Kanal alt desteği 17.24 burayı kirarsa alt kanala girer. Aylikta Rsı aşırı alım seviyelerine ulaşmış. Dikkatli olmak lazım. Uzun vade için 15 ile 16 arası maliyet daha iyi olur. KANAL ÜST BANDI 60 LARI GÖSTERİYOR . YTD.
Printable View
Koç Topluluğu
Koç Holding
Şu an güncel durumda, Ülke ekonomimizin dinamosu durumunda..
Ülkemizin nerdeyse %15-20 cirosu
Koç şirketler topluluğu üzerinden dönüyor.
200 milyar Tl ye yaklaşan cirosu ile
Devasa bir sanayi/ekonomi devi.
Yurt dışında itibarı ve bağlantıları çok büyük.
Kazandıklarını da, sermayeye eklemek yerine, hep yatırıma dönüştürüyorlar.
Özellikle yurt içi yatırımlar.
Yurt dışı satın almalar/ortaklıklar..
Parayı yurt dışına kaçırmayıp, ülkem varsa ben varım diyen Rahmetli Vehbi Koç un yolundan tam gaz ilerliyor Holding.
Aşırı kurumsal , liyakat , verimlilik ve referans esaslı kurumun, yurt dışı
Kredibilitesi de muazzam..
Ülkemizin 2020 büyümesinde de liderlik ediyor. İstihdam ve büyüme açısından
Koç Holding in desteklenmesi büyük önem arz ediyor.
Sonuçta dünyada dokunulmazlığı olan
Tek şey , PARA dır. Para nın dünyanın her yerinde dokunulmazlığı vardır.
Çarkların dönmesi için Koç şirketlerinin yurt içi ve özellikle yurt dışı ticaretinin ülkemizin ekonomisi açısından da, sürdürülebilirlik açısından da çok büyük önemi var..
ABD araba devi Ford un, Avrupa-Asya ortağı olan Koç şirketi, Ford Otosan ın,
Tüm dünyada, Ticaretin belkemiği dedikleri, Transit modelinin,
elektrikli ticari Transit dönüşümünün ülkemiz topraklarında yapılacak olması bile başlı başına bir sanayi devrimidir..
Koç Holding in, Tüpraş hariç ki, orda da virüs etkisi var, Tüpraş ta da toparlanma başladı...
Diğer tüm Koç bağlısı şirketlerin Bilançosu muazzam. Ülkemizin gözbebeği durumda
Yurt içi ve Yurt dışı iktisadi faaliyetleri var.
Ülkemizin , 2021 büyümesi ve istihdamın devam etmesi açısından,
Koç topluluğunun bilançosuna baktığımda
2021 de aynı ivmeyi yakalayıp, hatta geçeceğimizi, değerlendiriyorum..
Zaten, Fitch te , ülkemizin görünümünü 'negatif'ten 'durağan'a yükseltti. Beklenti durağandı fakat beklenti üstü oldu. Hiç bir analist, iktisatçı vs bunu beklemiyordu.
2021 in daha yüksek büyüme ve istihdam yılı olacağı düşüncesindeyim...
Strateji olarak ta, artık, İnşaat ekonomisinden bir an önce sıyrılmayız;
Teknoloji, Sağlık, SANAYİ, Tarım, Dijitalleşme.. Çözüm bu sektörlerde..
İşte tam da bu yüzden Koç Holding çok önemli bir topluluk..
Naçizane fikirlerimdir...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Teşekkür ederim bilgi paylaşımı için. Katılıyorum size. Şimdi Ülke notumuzun yatırım yapılabilir seviyesine getirmeleri için yapısal reformlar hizlanması lazım. Bu süreç (bollikite ) uzun surmeyebilir. Ülkemiz için büyük fırsatlar var ama yönetim iyi yonetibilirse bu süreci gelecek yıllar vazgeçilmez bir Ülke oluruz. Çözülmesi gereken bir sürü sorun var. İztihdam yaratabilmemiz için yabancı yatırımcıların gelmesi gerekiyor.
