https://www.drtus.com/forum/viewtopi...05844&start=15
Şuraya da bir link bombası bırakayım doktor forumu, bir kaç satır okursanız ne demek istediğimi anlayacaksınız, yazanlar hekim.
https://www.drtus.com/forum/viewtopi...05844&start=15
Şuraya da bir link bombası bırakayım doktor forumu, bir kaç satır okursanız ne demek istediğimi anlayacaksınız, yazanlar hekim.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Herkesin doktorlarla iyi ve kötü hikayeleri var. Ama bugün onları konuşmanın zamanı değil. Bu insanlar henüz sonunun nereye çıkacağını bilmediğimiz bir tünele giriyorlar. Aralarından bazıları belki bu yolda hayatlarını kaybedecek. O nedenle bu konuları ertelesek olmaz mı ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Konu açıldı diye yazdım başkaca birşey yazmayacağım
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bakan Koca : Son 24 saatte 3656 ŞÜPHELİYE TEST yapıldı. 311’i POZİTİF ÇIKTI. Hasta sayımız 670’e ulaştı. Yaşlı ve direnci zayıf 5 HASTAMIZI KAYBETTİK. Bugüne dek toplam 9 can kaybımız var. Tamamı yaşlılarımızdan. Yaşlılarımızı koruyalım. MÜCADELEMİZDE BİR AN BİLE ESNEKLİK GÖSTERMEYELİM.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Mustafa beye o kadar da dedim, dolar haricî her bir b. konuşulur topiği ismi uygundur deye.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
biz o doktorlardan birisi itikatli biriydi...onu Allah'a hava ettiğimizi kendisine bildirdik...prof olanına altı ay sonra eşim telefon açtı. adam bu kadar dramatik bir olayı hatırlamadi bile...eslm gözyaşları içinde sana hakkımı helal etmiyorum dedi..o laik cumhuriyetçi bir doktordu...çok da umurumda dedi..
😀 mesele kapandı...
bizde kapatalım konuyu.iyi geceler
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
HKM bey doktorlar iyi demiyor, sadece diğer ülkelerden iyiyiz diyor. Ben de henüz 6 ay önce çok kötü şeyler yaşadım doktorlarla ama vakti değil.
Bugün aslansınız kaplansınız diyelim, coronodan sonra yine yere vururuz . ( ne pislik adamım ya)
Şaka bir yana diplomalı cahiller her meslek gurubunda var arkadaşlar , neresi doğruki . Siyah beyaz yok , gri var . Beyazı siyahı, iyisi kötüsü.
Yer İmleri