Vade geçiş gapı dolmuş...Ama ne zaman doldu...Herif anında halletmiş
Printable View
Vade geçiş gapı dolmuş...Ama ne zaman doldu...Herif anında halletmiş
Bırakın kumarbazlar birbirini öpsün, siz yatırımcı olun, kazanın, keyf alın.
Doğru Hissede, uzun vadede çok kazançlı ve keyifli olan Borsa yatırımını, hırslarınıza yenilip kısa vade al sat ile, viop, varant ve kredili işlemler ile kendinize zulüm haline dönüştürmeyin.
Yapacağı işlemlerde teminatını iyi ayarlayan zarar etse bile batmaz.. Teminat yönetimi ve hırs yapmamak çok önemlidir.
Birkez daha dolar altın ev arsa araba ıvır zıvır alanlar borsaya yatırım yapanlardan daha akıllı olduğu ortaya çıktı. Batakhane bile değil burası orda bile ağzına bir parmak bal sürerler. Burda direk adamın ağzına ediyorlar. Resmen ana param direnç oldu .. sözde borsadan anliyoruz la bu memlekette fiyatı düşen tek şey borsa. Uyanın ahali bu bademler cebimizdeki son kuruşa kadar göz dikmiş.
Dünkü çöküş Mir ödeme sistemi haberine bağlandı, Esas meseleyi Gökhan Uskuay açıklamış..
https://resmim.net/cdn/2022/09/20/4yESK.png
vadeli ve spot arasında fark çok düşük ve yüksek olanlar riskli bence.
Vakıfbank 10 dakikada 1 milyar TL hacim yaptı..
Muhtemelen TVF girdi topa.
Kırmızı gördük diye öldük bittik demeyelim
Yeşil gördük diye rally başladı demeyelim
Yapılması gereken şeyler:
- ViOP'ta yeni pozlar açılmasına izin vermeyin. Bu spotu daha da zorlayacaktır. Hatta durdurun.
- Açığa satış derhal yasaklayın.
- Yeni kredili işlemlere izin vermeyin.
- Margin Call'u öteleyin, kurumlar Re'sen satış ile piyasayı iyice bozuyor.
- Resen satışı durdurun. Herkese zarar veriyorsunuz.
- Gerekirse pay alım açıklasın, kurumları ve kişileri kurtarın.
- Firmalar, kendileri pay alım yapsınlar.
- sahip çıkılmazsa Dolarizasyona bir katkıda daha bulunulmuş olunur.
Bu iş burda biter mi daha dönüyoruz diye atlayanlari meletecekler. Burda bizi okuyan varsa parasini bu sisteme sokmak isteyen varsa etme kardeşim gelme buralara. Git ye paranı ben yiyemiyorum al sen ye deme bu bademspora. Biz ettik sen etme.
Benim sistem hala al sinyali yakmadı...
halkın taban hiçbir şekilde kalkmıyor...
hisse 8,90 a gitti 8,46 bozulmuyor devamlı lot ekliyorlar...
orayı izliyorum ora kalkarsa tıkanıklık açılır gibi...
VOB,rezil bir arenadır..Ya MB görevden alımına gelirsiniz ya da banka operasyonuna..Batarsınız...16 yıldır çok aktif işlem yapan birisi olarak ,işlemlerimi çok azaltıp 10 kontrata indirdim...
Sigarayı yavaş yavaş bırakmak gibi..
Şu enerjinin 1/3 ünü hisseye verseydim şimdiki varlığın 5-10 katı para olurdu..
SİSTEMLER YANDI grafikler tozuttu
benim grafikler halay çekiyor yukarı aşağı silkelemeler müthiş
gerek yok 6 aylık yatırım yap kafan rahat olsun boş ver kardeş
2 sene önce HİSSE ALIP 2 sene boyunca da taşıyıp sanırım ZENGİN OLMAYAN veya ZENGİNLEŞMEYEN SANIRIM YOKTUR PANDEMİ DE AL SEÇİM SONRASI SAT ARADA 10 KAT FİYAT FARKI OLUŞTU HER HİSSEDEN 1 SASA 1 HEKTAŞ ÇIKTI son 2 senedir .
hulkun dirilmesi gibi bir şey tüm hisseler patlayan bilançolarla ucuzladıkça daha bir ucuzladı, UCUZLADIKÇA ANORMAL DOLAR BAZLI UCUZLADILAR TERSİNE BİR EKONOMİK MODEL tecrübe edildiğinden fiyatlar gülünç seviyelere sene boyuncu inip durdu, dayanamayıp %200-300 yükselişle sene tamamlanıyor.
