Ekonomimiz çoh iyi uçuyeahhh
O yüzden cetonları idareli kullan dayucuğum
Ben 20 cetona kadar çıkarım, fazlası sıkıntılı
Printable View
Normalde iş uzar ise Mısır gidip Yemen'e filan müdehale edebilir, benim çıkarlarım zedeleniyor diyebilir.
Erdoğan yine Kılıçdaroğlu'nu 'hatırlattı', Özgür Özel'i hedef aldı: 'Aynı hançer kendi sırtına da inebilir'
Sonra bir bakmışsın öğlen saatlerinde Margin diye biri arıyor
bu trump-biden meselesi ne ?
bizim bist trump'ı kutluyor sanırım.
malum tramp, TÜCCAR... 1 cent üçün bize f-35 te virir, füzede
KAPİTALİST'ler başa gelirse... ooo... en çok bize yarar bu
bir istifa haberi akşam akşam gelmezse.....viop30 akşam kapanışa kadar.....9860.....görebilir.......
KAsıma daha çok yok mu? Bu Graflar olumlu bir haber var grafı. Ya da yabancılar o kadar negatifti ki dünkü Mb toplantısı bazılarında algıları tamamen değiştirdi onlar geldi.
Bugün bankalar gitmedi. Eğer yükseliş olacaksa, bankasız olmaz.
Vİop endekste toplam açık pozisyonun yarısı kadar işlem hacmi olmuş ve yükseldik. Yani alıcı var ama satıcı yok. Eğer satıcı çıkarsa bu endeks buralarda kalamaz.
Ben asıl bugünkü viop endeks pastasını merak ediyorum.
https://twitter.com/temettuhisse/sta...UyTC3gAzg&s=19
Thy YK başkanı
Hisse vadeliler
HEKTS yine eksi faiz
Endeksden çıkartmak için hacim olmasın diye de yapıyor olabilirler.
https://i.hizliresim.com/m51rgkp.jpg
2001 Krizi Nasıl Başladı?
https://www.youtube.com/watch?v=AI3sbRWBW0A&t=38s
benim o kadar hesaba aklım ermez...
gün içinde yazdım,
öğleden sonra... önce kchol çekti, geri geldi
sonra aselsana girişti... olmadı
sonra akbanka girişti... oda olmadı
sıra ile her tahtayı yokladı
en son kapanışt, dikkatini çektiğim THY ile 5000 point kaldırdı endeksi
bugünkü spot alıcı-satıcı dengeli... en azından bofa alış tarafına dönmedi
son 2 günün vadeli pastası... herkes az-çok şort, garanti tek başına long
tüm bunların ışığında: kısa vade, bence yeter
fazla zorlamanın alemi yok
Short için bir sonraki vade daha avantajlı olabilir. Temettüler var ve seçim bitti artık paralar MUSIAD'a gidecek beklentisi olabilir. Başkan seçimlere kadar idare edeceğiz sonra kaynaklar bize verilecek demişti.
TUSIAD dün bombaladı TCMB toplantısından önce. Onlara da işinizi büyütmezseniz küçülün denebilir. Gel kredi al neden almıyorsun deniyordu.
HTŞ lideri Culani, İdlib’de örgütün askeri/güvenlik/mali işlerinden sorumlu çok sayıda liderini yabancı istihbarat?la işbirliği içerisinde, kendisine karşı askeri darbe planlama suçlaması ile örgüt tarihinde görülmedik büyüklükte toplu tutuklama operasyonu başlattı.
THY pandemide bu hissenin fiyatı 9 TL idi.hocalar 9 TL'ye THY hissesimi olur diye bagıriyorlardi.ozaman 100.000 TL ile THY alan kişinin şuan ki parası 3.275.000 TL.borsa sabrı olana zenginliktir.
ben matematiği ilkokul 2'ye kadar okudum
tek bildiğim 2kere2=5
ötesini bana sormayın :drunk:
Goldman bankacılık raporu bu akşam geldi taze taze akbank 49 ykb 26 garan 71 hedef 12 aylık şimdi bu al mi sat mi sevgili boğalar
Dün Prof Emre Alkin videosunu seyrettim. Yabancılar müşterilerine Türkiye varlığı aldırmış. Şİmdi bize aldırdınız biz zarar ediyoruz demesinler diye rapor vs ile destekliyorlarmış. Bu yıl Türkiye rekor borçlanma vs yapacakmış, arada komisyonlarını alıyorlarnış.
Seçimden sonra Bahçeli yi ve ülkeyi hareketli zamanlar bekliyor belli ki..
.............................
[emoji91] HDP’den 2. Çözüm Süreci açıklamaları.
• Leyla Zana: Sayın Cumhurbaşkanı 'süreci dondurucuya kaldırdım' diyor. E artık miadı geçmek üzere, bence dondurucudan çıkarıp bu işi esastan ele almak gerekiyor.
• Ahmet Türk: CHP, Kürt sorununu çözecek kabiliyette değil. Erdoğan isterse çözebilir, çünkü o bir lider.
• Selahattin Demirtaş: DEM Parti, AKP ile görüşebilir ve uzlaşabilir.
yarısı doldurulmuş bir bardağın ne kadarı boştur ... jokere bağla ...
elveda gelecek...