ÇELİK HOCA YILLIK LİSTESİ
1. ısyat ....3.43
2. Petkm...4.79
3. Afyon...4.43
4. Pagyo....6.37
5. Ozgyo....2.23
6. Ekgyo....1.99
7. Trgyo....3.74
8. Tektu....1.92
9. Brksn....7.33
10. Polho...3.85
11. ısdmr....9.62
12. Sanko...7.85
13.gsdho...2.45 yıllık (B)
14.usak...2.29
15.cemts...16.66
16.mndrs...3.10
17.gsdde...4.95
18.ıhlgm...1.27
19.ykbnk...3.09
20.zoren...2.70
21.ıttfh....2.25
22.gsray..3.98
23.yyapı...1.83
24. ve son btcim....4.75
Öncelikle endeksin olası hareketlerini takip edelim.Taşıdığınız hisse ne kadar iyi olursa olsun endeksten daha güçlü değildir. Rüzgar nereye esiyorsa bizde ona göre hareket edelim. Çok konuştum galiba. CELİK COMAK Hocamızın gelmesini bekliyorum. Umarım bu kadar konuşmayı saygısızlık olarak algilamaz ve yanlış olan düşüncelerimizi düzeltir.
Halil Cibran ın bir sözüyle son vereyim.
Karanlık üstünüze çöktüğünde,şöyle deyin : 'BU KARANLIKLAR HENÜZ DOĞMAMIŞ ŞAFAKLARDIR. '
Esma hnm iyi günler kolay geldin.prkme hakkında goruslerınız nedir.saygılar
Portföye rahatlıkla alınabilir güzel bir şirket. Orta ve uzun vadede çok güzel yerlere gideceğine inanıyorum. Konya-Ilgaz daki linyit madeni işletecek 130.milyon ton civarı devasa bir rezerv Bunu elektrik üretiminde kullanacak. Eğer bir Çin şirketiyle ortaklaşirlarsa güzel bir hikaye ortaya çıkar. Bunun kokusunu alanlar erken rezervasyon yaparlar. YTD
Esma hanım Arçelik 31 mart 1.88 lot başı net temettü,okudum KAP ta ,,Japonların ilgisi gibi iyi bir habere benziyor..Ama teklif falan da diyor. Kesin mi acaba bilemiyorum. YTD .
Esma hanım, rica etsem goodyear'a bakabilirmisiniz?
Brüt 2.22 /net 1.887 tl şuana kadar en iyi temettü miktarı sanırım. Genelde teklif edilen bu rakamlar kabul oluyor. Güzel haber. Son yükselişin sebebi sadece güzel gelen bilançosu değildi sanırım. Bahsettiğim Hitachi ile yapılan görüşmeler de etkili oldu. Somut bir sonuç çıkarsa iki dev holdingin Güç birliği KCHOL -HİTACHİ sonuçları ileriye dönük çok güzel olacak. Ytd.
Kanal alt desteği 8.90 takip ediniz üst kanal direnci 11.00 ler civarında. Rsı Aylık ve Haftalık grafikte aşırı alım seviyelerine ulaşmış daha dikkatli olunuz. Yakın stop kullanınız. Endekse parelel davranacaktir. Endeks düşerse Rsı fazla şişen senetler bunu fırsat bilip indikatörlerini soğutuyorlar. YTD.
Aslında soruların muhatabı Celik Hocam var olan az bilgimizle cevap veriyorum ama iyimi yapıyoruz kötümü yapıyoruz onuda bilmiyorum.
Çelik hocanın yıllık listesinde de olan ZOREN bu hafta atağa kalkarmı acaba üstadlar ne der bu konuda
Gelecek vadeden önemli sirketlerimiz var.İlaç sektöründe DEVA Holding gibi geleceğin sektörlerinden olan biyotekneloji gibi bir alanda ciddi ar-ge çalışması yapan ve uluslararası şirketlerle ortaklık yapan güzel şirketleri uzun vadede çok güzel yerlere gideceğine inanıyorum. Beyaz Çimento da Dünyanin sayılı 5 şirketinden biri olma iddiası ile Avrupada Şirketler kuran CİMSA Gibi.Toplamak için her düşüşü fırsat bilmek gerekir diye düşünüyorum. YTD.
