Benim kadar inatcı olaman, herkesi çekecem suyuniçine![]()
Hamdım Piştim Yandım
Cumadan beri birileri güzel algı yapıyor piyasada yabancı algısı çakal yabancı o notun ne geleceğini bizim devletten önce biliyor.
bu oyun tarzı yabancıdan ziyade yerel seçim üzeri borsa üzerinden yapılacak ekonomi algı ayağı işleniyor.
gelen yabancı var mı var ama hızlı makinalarla vurkaç diğer yabancı ayağı gözüken sistemin dış hesapları swap,açığa satış ,not, ekonomik reform vs bunlar tam oturmadan kalıcı yabancı geleceğini düşünmüyorum hızlı makina vurur 2-3 günde çıkar
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Bofa satış tarafında kademeleri kalınlaştırsın kim var karşısında veya ky hemen elleri panikle tuşlara gider çünkü beyincikteki kurt cuma 6 milyar alışa odaklı yani psikoloji dersi veriyor bugun piyasa
iyi oynayan kazansın
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Erkan Trükten:
TÜRKİYE AJANDA 2030'a HAZIR
Artık "sınırlı" elektrik geliyor!
Bu yeni sistemin 2030'a kadar "Vatandaşlık Puanı"na göre adapte edilmesi bekleniyor.
EPDK'nın Aralık 2023'te aldığı karara göre;
Yeni sistem ile abonelerin enerji tüketimini kontrol altına almak adına belirli bir sınıra ulaşılması durumunda sınırlama tedbirleri uygulanabilecek.
Sınır aşımı tespit edildiğinde kullanıcılara uyarı gönderilirken, benzer profildeki diğer kullanıcıların ortalama tüketim düzeyleri de dikkate alınarak karşılaştırma yapılabilecek!
Fazla elektrik kullanan kişinin elektriği merkezden kesilebilecek.
Bunun yapılabilmesi için tüm sayaçlar internete bağlı hale getirilecek.
2023-2027 yılları arasında bir geçiş süreci planlanıyor.
Yer İmleri