VAKBN de ortak satışı var gibi. Kamuya ait emekli fonu da satıyor olabilir.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir. "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Originally Posted by *Bozkurt İşte bu Bahriyeli abi hem eşıfmanla türübünde oturuyo hemide bizi düşünüyor, biraz garip bi durum Bahriyeli abi çitlek citleyip kimin dayak yiyeceğini izleyecek
dayular... şu sıkışmayı bi analiz edin bana bişiy deneyeceeem
KAYSE halk açıldıktan sonra kooperatifler satıyor gibi. Normalde 1 yıl satmama taahhüdü oluyordu, bu şirket iskontolu açıldı sonradan yükselince satışlar oldu.
adam heryerden kılıç çekiyor kchol... olmuyor, aselan... dönyor tcell adamın elinde kaat kalmadı... taze kan lazım
Originally Posted by Ayasofya 2005 Bahriyeli abi çitlek citleyip kimin dayak yiyeceğini izleyecek Ben dayak yersem pambiklen pansuman yaparsın artık
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by ariston KAYSE halk açıldıktan sonra kooperatifler satıyor gibi. Normalde 1 yıl satmama taahhüdü oluyordu, bu şirket iskontolu açıldı sonradan yükselince satışlar oldu. Satmama taahhütü ortaklar için 180 gün Kayseri Şeker de..... Süre Kasım da doldu yani ihraçcı taahhütü 1 sene bunda da var. O ayrı.. Normalde ortak taahhütü de genelde 1 sene olur ama bunlar 180 gün yazmışlar izahnameye
Originally Posted by Ayasofya 2005 Bahriyeli abi çitlek citleyip kimin dayak yiyeceğini izleyecek sabah palaya adamın aklını alırım dedi ..tabii herif buraları okuyor şuna senin usul pansuman yap da aklı başına gelsin
Forum Rules
Yer İmleri