Esma hanım eksik olmayın var olun saygılar
Esma hanım, iyi niyetle verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
Esma hanım inveo ve dardanel yorumlarınızı merakla bekliyor.teşekkür ediyorum
INVEO izleme dışı. Rsı negatif uyumsuzluk gözüküyor. 170 ı destek olarak takip ediniz. Operasyon yemiş hisseye teknik yorum anlamsızdır. DARDNL 32.70 destek olarak takip ediniz. YIP Pazarından ALT pazara çıkma haberi ilgiyi artırımı? Bundanda Rsı negatif uyumsuzluk gözüküyor. İkiside ilgi alanım dışında. YTD.
Tşk. Ederim esma hanım
iyi geceler cümleten : aakn2018, ACEMİ BORSACI+, JGamez..... arkadaşlar
Hayırlı geceler Hocam...
hdfgs için önümüzdeki süreçte cok beklentim var orta ve uzun vade de daha önce girişim sektörü yılı 2021 demiştim halen aynı fikirdeyim 4.27.ve 4.22 sıralı destekleri ... desteklerin altında kapanış yapmadıkca göstergeler soğutarak yukarı yönlü yükselişi sürecektir YTD
Çelik hocam hayırlı geceler. Rhea sizce kısa vadede hareket edermi 4.11 terste kaldım. Diğer soruda btctürk takip öneriniz varmı. Şimdiden teşekkürler
Usdcusdt
usd coın / tether
usdcusd
usd coın / us dollar
spceth
spacechaın / ethereum
temcousd
temco / us dollar (calculated by tradıngvıew)
busdusdt
bınance usd / tether
pmgtusdt
perth mınt gold token / tether
ıostusdt_premıum
ıostusdt premıum ındex
zıleth
zıllıqa / ethereum
zıleth
zıllıqa / ethereum
senteth
sentınel / ethereum
trxxrp
tron / xrp
mesheth
meshbox / ethereum
plausdt
playchıp / tether
meshbtc
meshbox / bıtcoın
tvusdt
tokenvılle / tether
xemeos
nem / eos
btcdomf0ustf0
btcdomf0 / ustf0
crousdt
crypto.com coın / tether
fletausd
fleta / us dollar (calculated by tradıngvıew)
okbusd
okb / us dollar (calculated by tradıngvıew)
kanusd
kan / dollar
Sistemin al verdiği coinlerin bir kısmını paylaştım ytd haftalık listedir bilginize
[b]adabtc
cardano / bıtcoın
farmusdt
harvest fınance / tether usd
suterusd
suterusu / us dollar (calculated by tradıngvıew)
temcousd
temco / us dollar (calculated by tradıngvıew)
stmxusd
stmx / us dollar (calculated by tradıngvıew)
rvcusdt
ravencoın classıc / tether
suterusdt
suterusu / tether
bunlarda günlük ytd iyi geceler
Celik hocam hayırlı geceler.. bir kaç ay önce onerdiginiz Sanfm u hala tutmaktayim. Şu an biraz geri çekilme söz konusu. Acaba yeniden değerlendirebilir misiniz? Teşekkür ederim.
İyi geceler sayın Çelik . Teşekkürler değerli paylaşımlarınız için
Hayırlı sabahlar üstad.. :D
Esma hnm rica etsem intem. ve tmsan bakabilirmisiniz tsk
INTEM 6 dan 80 lara dek yükseltmişler. Operasyon yemiş teknik işlemez. 50-42.30 seviyelerini takip ediniz.
TMSN Uzun vadede çok güzel yerlere gideceğine inanıyorum. Ortalamalarının üzerinde hareket etmesi pozitif Haftalikta Rsı aşırı alım seviyelerine ulaşmış daha dikkatli olunuz yakın stop seviyesi belirlemeli. Günlükte te destek 18.48 ve 18.08 kanal üst direnci 21.80 son iki gün hacimli geçmiş. YTD
Esma hanım, rica etsem Bntas bakabilirmisiniz.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.