Bu şelale nerden dönebilir onu hesaplayalım,bist100 grafikisine baktığımızda henüz düşüşün başındayız görüntüsü mevcut, sizce 2800 lerde tutunur mu bist100
Bu şelale nerden dönebilir onu hesaplayalım,bist100 grafikisine baktığımızda henüz düşüşün başındayız görüntüsü mevcut, sizce 2800 lerde tutunur mu bist100
Hamdım Piştim Yandım
Teb 4500 üzerinde açtığı şortları kapatıyor, (tebin kankası)
Teb 3500 altında long olmaya başlar, 3200 kadar long olur oda malı 4200 üzerinde boşaltır.
Adam tezgahı kurmuş...Palayı ütemedik ona yanıyorum. 4990 şort açmayıp da nereden açacaksın...
Arkadaşlar bir sorum olacak?
ABD'de yılda hisse başına istikrarlı1,5 $ kazanabilecek bir şirketin hisse değeri ne olabilir?
Aranızda var mı ABD borsaları hakkında detay bilgisi olan?
Manda derisinden yüzü olmak bu sıralar revaçta. Bu dünyanın altı bazı insanlara göre yok.
GARAN vadelisinde çok fazla işlem oldu, AKBNK'da sonradan işlemler arttı, Belki pozisyonlar el değiştirdi.
SKBNK, TSKB, VAKBN ve HALKB vadelilerde az işlem olmuş, onlarda hesaplaşma bitmemiş olabilir.
Bana göre YKBNK en normal tahta gibi.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
https://tr.investing.com/crypto/bitcoin/btc-usd
BTC Yine dip tarıyor.1 sonraki dip 17.
YTD
GARAN vadelisinde çok fazla işlem oldu, AKBNK'da sonradan işlemler arttı, Belki pozisyonlar el değiştirdi.
SKBNK, TSKB, VAKBN ve HALKB vadelilerde az işlem olmuş, onlarda hesaplaşma bitmemiş olabilir. Bunun dışında ISGYO ve NTHOL de aynı isim ile anılıyordu.
Bana göre YKBNK en normal tahta gibi.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yer İmleri