Dostlar,
Gecenlerde bir koprumuzu kiskaniyorlar mesaji yazmistim. Onun devami olarak bu videoyu paylasiyorum, seans oncesi ortalik skain diyerek. Bugunluk son mesajim, soz.
http://www.arconic.com/global/en/wha...ing-airbus.asp
Ana fikir su; GE, 18 parcadan olusan bir yakit girisini tek parcaya indirmis. %20 daha az yakit tuketerek, ucak basina senede bilmem ne kadar tasarruf edecek, ayrica 5 kat daha dayanikli. Nasil mi yapmis, 3-D printer ile basmislar.

biraz arastirdim bu konuyu, azcok bizim alanimiza da giriyor. Meger adamlar 15 senedir bu teknolojiyi farkli boyutlarda kullaniyorlarmis, ben son 3 senedir haberdarim. Kimbilir su anda haberdar olmadigimiz ama 15 sene sonra ogrenecegimiz hangi teknolojileri uretiyorlardir...
Zannedersem yakinda kopru kavrami da ortadan kalkacak yurtdisinda. Kucuk taksi ucaklar deneniyor, soforsuz araclar zaten epeydir var, her alanda drone lar, robotlar kullaniliyor.
Yani bizim kopruyu kiskanmalarinin tek sebebi olabilir, 2017'de 100-150 yil geriden onlari takip etmemiz. Dalga gecmek icin yani, yoksa akli basinda, herhangi bir beyin kirintisi tasiyan bir vatandasin soyleyecegi bir laf degil bu..
Kalin saglicakla...Hayirli seanslar...
Ver Mehteri Hocam, Ver mehteri....
Yer İmleri