Palaya arada yardımları esirgememek lazım
ne yiyecek taş mı ?
Printable View
ben inatçı biriyimdir öyle kolay pes etmem yapamadıkların yapacaklarına engel olmasın
vob yapman batarsın
Aportta bekliyor
https://i.hizliresim.com/cz43bpp.png
Benim kadar inatcı olaman, herkesi çekecem suyuniçine :drunk:
Cumadan beri birileri güzel algı yapıyor piyasada yabancı algısı çakal yabancı o notun ne geleceğini bizim devletten önce biliyor.
bu oyun tarzı yabancıdan ziyade yerel seçim üzeri borsa üzerinden yapılacak ekonomi algı ayağı işleniyor.
gelen yabancı var mı var ama hızlı makinalarla vurkaç diğer yabancı ayağı gözüken sistemin dış hesapları swap,açığa satış ,not, ekonomik reform vs bunlar tam oturmadan kalıcı yabancı geleceğini düşünmüyorum hızlı makina vurur 2-3 günde çıkar
Bofa satış tarafında kademeleri kalınlaştırsın kim var karşısında veya ky hemen elleri panikle tuşlara gider çünkü beyincikteki kurt cuma 6 milyar alışa odaklı yani psikoloji dersi veriyor bugun piyasa:)
iyi oynayan kazansın
Erkan Trükten:
TÜRKİYE AJANDA 2030'a HAZIR
Artık "sınırlı" elektrik geliyor!
Bu yeni sistemin 2030'a kadar "Vatandaşlık Puanı"na göre adapte edilmesi bekleniyor.
EPDK'nın Aralık 2023'te aldığı karara göre;
Yeni sistem ile abonelerin enerji tüketimini kontrol altına almak adına belirli bir sınıra ulaşılması durumunda sınırlama tedbirleri uygulanabilecek.
Sınır aşımı tespit edildiğinde kullanıcılara uyarı gönderilirken, benzer profildeki diğer kullanıcıların ortalama tüketim düzeyleri de dikkate alınarak karşılaştırma yapılabilecek!
Fazla elektrik kullanan kişinin elektriği merkezden kesilebilecek.
Bunun yapılabilmesi için tüm sayaçlar internete bağlı hale getirilecek.
2023-2027 yılları arasında bir geçiş süreci planlanıyor.
Vadelide dolara aşırı bir baski var satis kademeleride dolu, Biseymi bekliyolar acaba
91430.......long........hadi bakalımmmmmm
BİST 100 endekste 8100-8150 aralığı geçilirse farklı şeylerden konuşur herkes...
CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tohatlı abi bugün sana ücbeş parti daha lönkletiriz gibime geliyor
Telefon sinyallerine dayalı "Neredeydin Yasası" gelebilir diye uydurmuştum, tutturdum sayılır.
Musluk ve gaz sayacını da bağlarlar.
Evdeydin de ne yaptın diye sorarlar.
Başta 1984 olmak üzere çok film var. Bir tanesi yeniydi ismi aklıma gelmedi. Sürekli telefon ile şunu yap bunu yap diye yönlendiriyordu kişileri. Meğer ABD Başkanına suikaste yönlendiriyormuş.
boğalar
878000---810800 e kadar son bir kurşun sıkabilirler (sıkacaklar )
ikili tepe üçün son kurşunlarımı, yoksa film yenimi başlıyor orada bakacayız
Telefonlarda Fatura aşımından önce gelen uyarı mesajı gibi bir sistemdir
Elektriğin kesilmesi filan çok olası değil
Limit aşımına katmerli fatura çıkarırlar
araştırmadım amma en fazla böyle birşey olabilir
limiti aşanın elektriğini kesmeğe varacak kadar ortada vehamet varsa
önce TOGG a kilit vurarak başlayabilirler
Bence fazla elektrik kullanana direkt elektrik versinler. Fişe dokununca bzzzzzt.
Valla Dünya nın gidişata bakınca olan parayı dibine kadar şimdiden yemek sanki daha mantıklı gibi görünüyor :)
Altın ziynet vs kiralama diye bir şey var mı?
Gelinlik kiralama oluyordu.
Bu arada otomobil plakaları da değişecekmiş. Karekod olacakmış. Uzaktan kamera ile okunup araç ile bilgiler alınacakmış.
Karekod yerine GPS ve Telefon SIM zorunluluğu daha uygun olabilir. Otobüslere zorunlu hale gelmiş.
Nefes alsın yeter diye düşünebilirmiyiz Ariston üstad :)
Yarın nasip olursa çocuğa arabayı alıyoruz. 2005 hundai Accent 1,6 bütün para birde 15 Gr altın borç alıp işi bitireceğiz. Bundan sonra benden sadece laklak olur.
Bu filmlerin birinde vardı. Psikolog Robert De Niro'ya sen neden başka kadınlar ile yanlış işler yapıyorsun senin karın var diyordu. O da galiba sen ne diyorsun o benim çocuklarımın annesi diyordu.
https://i.hizliresim.com/3vidtgz.jpg
1990 lı yıllarda ( eskiden denilen ) siyasiler herkese 2 anahtar vaat ediyordu. ev ve araba ...
şimdi ise emekli maaşı ve zamlar konuşuluyor.
deme ki ev ve araba o kadar uzaklaş mış ki .. artık vaat bile edilemiyor..
SPOT da cuma alınan malın, Y/F tamamını BofA ise 1/10 ini çıkabilmiş :)
https://i.hizliresim.com/339c7l0.PNG
Medwig şimdi eli kulağında :)
Büyük kodes var mı acaba ..cümbürcemaat :kahkah:
hisse harici seans saatinde ne varsa
neyse ben kaçayım bir iki gündür çok konuştum ..bir işe yaramadığım gibi intizamıda bozuyorum
Epeydir araba ev yok.. (250 TL taksitle de yok..)
https://i.hizliresim.com/5q55ejg.png