ASELSAN bölünüyor. 100 de yüz
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ASELSAN bölünüyor. 100 de yüz
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Iblisle savastik diye sovalye unvani aldik demek.
ereðlinin miyoz bölünmesi için 12 lira olmasý gerekir, migros ve asilsan bölünme yaþýna gelmiþler, önce onlarý bölmem lazým, yakýnda okursun, bak bu bölünme iþini ben baþlatacaðým, topiklerine bölünmeden önce nifak tohumlarý sepilecek.yok rayiç bedel, yok yatýrým, borclarýn bitmesi ortaklýklar, özsermaye rasyolarý diyerek baþlayacak. Dalga dalga yayýlacak, sonra þirket yöneticileri, halk bölünmemizi istiyor diye kendileride bunun faydalý olduðuna inanacak.
Enigma, 1998 yýlýnda yada o yýllarda, sahibinden.com yeni açýlmýþ, bora marka bir arac alacaðým fakat 9 ay sýra var, site girip 4-5 deðiþik adresten 2-3 bin dolar ucuza arac varmýþ gibi satýþ veriyoruz, piyasayý düþürüyoruz, 9 ay sýfýrý bekleyen bizler, ikinci el daha pahalý onun fiyatýný emsal fiyat ile düþürmek için sanal ilan veriyorduk, gençlik akýllarý iþde.![]()
Bunlarý tek baþýma mý yapacamSNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
asilsan anlýk %3 üzerine gidiyor. soru çok güzeldi.senet üzerinde küçük yatýrýmcý fazla, bölünme ayaðýna seneti yukarý alacaklar bölünme gününden önce ky nýn aklýný alacaklar. buna karþý ilgin varsa özel eðitim almalýsýn. Akþam hatýrlat uzun uzun sene-aryo yazalým. Yok elinde yoksa kafaný karýþtýrmak istemem.
Yer Ýmleri