DArth vader edasıyla şubeye girip şube müdürüne oturduğu yerden kalkması için "riseeeee" diyin.
ya da eşinizi takın kolunuza, onun adına hesap açın olsun bitsin.
Printable View
Dostlar, Hayırlı Günler...
E- Turuncu bugün faizleri güncellemiş, şöyle ki: TL'yi % 13,00'e; USD'ı da %4,00'a yükseltmiş...; Hadi Hayırlı olsun benim forumdaşlarıma
Swapta 14.25 ak... Varmış.
Vakıfbank'tan USD'a 32 gün, %3 gibi bir oran aldım. Vakıfbank'dan USD için güncel başka oran alan var mı?
Burgan temdit 13.35 oran bağlandı.
Odea, yaklaşık 400 K için 13,25 teklif edildi...Kabul etmeyince 13,50 ye çıkıldı...Paranın yarısını bağladım...Diğer yarısı ile dolar aldım......%4 faizle e-turuncuya aktardım...Yarımda olsa TL ciler statüsünü terkettim...
Not:Temdit...
Sn.Sonsav kendi düşünceniz ile hareket etmeniz en isabetlisi olmuş. Ben asla kimseyi etkilemek istemem. Birilerini etkilemek bu tip para söz konusu olan işlerde yapmak istediğim en son şey bile değildir. Benim kisi sadece bir düşüncedir. Burada tabir-i caiz ise beyin fırtınası yapıyoruz. Ama son 1 haftadır Türkiye'de parasal sistemde olan budur. Haftaya ne olur Allah kerim... Bu ülke deki ekonomi son derece değişken.. Benim ki si sadece bir görüş. Yarın başka bir firma nakit sıkıntısı yaşar işler değişebilir. Ayrıca önümüz seçim.. USD %50 TL %50 bence en mantıklı olanı... %100 USD yada TL yanlış... USD da 3,16 TL den 4,15 TL ye kadar bir band var...20 Nisan da 4,15 TL de olsa 3,15 TL de olsa inanın ben şaşırmam.. Şu an bu dev fonların EVET mi? yoksa HAYIR mı? sonucunu bekledikleri muhakkak ama hangisi seviyorlar orası muamma.. Bekleyip göreceğiz... O sebeble %50 şeklinde yapmak en güzeli... Bol kazançlar...
Sn.Selka sakın yanlış anlamayın...Bunu sizi ilzam etmek adına söylemedim... Ben sizin yazılarınızı ilgiyle okurum... daha önce de; hangi dilimlerden ne kadarlık oranlarda dövize girilebileceğine dair yazılarınız varken de cesaret edememiştim...Ben bu forumu uzun yıllardır takip ederim...Hepimiz tahminlerimizi, zaman zaman da temennilerimizi dile getiriririz... Yatırımlarımızı yaparken asla birileri söyledi diye girmeyiz...Etkilenmezmiyiz olabilir ama bu forumda o kadar iddialı cümleler olur ki, bunların içinde en masumu belki de sizinkidir...Bu işler nasip kısmet işidir...Öngörünüz çok uçuk bir öngörü değildir.. Her şey olabilir...Saygılar...
Rodeo da dolar günlük %3,75
T-bank pazarlıksız %13,50'den bağlandı, miktar 50 bin TL...
Ooo rodeo'nun günlüğü de çok iyiymiş ya 3.75. Ing'den %4'ten 1-2 ay bağlamak yerine daha esnek duruyor.
Mayısta FED'in faiz arttırması ile oranlar daha da artabilir gerçi. Bir de referandumdan ne çıkacak onu görmek istiyorum açıkçası bir yere bir şey bağlamadan önce.
Referandumdan çıkacak sonuç öncelikleri çok değiştirebilir. :cool:
Sevgili Ahme, ING'de sadece e-turuncuda %4 var, 32-60 gün normal mevduatta en fazla hatta gişeden özel tanımlama yapılarak ancak %3,25 çıkabildi.Vakıf %3,40 / Burgan %3,60 ile %3,90 var.Ayrıca kamu özel fark etmiyor usd nakit de sıkıntı çok büyük, nakit ödeme yapmıyorlar
tcmb 13.4.2017 fonlama verileri
GLP: 83 milyar TL faizi : %11.75
Depo TL: 10.3 milyar TL faizi : %9.25
Toplam fonlama: 93.3 milyar TL
Ortalama fonlama faizi: %11.48
Fiba'nın önünden geçiyordum. İçeri girdim sordum. MT si arkadaş 90 güne kadar günlük %13 oran var dedi. Peki dışarıda kalacak miktar var mı dedim. 4000 tl dedi. Ve 90 gün sonunda oranın düştüğünü söyledi. Arada o kadar fark olmaz 12.5 gibi olur dedi.
Değerli Üyeler,
Bu soruyu bu yere sormak doğru olmaz ama yinede sormak isterim. Söyle ki:
Tacirler Yatırım nezdinde Yatırım hesapları üzerinden (MKK) saklama ücreti alınıyor mu ?
EFT herhangi ücret alınıyor mu ?
Saygılarımla.
Kiraz hesaptan bahsetmiştir muhtemelen ama boşta kalan tutar 3bin TL diye biliyorum.. Günlükte en iyisi e-Turuncu şuan 1 yıl Hoşgeldin 1 mio kadar.. 26'sındaki MB toplantısına kadar günlükte gitmeye karar verdim %13 ile.. Zaten vadelide de 13,50 üzeri oran alamadım T-Bank, Odea ve Burgan dışında.. Bu paylaşılan 14lü 15li oranları kimler nasıl nereden hangi miktara alıyorlar acaba, aydınlatırlarsa sevinirim.. :)
Bundan 1-2 yıl önce piyasada faizler en yüksek 12.50 iken ben rodeo dan 13.25 oran almıştım ve ekran görüntüsü burada paylaşmıştım...Gerçekten %15 mevduat var mı , var ise hangi banka kaç paraya verdi(iyor).....!!!???
Güzelmiş sırf yazı yüzünden uygulamayı indirdim
Lenovo K53a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vakıfbank TL mevduatta %13,60 aldım; biraz daha zorlarsanız 13, 70 de alınabilir, bununda üstünü alan var mı?
Bloomberght de sakallı tip mevduat oranı 15 e kadar duydum dedi insan banka şube miktar hatta ekran görüntüsü yapıştırmaz mı ya 😂 yalancı bunlar yalancı 😂
F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adam neden yalan söylesin ? Ayrıca bayan da ( Gizem hanım ) onayladı. Burada biz de yazdık.. Bu ülkede yaşayan insanlar artık bazı şeylere alışmalı.. Her şeyi göremeyecek, her şeyi öğrenemeyeceğiz.. İşte o zaman birilerine yalancı demek kolaylaşacak... Neyse, isteyen istediğine inanır veya inanmaz.. Kimsenin kimseyi ikna mecburiyeti yok..
Anlaşılan bu başlığı sıkı takip etmiyorsunuz. Burada ilk yüksek oranları yazanlardan birisiyim. Benim yazdıklarıma inanmayıp benden ekran görüntüsü isteyenler oldu. Kısacası ben onlarla DALGA geçtim önceki mesajımla.
F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi