Originally Posted by
refaba
Arkadaş cennet yolu olarak rumuzunu koymuş,neye göre koymuş ?,geçende bilim adamları evren bir hologramdan ibarettir dedi araştırmalarına göre,hologram içinde cennet,cehennem nerede acaba ?
Üç boyutlu evren, aslında iki boyutlu yassı ve yüzeysel bir hologram olabilir. Sicim teorisine göre, evreni ışık vurunca üç boyutlu gözüken bir hologram gibi iki boyutlu olarak ifade edebiliriz.9 Oca 2020
Acaba arkadaş kuantum mekaniğini biliyormu ?,bu doğrultuda atomlar bulundu,atom bombası yapıldı bu teknik sayesinde,ana maddesi uranyum,pek numara koymaya değmez izotoplarına ayırmak için...ben önce teisttim,sonra deist oldum,çünkü kuantum dolanıklığı kafa karıştırıyor,yani bir enerjisel güç var,benim inacım o güç,içinde din vs yok karışanda yok,o güce ne derseniz deyin çünkü açıklanacak bir mantığıda yok,sadece yaratılış olarak yaratılış formülen var,bu etkileşim nöronlar vasıtasıylan beyinde oluşur seni kontrol eder,yani herşeyin özü enerjidir,beyinin ana beslenme unsuru devamlı beyini zorlamaktır,araştırmadır,ne kadar çok araştırırsan beyin o kadar gelişir,es geçip boş ver dersen beyin körelir,o zaman senin yaşamanın gayeside yoktur,demekki insanlar evrildiyde beyin sayesinde olmuştur herşey,bunu detaylarını zamanlan holografik evren topiğinde yazıyorum,bu sistemin gelişmişliklende bağlantısı vardır örneğin ülkemiz,adamlar bizlere ateist dinsiz deist derler,ama ellerinden cep telefonlarını,bilgisayarlarını brakmazlar,bunları icat edenler,hatta çoğu şeyi icat edenler ateist,deist ve dinsizlerdir,o zaman neden dinsizlerin aletlerini kullanıyorlar...