2 senetle tutuyorlar, yarın devamı gelir düşüşünRedmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
2 senetle tutuyorlar, yarın devamı gelir düşüşünRedmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ekgyo tavan tavan gidiyor grafik aynı halk ile cok ilginç
Mal tasimadan hisseden hisseye girip cikip para kazanmak cok zor borsada.
yine mallandık :) malsız kalmak da zormuş.1 gün sürdü .
buna sebep fiyatları çok düşürmeden güç göstergesini ustaca soğutmaları oldu.
bir de ısrarla kırmızı renkli 100 saatlik ortalama (108888) üstünde kalması dikkat çekiciydi.
yarın ortalama altına uzun çubuklu bir sarkış olursa ve özellikle bugünün dip seviyesi 108400 ihlal edilirse yine stoplarım.
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...6625bab67f.png
Sayın hocam kesinlikle halkısın, 573 gün TEB bank taşıdığımı hatırlarım, ama rekor isdemir de oldu, 2,5 sene. Ançak bu hisse ve şirketler zamanla huy değiştirebiliyor, mesela Halkbank taşımayan biri bu hissenin ne kadar karaktersiz olduğunu öğrenemez. Bu nedenle karınca kararınca anladığın alanlarda senetleri bir tur döneceksin. Moda olan sektörler var, demode olan sektörler var.
Ereğli takip ettiğim çizgimin üzerinde kapattı.bugun için 8.62 değeriydi.yarin da çizgimin üzerinde kalırsa alırım Ereğliyi.
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ABD bankalar havacilar kotu gidiyor simdilik.
Bana lutfen "Sayin" demeyin. Cok rica ettim. Yahu o kadar zamandir yaziyoruz KD baba!
Ekselans
Mosyo
Kont
Baron
diyebilirsiniz.
Baron 666... hmm, hosuma gitti.
Kağıt tahmini 7 Ocak tarihinde..
Borsanın yükselişi, uyku bölünmesi gibi, derin bir uyku olmuyor, kesik kesik uyuyorsun ama uykunu alamıyorsun. ilk 124 bine giderken de ereğli bu şekilde ilerledi. dün bence ereğli teyit işareti verdi, bugünkü hareketler önemli olacak.
Abd düşmeyen borsa yapmış. Elon Musk senet pahalı almayın diye twit attıktan sonra senet 150 dolar daha yükseldi bu hafta bitmeden oda 1000 dolar olacak, amazon gibi artık bir kaç bin katına çıkacak.
Türk otoriteler Trump'u rakipsiz görüyor, her ne kadar Abd kamuoyu istemesede temsiliyet kabiliyeti var. Bir şekilde kabul etmek lazım, dünya borsalarını Abd dizayn ediyor. O halde gözler kasım seçiminde olacak. Ve bu şehir karışıklıklarına benzer olaylar devam edecek.
Bizde bir kabine söylemi var ama söylemiyorlar. Yabancı vobda long, yerli küçükler ful short bekliyorlar. Senet taşıyan sadece halkbankcılar var, diğerleri daldan dala geçiyor.
Bence ereğli şimdilik en iyi dal olarak görülebilir.
Teknik emlak konutla aynı..
Bu da iyiymis. Sovalye hepimiziz neobal ortak.
Karton ve konya gibi senetler yıllarca bedelsiz ayağına insanları sömürdü, sürekli bu algı ile gidip geldiler. Akmadılar ve kokmadılar. Bedelsiz konusunda bilanco büyüklükleri, ciro ve karlılık büyüklükleri ön plana çıkıyor, Ereğli bu anlamda geçmiş yıllarda güzel hareketler yaptı. Ama ben 2020 için Asilsan ve Migrosa bedelsizlerin daha çok yakışacağını düşünüyorum.
Disarda bu dususte baktigim fonlarin hicbiri havacilik hisselerine bulasmadilar.
ereğli çizgisi...
buün için 8,63 trend desteği...
buralar aynı zamanda 5 günlük ortalamaların olduğu yer.
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...252ee0929c.png
ereğli bir hisse senedi, hisse senetlerine borsacılar kağıt diyor tahta diyor. o halde bizde kağıt diyelim ve Japon ileri bilim sanatı olan ORİGAMİ olsun diyelim. ORİGAMİ= Kağıt katlama sanatı. :)
O çizgi üstünde iki tane küçük çanak var. Soldaki çanak dibi 7 lira, çizgi 8,63 katlama uzunluğu 163 kademe. 10,26. Bu aracı kurumlar hedef fiyatı buradan buluyor. :)
O zaman bende fiyatı güncelleyeceğim de dış politikada bir gerginlik hissediyorum.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Neyse bence bullshit.
Bizim market bu sektörde zurnanın son deliği, çok fazla sevilmez, bakkal tarzı alışveriş daha çok, ama adam pandemide 6 liradan bugün 18 liraya %300 2 ayda geldi. Sektör izlenimleri için yazdım.
Asilsan formasyondan yada onun zincirinden kurtulmaya çalışıyor. %2,5 yukarıda. Günü 32 üstü kapatması dileğimizdir.
Şovalye 666 günde bir kez asilsan ve migros resmide eklersen duacı oluruz. her ana gerek yok, dilediğin an bir kez yeterli.
Pavyonlar ne zaman açılıyor.
Migros %2, asilsan %2,91 hay maşallah, Allah bereketini artırsın. Bunları bölmem lazım, bunlara bedelsiz aşılamam lazım. Böyle olmayacak, ikiside 30 lu yaşlarda, şöyle 14-15 yaşlarına çekmem lazım. Gerekli kulis çalışmalarını başlatıyorum. :)
ASELSAN bölünüyor. 100 de yüz
Iblisle savastik diye sovalye unvani aldik demek.
ereğlinin miyoz bölünmesi için 12 lira olması gerekir, migros ve asilsan bölünme yaşına gelmişler, önce onları bölmem lazım, yakında okursun, bak bu bölünme işini ben başlatacağım, topiklerine bölünmeden önce nifak tohumları sepilecek. :) yok rayiç bedel, yok yatırım, borcların bitmesi ortaklıklar, özsermaye rasyoları diyerek başlayacak. Dalga dalga yayılacak, sonra şirket yöneticileri, halk bölünmemizi istiyor diye kendileride bunun faydalı olduğuna inanacak. :)
Enigma, 1998 yılında yada o yıllarda, sahibinden.com yeni açılmış, bora marka bir arac alacağım fakat 9 ay sıra var, site girip 4-5 değişik adresten 2-3 bin dolar ucuza arac varmış gibi satış veriyoruz, piyasayı düşürüyoruz, 9 ay sıfırı bekleyen bizler, ikinci el daha pahalı onun fiyatını emsal fiyat ile düşürmek için sanal ilan veriyorduk, gençlik akılları işde. :)
Bunları tek başıma mı yapacamSNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
asilsan anlık %3 üzerine gidiyor. soru çok güzeldi. :) senet üzerinde küçük yatırımcı fazla, bölünme ayağına seneti yukarı alacaklar bölünme gününden önce ky nın aklını alacaklar. buna karşı ilgin varsa özel eğitim almalısın. Akşam hatırlat uzun uzun sene-aryo yazalım. Yok elinde yoksa kafanı karıştırmak istemem.