Sayfa 323/579 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423 ... SonSon
Arama sonucu : 4631 madde; 2,577 - 2,584 arası.

Konu: HALK Cafe - III

1. Karton ve konya gibi senetler yıllarca bedelsiz ayağına insanları sömürdü, sürekli bu algı ile gidip geldiler. Akmadılar ve kokmadılar. Bedelsiz konusunda bilanco büyüklükleri, ciro ve karlılık büyüklükleri ön plana çıkıyor, Ereğli bu anlamda geçmiş yıllarda güzel hareketler yaptı. Ama ben 2020 için Asilsan ve Migrosa bedelsizlerin daha çok yakışacağını düşünüyorum.

Disarda bu dususte baktigim fonlarin hicbiri havacilik hisselerine bulasmadilar.

3.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Borsanın yükselişi, uyku bölünmesi gibi, derin bir uyku olmuyor, kesik kesik uyuyorsun ama uykunu alamıyorsun. ilk 124 bine giderken de ereğli bu şekilde ilerledi. dün bence ereğli teyit işareti verdi, bugünkü hareketler önemli olacak.

Abd düşmeyen borsa yapmış. Elon Musk senet pahalı almayın diye twit attıktan sonra senet 150 dolar daha yükseldi bu hafta bitmeden oda 1000 dolar olacak, amazon gibi artık bir kaç bin katına çıkacak.

Türk otoriteler Trump'u rakipsiz görüyor, her ne kadar Abd kamuoyu istemesede temsiliyet kabiliyeti var. Bir şekilde kabul etmek lazım, dünya borsalarını Abd dizayn ediyor. O halde gözler kasım seçiminde olacak. Ve bu şehir karışıklıklarına benzer olaylar devam edecek.

Bizde bir kabine söylemi var ama söylemiyorlar. Yabancı vobda long, yerli küçükler ful short bekliyorlar. Senet taşıyan sadece halkbankcılar var, diğerleri daldan dala geçiyor.

Bence ereğli şimdilik en iyi dal olarak görülebilir.
    ereğli çizgisi...
    buün için 8,63 trend desteği...
    buralar aynı zamanda 5 günlük ortalamaların olduğu yer.

https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...252ee0929c.png

4.  Alıntı Originally Posted by enigma72 Yazıyı Oku
    ereğli çizgisi...
    buün için 8,63 trend desteği...
    buralar aynı zamanda 5 günlük ortalamaların olduğu yer.

https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...252ee0929c.png
    ereğli bir hisse senedi, hisse senetlerine borsacılar kağıt diyor tahta diyor. o halde bizde kağıt diyelim ve Japon ileri bilim sanatı olan ORİGAMİ olsun diyelim. ORİGAMİ= Kağıt katlama sanatı.

O çizgi üstünde iki tane küçük çanak var. Soldaki çanak dibi 7 lira, çizgi 8,63 katlama uzunluğu 163 kademe. 10,26. Bu aracı kurumlar hedef fiyatı buradan buluyor.

O zaman bende fiyatı güncelleyeceğim de dış politikada bir gerginlik hissediyorum.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Neyse bence bullshit.

7. Bizim market bu sektörde zurnanın son deliği, çok fazla sevilmez, bakkal tarzı alışveriş daha çok, ama adam pandemide 6 liradan bugün 18 liraya %300 2 ayda geldi. Sektör izlenimleri için yazdım.

Sayfa 323/579 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •