üstad beni karıştırmayaydın iyiydi ama dediklerin tamamen haklı her kelimesine imzamı atarım.
benzer düşünüyoruz..
hiç ama hiç algı kasmadık...ikimizde.
burada palanın long olduğunuda çoğu zaman yazdım hafize istifasında bile yazım ortada..normal devran olsay hakkı en az % -2 ama pala long o nedenle durum nötr benim için dedim .. 1 haftadır grafik long diye bağırıyor falan diyede söyledik falan filen işin bildim kısmı saçmalık.. cebe bakacaz.
beni karıştırmamanı belirttiğim kısım ise şu.. ben paçal yapıyordum iyide gidiyordu. lakin son 12 günde paçal yapacak durum oluşmadı neredeyse hergün artı kapadı) yani ben shortta ısrar eden biri değilim.
eksi kapanış günlerinde shortların bir kısmını kapar. ertesi artıda yerine koymak şekilinde paçal.
yani bu olay yükselirken değilde düşerken olsaydı ben şuan long olmuş olacaktım.
ama fırsat vermedi..
yapacak bişey yok..
ülkenin ekonomisi gidişatı ayrı konu ama bence borsanın genel ekonomi ile alakası bile yok.
tam işin sırrını öğrendim sanırsın onca borsa tecrübesi falan.. grafiklere meğerse dolar bakmak lazımmış dersin oo yeee işi çözdüm sanırsın.. devran değişiverir bukezde yaş olur 70 bu kezde altın bazlı bakmak lazımmış aw dersin
kısaca borsa benim açımdan bambaşka bir dünya.. herşey likitide. herşey para.
para girmeyen hisse yükselmez.. ekonomi isterse süper olsun.

) yani ben shortta ısrar eden biri değilim.

Yer İmleri