Hocaların hocası Sacro hocam birde su tektu dan fikrinde değişiklik varmı 4 ay önce Zaman'ı var demiştin otel açılışı yapacak tık yok 4 senedir iliğimizi kuruttu deyyuz ısrarla bekliyoruz treni aşığız:kahkah:
Printable View
Hocaların hocası Sacro hocam birde su tektu dan fikrinde değişiklik varmı 4 ay önce Zaman'ı var demiştin otel açılışı yapacak tık yok 4 senedir iliğimizi kuruttu deyyuz ısrarla bekliyoruz treni aşığız:kahkah:
Sen Ferit'i hiç tanımıyorsun demek ki [emoji3][emoji3][emoji3]
Bende tanımıyorum zaten
Tarihi zirvesindeki odas alacağıma Afrikalı olandan tercihimi kullanırım hemde devasa dip taraması yapmışsa [emoji23][emoji23][emoji23]
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Mantıklı.
Ama bagfs yorumuna katılmıyorum.
Bu çanak tabanından heryerden alıp beklenir bu kağıt. Buralardan taban kalkışı zaten.
Trend başlattımı gider. Şu anda trend başlatma arifesinde.
Sana tek bir nokta atışı rakam söyleyeceğim o rakamı takip et geçerse banada haber et.
0.85 ve 86 kademeleri kalkarsa buraya yaz. O iki rakamın üzeri hacimle çok büyük kırabilir.
Bu rakamlar geçilmediği sürece 0.74 84 arası testereye devam.
Hatta 0.73 boyunlu bir obo su var. boyun 0.73 aşağı yönde kırılırsa 62-63 başlangıç noktasına düzeltme yapabilir.
Dediğim gibi 86 üzeri haber ver. :D
Tmm hocam 86 geçerse yazarım buraya inşallah geçerde bizde bu Sevda'dan kurtuluruz olmazsa beklemeye devam hocam tskler değerli yorumun için
Teknik bilmeyen biri olarak doas ın haftalık barları ressam gibi değil mi .
Hep aynı şekilde mi olmuş yoksa bana mı öyle geliyor .
3 kat civarı artmış hep tabandan sonra yoksa bu bir dejavu mu olacak .
Yoksa benim çoklu kişilik bozukluğumdan mı hayal görüyorum [emoji23][emoji23][emoji23]
O yüzden bir Afrikalı gördüm [emoji243][emoji243][emoji243][emoji243][emoji207][emoji207][emoji207]
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Gubrede durum vahim gbi sacro abi bilanço bahane Edip yüzde 5 verdiler .stop noktası nedr
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn Hocam Savarona,
Rabbim size iyilik afiyet, bol ve bereketli kazanclar, hayirli omurler ve aile saadeti versin insallah...
Lakin, basimi belaya sokacaktiniz az kalsin. Mesainin ortasinda boyle seyler gondermeyin lutfen. "Adam kafayi yedi" deyip, hastaneye kaldiracaklardi az daha.
:kahkah::kahkah::kahkah::kahkah::kahkah::kahkah::k ahkah::kahkah::kahkah::kahkah::kahkah::kahkah::kah kah::kahkah:
Ama olsun, ulkem icin can feda. Askerde bosuna saymadik uygun adim; "VA-TAN SA-NA CA-NIM FE-DA" diyerek, hece hece egitim yaptik aslanlar gibi.
Simdi rahatca son ses acip, bangi bangir dinleyeyim de butun Avrupa, hususen AlAmanya, Amerika, Ingiltere, Rusya, Sibirya ve Kuzey Buz Denizindeki butun dusmanlarimizin icini bir titretip, Turk'un gucunu gostereyim hepsine birden.\
Ver mehteri Haci, veeer!!!! Dusmanlarin alayina gelsin bu mehter..... (Bir de uyuyan butun koyunlarimiza ve cehaletin babalarina; ayagina giyecek kara lastik bulamazken, traktorden baska trafik araci gormedigi halde "Alamanya bizim kopruyu giskaniyaaaa" diyen hemserilerime.....)
