VAKBN de ortak satýþý var gibi. Kamuya ait emekli fonu da satýyor olabilir.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir. "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Originally Posted by *Bozkurt Ýþte bu Bahriyeli abi hem eþýfmanla türübünde oturuyo hemide bizi düþünüyor, biraz garip bi durum Bahriyeli abi çitlek citleyip kimin dayak yiyeceðini izleyecek
dayular... þu sýkýþmayý bi analiz edin bana biþiy deneyeceeem
KAYSE halk açýldýktan sonra kooperatifler satýyor gibi. Normalde 1 yýl satmama taahhüdü oluyordu, bu þirket iskontolu açýldý sonradan yükselince satýþlar oldu.
adam heryerden kýlýç çekiyor kchol... olmuyor, aselan... dönyor tcell adamýn elinde kaat kalmadý... taze kan lazým
Originally Posted by Ayasofya 2005 Bahriyeli abi çitlek citleyip kimin dayak yiyeceðini izleyecek Ben dayak yersem pambiklen pansuman yaparsýn artýk
23 mart 128 garan Hamdým Piþtim Yandým
Originally Posted by ariston KAYSE halk açýldýktan sonra kooperatifler satýyor gibi. Normalde 1 yýl satmama taahhüdü oluyordu, bu þirket iskontolu açýldý sonradan yükselince satýþlar oldu. Satmama taahhütü ortaklar için 180 gün Kayseri Þeker de..... Süre Kasým da doldu yani ihraçcý taahhütü 1 sene bunda da var. O ayrý.. Normalde ortak taahhütü de genelde 1 sene olur ama bunlar 180 gün yazmýþlar izahnameye
Originally Posted by Ayasofya 2005 Bahriyeli abi çitlek citleyip kimin dayak yiyeceðini izleyecek sabah palaya adamýn aklýný alýrým dedi ..tabii herif buralarý okuyor þuna senin usul pansuman yap da aklý baþýna gelsin
Forum Rules
Yer Ýmleri