idi bugün çıkmadım evden çalıştım bilmiyorum son durumları ama karşıdaki ganyan bayi full idi sonra iptal kararı geldi yarın kapalı olur
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
20 gündür bir kez çıktım dışarıya...kızım acil bir alışverişi yaparken araba kullandım. o kadar. bu ay tras olmak için berbere gitmeyeceğim...dışarıdan eve gelen adamlarla çocuklar ilgileniyor...bu işi ciddiye almak lazım...çok ciddiye az ciddiye değil... ağırlığınca ciddiye.
Ispanya 36 000 test 20.000 vaka
Türkiye 17.000 test 670 vaka