Sayfa 309/1200 İlkİlk ... 209259299307308309310311319359409809 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 2,465 - 2,472 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1. Dostlar,

Gecenlerde bir koprumuzu kiskaniyorlar mesaji yazmistim. Onun devami olarak bu videoyu paylasiyorum, seans oncesi ortalik skain diyerek. Bugunluk son mesajim, soz.

http://www.arconic.com/global/en/wha...ing-airbus.asp

Ana fikir su; GE, 18 parcadan olusan bir yakit girisini tek parcaya indirmis. %20 daha az yakit tuketerek, ucak basina senede bilmem ne kadar tasarruf edecek, ayrica 5 kat daha dayanikli. Nasil mi yapmis, 3-D printer ile basmislar. biraz arastirdim bu konuyu, azcok bizim alanimiza da giriyor. Meger adamlar 15 senedir bu teknolojiyi farkli boyutlarda kullaniyorlarmis, ben son 3 senedir haberdarim. Kimbilir su anda haberdar olmadigimiz ama 15 sene sonra ogrenecegimiz hangi teknolojileri uretiyorlardir...

Zannedersem yakinda kopru kavrami da ortadan kalkacak yurtdisinda. Kucuk taksi ucaklar deneniyor, soforsuz araclar zaten epeydir var, her alanda drone lar, robotlar kullaniliyor.

Yani bizim kopruyu kiskanmalarinin tek sebebi olabilir, 2017'de 100-150 yil geriden onlari takip etmemiz. Dalga gecmek icin yani, yoksa akli basinda, herhangi bir beyin kirintisi tasiyan bir vatandasin soyleyecegi bir laf degil bu..

Kalin saglicakla...Hayirli seanslar...

Ver Mehteri Hocam, Ver mehteri....

Alıntı Originally Posted by freesky Yazıyı Oku
    Dostlar,

Gecenlerde bir koprumuzu kiskaniyorlar mesaji yazmistim. Onun devami olarak bu videoyu paylasiyorum, seans oncesi ortalik skain diyerek. Bugunluk son mesajim, soz.

http://www.arconic.com/global/en/wha...ing-airbus.asp

Ana fikir su; GE, 18 parcadan olusan bir yakit girisini tek parcaya indirmis. %20 daha az yakit tuketerek, ucak basina senede bilmem ne kadar tasarruf edecek, ayrica 5 kat daha dayanikli. Nasil mi yapmis, 3-D printer ile basmislar. biraz arastirdim bu konuyu, azcok bizim alanimiza da giriyor. Meger adamlar 15 senedir bu teknolojiyi farkli boyutlarda kullaniyorlarmis, ben son 3 senedir haberdarim. Kimbilir su anda haberdar olmadigimiz ama 15 sene sonra ogrenecegimiz hangi teknolojileri uretiyorlardir...

Zannedersem yakinda kopru kavrami da ortadan kalkacak yurtdisinda. Kucuk taksi ucaklar deneniyor, soforsuz araclar zaten epeydir var, her alanda drone lar, robotlar kullaniliyor.

Yani bizim kopruyu kiskanmalarinin tek sebebi olabilir, 2017'de 100-150 yil geriden onlari takip etmemiz. Dalga gecmek icin yani, yoksa akli basinda, herhangi bir beyin kirintisi tasiyan bir vatandasin soyleyecegi bir laf degil bu..

Kalin saglicakla...Hayirli seanslar...

Vay be adamlar neler yapmis ) bizde nelerle ugrasiyoruz )

Ama bizdede sistem boyle malesef. Al ucur döşe )

Sonucta zaten geri bir ulkeyiz. Ama bu geriligi kucuk gormemek lazim. Bunu küccük gorenler 80 binlerde sattilar borsayi simdide manuple ediyorlar. )

Boyle bir teknolojiyi bizden bir sirket yapsaydi heralde 1000 e katlardi grafik )
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

3. bizi dünyanın gelişmiş ülkeleri ile kıyas etmek yerine 10-20 sene evveli ile kıyas etmeyi deneseniz birde diyorum.
    neyse. kb sacro.
    her türlü görüşe açık olmamız lazım ama ikide bir gelip burda bazı imalarla mesaj vermeleri hoşuma gitmiyor. arkadaş burası borsa ve özellikle boğa topiği. yazacaksak hisse paylaşalım iş farklı mecralara kaydımı çığrından çıkar.
    haddimizi aştıysak tekrardan özür.
    bu vesile iletüm üyelerimizin geçmiş berat kandilini tebrik eder , hayırlar dilerim.

4. sacro hocam teşekkür ederiz zaman harcayıp bu paylaşımları yapman müthiş bişey.. zaten sen paylaşımlarından sonra bodoslama girmeyin mutlaka bir gözünü kulağınız hep acık olsun tarzında uyarırsın bu bile cok saygı görülesi bir hareket sürekli takipteyiz seni..hiç terste kalmayasın emi

freskynin yazısı cok hoşuma gitti yaptığı araştırmayı paylaşmış dünyadan haber vermiş ne güzel işte.. ne yapsaydık 20 sene sonramı haberimiz olsaydı.. ufuk açıyor yazı görmek istersek eğer.. teşekkürler fresky...
    sadece geçmiş ile kıyaslamak olmaz gelecek ile olack ki ileriyi tasavvur edecezki bi yere gelelim ...borsada öyle değilmidir.. geleceğe dair bir vizyon çizip temelle destekleyip teknik ile perçini vurup eleceği çizmeye çalışıyoruz... saygılar hocam..

5.  Alıntı Originally Posted by freesky Yazıyı Oku

Ne demek topiq mehtersizmi kalsın, hemen verelim mehteri..
    Bu An Sahip olduğun tek şey ve Sorgulanmamış yaşam yaşanmaya değer değildir..
    twitter-@ZaWarona

23.50 dan clebi ve 39.80 den aslan aldim.

Simdilik az.aldim.

Zamana yayarak yukariya dogrunalimlar yapmayi dusunuyorum.
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

7.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    23.50 dan clebi ve 39.80 den aslan aldim.

Simdilik az.aldim.

Zamana yayarak yukariya dogrunalimlar yapmayi dusunuyorum.
    tam çelebi hazır sanki demeye forumu açtım, yazını gördüm
    yalnızca cehaletle savaşıp gerisiyle sevişelim. zengin olma garantisi yok ama dünyanın çok daha keyifli bir yer olacağına eminim

Tavhl yi 16.30 dan verdim onuda clebi yaptim.

Vaybe alsati ozlemisim yaklasik 1 aydir trade etmiyordum )))

Sayfa 309/1200 İlkİlk ... 209259299307308309310311319359409809 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •