https://www.drtus.com/forum/viewtopi...05844&start=15
Þuraya da bir link bombasý býrakayým doktor forumu, bir kaç satýr okursanýz ne demek istediðimi anlayacaksýnýz, yazanlar hekim.
https://www.drtus.com/forum/viewtopi...05844&start=15
Þuraya da bir link bombasý býrakayým doktor forumu, bir kaç satýr okursanýz ne demek istediðimi anlayacaksýnýz, yazanlar hekim.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Herkesin doktorlarla iyi ve kötü hikayeleri var. Ama bugün onlarý konuþmanýn zamaný deðil. Bu insanlar henüz sonunun nereye çýkacaðýný bilmediðimiz bir tünele giriyorlar. Aralarýndan bazýlarý belki bu yolda hayatlarýný kaybedecek. O nedenle bu konularý ertelesek olmaz mý ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
O egeli ben deðilim
Konu açýldý diye yazdým baþkaca birþey yazmayacaðým
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Bakan Koca : Son 24 saatte 3656 ÞÜPHELÝYE TEST yapýldý. 311’i POZÝTÝF ÇIKTI. Hasta sayýmýz 670’e ulaþtý. Yaþlý ve direnci zayýf 5 HASTAMIZI KAYBETTÝK. Bugüne dek toplam 9 can kaybýmýz var. Tamamý yaþlýlarýmýzdan. Yaþlýlarýmýzý koruyalým. MÜCADELEMÝZDE BÝR AN BÝLE ESNEKLÝK GÖSTERMEYELÝM.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Mustafa beye o kadar da dedim, dolar haricî her bir b. konuþulur topiði ismi uygundur deye.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
biz o doktorlardan birisi itikatli biriydi...onu Allah'a hava ettiðimizi kendisine bildirdik...prof olanýna altý ay sonra eþim telefon açtý. adam bu kadar dramatik bir olayý hatýrlamadi bile...eslm gözyaþlarý içinde sana hakkýmý helal etmiyorum dedi..o laik cumhuriyetçi bir doktordu...çok da umurumda dedi..
😀 mesele kapandý...
bizde kapatalým konuyu.iyi geceler
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
HKM bey doktorlar iyi demiyor, sadece diðer ülkelerden iyiyiz diyor. Ben de henüz 6 ay önce çok kötü þeyler yaþadým doktorlarla ama vakti deðil.
Bugün aslansýnýz kaplansýnýz diyelim, coronodan sonra yine yere vururuz . ( ne pislik adamým ya)
Þaka bir yana diplomalý cahiller her meslek gurubunda var arkadaþlar , neresi doðruki . Siyah beyaz yok , gri var . Beyazý siyahý, iyisi kötüsü.
Yer Ýmleri