Sayfa 321/975 İlkİlk ... 221271311319320321322323331371421821 ... SonSon
Arama sonucu : 7800 madde; 2,561 - 2,568 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,028
     Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    yahu insanları kastederek daha doğrusu yahudileri kast ederek aşağılık maymunlar olun diyor

bigotlar her şeye bahane bulur, sözde kendi yarattığı canlıyı aşağılık olarak gören yaradıcı değil anca zavallı bir beşeridir

sonra bir maymunun aşağılık olması ne demektir, bahane de c.tesi yasağına uymayan yahudileri aşağılık mahlukata çeviriyor sayın yaradıcınız, ba ba ba kabahatin büyüklüğüne bak, tabii ki normal kelam ve düşünce tarzıdır üstün varlıklar için bu tür yanlışlıklar..

evrime ne gerek comartesi kutsal gün yasağına uyma, hop gerisin geriye evrimleşme dön maymuna, hem de aşağılık şekilde..
    En ilginci Varaka öldüğünde 40 gün gökten vahiy gelmemesi ..bide 4 semevi dinlerin kurucusu ibrahim ve yahudi oluşu,oysa yahudiler islamda devamlı lanetlenir ,ayetlere gelince fil suresi,tebbet,maide 33 ayeti,en uzun ayet bakara suresi,orada şeytanlan Allahın ağız dalaşı,meleklerin ademe secde edişi,şeytanın bunun red edişi falan filan uzar gider...en dikkat edici unsur mervanın osmana kuranı ayetlerini yaktırtıp kuranı bir kitap haline getirilmesi olayı,mervanı muhammet makamından sürgüne göndemedimiydi ağız dalaşı yüzünden

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,028
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bide evlatlık zeyd meselesi var bide onu açıkla
    Konuş başkan top sende,ben 50 senelik araştırmacıyım ve çok yazdım,yönetimden ceza bile aldım,o zeyd+zeynep meselesine ayşeyi eklesekmi acep 6-9 olarak,bu olaylara açıklık getirmek isterken öztürk hocayı hocalıktan men etti iktidar ve yalaka medya baskı kurarak,oda istifasını verdi hap gibi alamanya kaptı teoloji bölümünün başına getirdi,sadece dediği şuydu,hepsi bedevi geleneğine uygundu muhammedde ona uydu demesiydi...

3.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    yahu insanları kastederek daha doğrusu yahudileri kast ederek aşağılık maymunlar olun diyor

bigotlar her şeye bahane bulur, sözde kendi yarattığı canlıyı aşağılık olarak gören yaradıcı değil anca zavallı bir beşeridir

sonra bir maymunun aşağılık olması ne demektir, bahane de c.tesi yasağına uymayan yahudileri aşağılık mahlukata çeviriyor sayın yaradıcınız, ba ba ba kabahatin büyüklüğüne bak, tabii ki normal kelam ve düşünce tarzıdır üstün varlıklar için bu tür yanlışlıklar..

evrime ne gerek comartesi kutsal gün yasağına uyma, hop gerisin geriye evrimleşme dön maymuna, hem de aşağılık şekilde..
    Yahu ben "Eyy kafirler/Eyy inanmayanlar/Eyy inkar edenler"sözünden nasıl nefret dili uydurabildin diye söyledim sen baştan on yargı ile anlamadan hüküm veriyorsun. ona cevap veremeden başka konulara geçiyorsun sonra da kalkmış insan aklı ile yaratıcı şöyle olmalı böyle hitap etmeli şeklinde ona sınırlar koyuyorsun (sanki senin istediğin gibi hitap etse inanacaksın ) Neyse amacım polemik yaratma tartışma değil

4.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    En ilginci Varaka öldüğünde 40 gün gökten vahiy gelmemesi ..bide 4 semevi dinlerin kurucusu ibrahim ve yahudi oluşu,oysa yahudiler islamda devamlı lanetlenir ,ayetlere gelince fil suresi,tebbet,maide 33 ayeti,en uzun ayet bakara suresi,orada şeytanlan Allahın ağız dalaşı,meleklerin ademe secde edişi,şeytanın bunun red edişi falan filan uzar gider...en dikkat edici unsur mervanın osmana kuranı ayetlerini yaktırtıp kuranı bir kitap haline getirilmesi olayı,mervanı muhammet makamından sürgüne göndemedimiydi ağız dalaşı yüzünden
    islamın ilk yıllarında aşırı bir yahudi hayranlığı var, nereden anlıyoruz
    medineye göç ediliyor hoop kıblenin yönünü değiştiriyorlar, kudüse doğru
    bugün milyarlarca müslümanı inandırmışlar aslında ilk kıblemiz kudüstü diye, kuyruklu yalan

hatta medinede mescidi kıbleteyn vardır 2 kıbleli cami, daha sonra allah kıble konusunda birden fikir değiştirir
    islamın ilk yıllarında mekkede kabe dururken kusura bakmayın ama sen ona arkanı dönüp namaz kılamazsın

kabe, lafa gelince allahın evi, en kutsal mekan lakin islamın ilk yıllarında kabenin kuzeyinde yaşıyorsan
    namaz zamanı mecburen ona poponu dönmek zorunda kalıyormuşsun, doğru olmadığı halde hala buna inanıyor insanlar..

Hay aksi.
    Yine yanlis basliga gelmisim.
    Bu bana son zamanlarda hep oluyor.
    Ben kacar.
    Zeytinyagi basligini aramaya gidiyorum.

6. Evcil hayvanı olan ya da hayvanlara yardım eden varsa migrosta 2al 2.si iade kampanyası var , bugün ve yarın... Benim canavara biraz bir şeyler aldım.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,830
     Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    çin'de ve hindistan'da kaç milyon insan yaşıyormuş 1500 yıl önce bir bak bakalım, var mı çinden, hintliden bir hikaye.?
    sonra bir yerden kıssa veya ibretlik bir olay çıkması için illa milyonlarca insanın yaşaması gerekmiyor..

Konuyu hemen başka ırklara dayandırmaya çalıştığına göre o yıllar için Amerika(keşfi zaten yüzyıllar sonra olduydu) ve Avustralyanın nufus bakımından kaale bile alınmayacağını kabul ettin demek ki. Bahsettiğin ve kötülemeye çalıştığın kitabın belli toplumlar hakkında kıssalar şeklinde anlattığı çok sayıda hikayesi var. bazıları o dönemden çok daha eski yıllara da dayanıyor.

Sanırım siz Allahsız ve kitapsız birisiniz. herhangi bir dine inancınız yok. yanılıyorsam yazarsınız.. O yüzden aslında size bişiler yazmak bile belki de zaman israfı. Baştan inkarcısınız. Allaha inanmıyorsunuz.. İnançsızsınız çünkü. inkarcılarla Salih Peygamber zamanında semud kavminin ıslahı için gönderilen dişi deveyi kesen kişiler arasında pek fark bulunmuyor.

Sayfa 321/975 İlkİlk ... 221271311319320321322323331371421821 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •