işbankası bugunkü kredi haberi var acaba neden
Printable View
işbankası bugunkü kredi haberi var acaba neden
Sayin hitit mumkunse gorus ve beklentilerini kisaca yazabilimisin tesekkur ederim simdiden
HTC_M9pw cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
işbank yönetimi devlet ortak olduktan spnra yapılacak ilk imtiyazlı senetlerin yok edilmesi olur.devlet kimseye imtiyaz tanımaz uğraşmaz bunlarla.sadece işkurun temettüsü değil konu.bunu bildikleri için hisseye talep çok.değer tespiti yapacak bir arkadaş yokmu aranızda.
Selam. Esas sözleşme madde 58 ya da 59 a gore Kurucu hisselere tum hisselere toplam ust limiti 250 bin TL olacak sekilde temettü ödemesi yapılıyor. Sermaye artirimlarindaysa madde 18 ya da 19 a gore 1 İSATR icin 20 İSCTR veriliyor diye anlıyorum.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kusura bakmayın ben göremedim hala 10% ibaresini . Mart 2018 toplantı çağrısı linkinizdeyse hisse başına oy sayilari verilmiş ve 1 oy İSATR , 1 oy İSBTR ve 4 oy İSCTR ye düşüyor diye anlıyorum. Çok verimli bir teati yapıyoruz diye düşünüyorum sizinle, yapıcı uslubunuz için teşekkür ederim.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne anladığınızı sormadım. Demişsiniz ya karın %28’i ödeniyor tdtk’ya diye, ne zaman ödenmiş. Chp’deki 604 kurucu hisseden dolayı ne ödenmesi gerekirmiş, kısıtlama ne zaman getirilmiş, chp neden sesini çıkarmamış, böyle mi denetlemiş ve gözetlemiş Atatürk hisselerini.