Vakıfta Ahlatçı bitiremedi mi hala ? 1 milyon kontrat işlem olmuş tabanda
Şuanda bizim sıkıntımız içerde bir sürü dedikodu mevcut içteki sıkıntı çözüldüğünde kaldığı yerden devam ederler.
sert yukarı hareketin sert aşağı hareketleri oluyor , arada yakalananlar sıfırlanmadan oyun başa dönmüyor.
geçen hafta bu bademler sünnetçi dikkat edin diye uyardık.Piyasayı yapandan fazla kazanamazsınız , uğraşanları çuvala koydular onları pes etmesini bekliyoruz.
Bankalar 3100 lerde tutunamazlarsa benim beklentim 50 günlük ortalamaya kadar gelebilir, şu an 2876
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bugün hareketlenmesi muhtemel hisseler: AKBNK, ALARK, SISE, YKBNK.
demiş iş yatırım...
Bir yanlışlık olmasın ? 4000 civarları diye biliyorum
https://resmim.net/cdn/2022/09/20/4y4T8.png
Arif'in düşüncesi
Piyasada bugün takaslara bakarsanız şunu görürsünüz Özellikle arbitraja oynayan HSCB Vadeli tarafta 152b kontrat vakbn 75b halk açıktı, spot tarafta bu malı taşıyordu Ama bugün iki tahtada gelen alıcıya malını sattı Şuan arbitraj değil net vadeli short pozisyonda Muhtemelen şunu düşündü nasılsa short maliyetim yukarda spotu burada verirsem yeni alıcı gelmezse short'tan da para kazanırım diye, Eğer HSBC nin oynadığı bu blöfü bakalım başkaları da görecek mi?
Short maliyetlerinin yukarda olmasına güveniyor İzlemeye devam edelim piyasayı
https://resmim.net/cdn/2022/09/20/4ytAx.png
xu100 acil 3300 üstüne atması gerekir...
isctr tavan olur gibi hissediyorum, iş bankası kendi müdahale ediyo alım yönünde
dünkü en dikkat çekici olay, endeks vadelide bi haftada 60 bin lot kadar poz azalışından sonra dün ilk defa poz artışı oldu- yukarıyı işaret eden bi indikatör
Gökhan Uskuay
@guskuay
·
8d
*LİKİDİTEDE ÇÖZÜM BEKLENECEK, GEREKİRSE TEDBİR ALINACAK-YETKİLİ
*SİSTEMİK RİSK YOK AMA BAZI PATRONLAR ZARAR EDECEK: YETKİLİ
*TAHTA KAPATMAK SON TERCİH: YETKİLİ
Kaynak: Bloomberg Terminal
dün akşam geldi bu dedikodular bana şimdi piyasada dikkat edilmeli .
Mir defterini kapatmayanlar aşağı veya daha oynak gözüküyor bugun.
Gördüğüm kadarı ile vade farkı YKBNK, HALKB de bu vadede ISCTR ve GARAN'da ekim vadede daha yüksek
Bir şekilde yaymaya çalışıyorlar sıkışıklığı.
açılış gapını almadan nereye gidior endex??önce bi gap alalım ..
Ağır siklet ,tüy siklet unvan maçına çıkmış gibi.
Bizde arka sıralarda bile bilet bulamadığı için tv dan izleyenler gibiyiz.(istisnalar olabilir aramızda).
https://r.resimlink.com/jBRbJaDH.png
dikkat edin ona göre sistem sadece borsada bozulmadı ,:)
Gizemli oyuncu büyük oyunu gördü araya yüklü girdi, yoksa herifi sıfırlamadan bırakmazlar ama azdan az gider, çoktan çok gider prensibi gereğince tam sıkıştırma belki yapamıyorlar.
insanların ALGI'sıyla öyle oynadılar ki neyin doğru neyin yanlış olduğuna net cevap verebilen yok
geçen komşu başladı konuşmaya 30 dakika hiç sesimi çıkarmadım ya dedim bizdeki milletvekilleri rüşvetsiz iş yapılmadığını sen duymadın mı diye soruya bende duydum tekrar aday gösterilirse oy verirmisin dedim ama bu başka mesele kesinlikle görmezden gelinmeli gibi sözler sarf ediliyor bu insan nur cemaatına yakınlığını çok iyi biliyorum hırsızlık dahi adamların fikrini değiştirmiyor çok vahim bir durum .