:oleyo: :oleyo::oleyo::oleyo:
Vesselam,
freesky
Gümayın herkese.Sayın Sacrosanct forumu büyük bi keyif ve öğrenme aşkıyla okuyorum.Petkim gibi ćok iyi bilanćo getiren tüpraşı teknik olarak yorumlar mısınız?Satmak için geç mi kaldık acep?Düşüş trendi arifesinde süper bir grafik atmıştınız.Teşekkürler.
Sn sacro borsa son düzlükte mı yada düşüş başladı mi
:) sen lazımsın bize abi soru yok
Bilançoları çok güzel gelen JANTS,karel,knfrt ve beklentisi olan cusan gibi kağıtlardan hangisi alım için önde olur? Değerli yorumlarinizi yaparsanız fikir sahibi oluruz.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Sn sacro hocam hayal dünyamı kullanarak boyle birşey çizdim.2,43 üzeri kalıcı olursa boyle birşey yaparmı diye düşündüm durdum.Sizin düşünceleriniz nelerdir.
https://i.hizliresim.com/JavLpY.jpg
sacro dün yazacaktım yogunluktan yazamadım
krdmd daha öncede konuşmuştuk trend başlatıyor gibi. teknik begenebileceğin vaziyette. bugunku %5i saymazsak
şu mapfree denen arkadaşa birisi şuhisseyi şurdan al şunu şurdan sat diyiversin bari. adam harbiden alacak :)
ben cevap vereyim. adı üzerinde borsa. düşer dersin çıkar. çıkar dersin düşer. bilemessin. o yuzden kesin bilen olmaz sadece analiz edilir. analizde yuzde yuz sonuç vermez. belirsizlik oyunları ringine sizide alalım mı demektir. yani borsa. borsa kısaltışmış halidir. :)
Kardeşimi bu kadar bunaltmayın ,
Ara ara burda uyarıda bulunuyoruz biraz kendiniz çalışın bazılarınıza Mohikan gibi topik sahibi lazım:)
Sizin bu iğne ,iplik sorularınız bu adamların bütün şevkini götürür.
İşi artık bazılarınız danışman işine döndürmüş.
Dostum da kırmak istemiyor o zaman topikten yararlanacaksanız kendinize çeki düzen verip çalışıcaksınız....
Fener yukari kiracak deli hissediyorum :))
kaç minör saycaz şincik fener de üstad:kahkah:
İlave yapmıştım bende[emoji39]
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Sn forumdasim sana mı düştü yorum yapmak . sacro dan basksi beni ilgilendirmez seni de ilgilendirmesinki cevreye rahatsızlık verme
Her şeye atlamayin
oyle burada her hisse alınmaz. sacro da alın demiyor grafik paylaşıyor illa bu hisse çıkar demek değil o. ben sana aslında ince bir mesaj vermek istedim. dikkatli ol diyorum. oyle herşeye asıl sen atlama. yani beni ilgilendirmez aslında ama niyeyse yazdık bir kere. sonra çok ağlarsın buralarda. hadi kal sağlıcakla.
Fener, Jants Iyice narkoza baglanmislardi.Ummadigin anda :kahkah:
Başta Sn.Sacrosant ve teknikçi arkadaşlar bu ADANA A'dan ekmek çıkacak gibimi,pek aşağı salmıyorlar..6.84---6,90 arası dalgalı hep
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sabancı'nın kordsa sasa yunsa ve akbanktan başka hissesi varmı borsada işlem gören.
düşüncelere kurşun işlemez.
Sasa sabancının değil.
Cimsa akçansa crfsa var. Aklıma gelen.
ASUS_Z002 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
prkab a yorum alabilir miyim ?
Valla feneri bile yuruttun ya helal sana dostum:bravo::bravo::bravo:
Fotoğraf yüklemeyi öğreneyim aticam
pc üzerinden baktıgımız ücretsiz matrıks java analiz programı vardı .. lınk atabılecek kımse varmı..formatlayınca gitti :(
feneri 35.96 ya yazmistim gitmis.
bereket versin 1.20 lira trade.