Sayfa 65/682 İlkİlk ... 1555636465666775115165565 ... SonSon
Arama sonucu : 5454 madde; 513 - 520 arası.

Konu: ISBTR - İş Bankası B

1. işbankası bugunkü kredi haberi var acaba neden

2. Sayin hitit mumkunse gorus ve beklentilerini kisaca yazabilimisin tesekkur ederim simdiden

HTC_M9pw cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by kirk7 Yazıyı Oku
    Hissedarlar önceden de vardı, halen var. Atatürk hisselerinin (işkur, İSATR, İSBTR ve İSCTR) hazineye olasi devrinde de hali hazırda almakta oldukları temettuyu değiştirmeyecek ancak dolaşımdaki İSKUR hisse sahiplerine yüksek temettü getirecek bir değişiklik yapmayı neden isteyeceklerini anlamıyorum ben. Hazine ya da devlet halı hazırda TTK ve TDK ya verilen temettuleri bu kurumlardan da alabilir diye düşünüyorum. Bu yönde olası bir değişikliğe en büyük olumsuz tepki elinde imtiyazlı ya da kurucu hissesi olmayan dolaşımdaki İSCTR sahiplerinden gelir diye düşünüyorum.

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    İsctr saniplerinden olumsuz tepki gelmesin diye kurucu hisseleri imha ederler zaten. Aklınıza yatmadıysa almayın bence, buradakiler kısa vadeli alıp kar yapma peşinde olan insanlar değil,

4.  Alıntı Originally Posted by kirk7 Yazıyı Oku
    Hissedarlar önceden de vardı, halen var. Atatürk hisselerinin (işkur, İSATR, İSBTR ve İSCTR) hazineye olasi devrinde de hali hazırda almakta oldukları temettuyu değiştirmeyecek ancak dolaşımdaki İSKUR hisse sahiplerine yüksek temettü getirecek bir değişiklik yapmayı neden isteyeceklerini anlamıyorum ben. Hazine ya da devlet halı hazırda TTK ve TDK ya verilen temettuleri bu kurumlardan da alabilir diye düşünüyorum. Bu yönde olası bir değişikliğe en büyük olumsuz tepki elinde imtiyazlı ya da kurucu hissesi olmayan dolaşımdaki İSCTR sahiplerinden gelir diye düşünüyorum.

işbank yönetimi devlet ortak olduktan spnra yapılacak ilk imtiyazlı senetlerin yok edilmesi olur.devlet kimseye imtiyaz tanımaz uğraşmaz bunlarla.sadece işkurun temettüsü değil konu.bunu bildikleri için hisseye talep çok.değer tespiti yapacak bir arkadaş yokmu aranızda.

5.  Alıntı Originally Posted by Bankers Yazıyı Oku
    Yanlış. Kurucu hisse sahiplerine isc verilmedi ki hiç. Ayrıca toplam kar belli, tdtk�ya ödenen belli, %28 çdendiğine nasıl ulaştınız.
    Selam. Esas sözleşme madde 58 ya da 59 a gore Kurucu hisselere tum hisselere toplam ust limiti 250 bin TL olacak sekilde temettü ödemesi yapılıyor. Sermaye artirimlarindaysa madde 18 ya da 19 a gore 1 İSATR icin 20 İSCTR veriliyor diye anlıyorum.

---------------
    Paylaştıklarım bildiğimi düşündüklerim ve fikirlerimdir. Hiç bir paylaşımım yatırım tavsiyesi değildir. Saygılarımla

6.  Alıntı Originally Posted by Bankers Yazıyı Oku
    İsctr saniplerinden olumsuz tepki gelmesin diye kurucu hisseleri imha ederler zaten. Aklınıza yatmadıysa almayın bence, buradakiler kısa vadeli alıp kar yapma peşinde olan insanlar değil,
    sadece kurucu hisseleri mi? a ve b ne olur?c ile birleştirme olur mu?olursa ne güzel olur.

7.  Alıntı Originally Posted by ozonel Yazıyı Oku
    bu şubat tarihli bildirim.tablonun sağında oy hakkı yüzde 10 ama altta bir pay 1 oy hakkı var diyor.çözemedim.
    Kusura bakmayın ben göremedim hala 10% ibaresini . Mart 2018 toplantı çağrısı linkinizdeyse hisse başına oy sayilari verilmiş ve 1 oy İSATR , 1 oy İSBTR ve 4 oy İSCTR ye düşüyor diye anlıyorum. Çok verimli bir teati yapıyoruz diye düşünüyorum sizinle, yapıcı uslubunuz için teşekkür ederim.

---------------
    Paylaştıklarım bildiğimi düşündüklerim ve fikirlerimdir. Hiç bir paylaşımım yatırım tavsiyesi değildir. Saygılarımla

8.  Alıntı Originally Posted by kirk7 Yazıyı Oku
    Selam. Esas sözleşme madde 58 ya da 59 a gore Kurucu hisselere tum hisselere toplam ust limiti 250 bin TL olacak sekilde temettü ödemesi yapılıyor. Sermaye artirimlarindaysa madde 18 ya da 19 a gore 1 İSATR icin 20 İSCTR veriliyor diye anlıyorum.

Ne anladığınızı sormadım. Demişsiniz ya karın %28’i ödeniyor tdtk’ya diye, ne zaman ödenmiş. Chp’deki 604 kurucu hisseden dolayı ne ödenmesi gerekirmiş, kısıtlama ne zaman getirilmiş, chp neden sesini çıkarmamış, böyle mi denetlemiş ve gözetlemiş Atatürk hisselerini.

Sayfa 65/682 İlkİlk ... 1555636465666775115165565 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •