Kizmayin sizi severim..:)
Borsada para kazanmak zor biliyorum..
Syg,
Borsa hayattir..
Inisi de olur cikisi da..
Sevinci de uzuntusu de..
Syg,
Kalan kısımda da daha fazla artarsa İktidarın anahtarı masaya kendi isteği ile bırakıp gitmesi anlamına gelir.
İktidarın seçim tarihi konusunda kararsızlığı var gibi.
Hala baraj düzenlemesini geçirmediler, ki 1 yılda önce seçim olamıyor diye biliyorum.
Bu dolar artışı ve yeni asgari ücret, 3600 düzenlemesi, erken emeklilik gibi bütçeyi delen kararlarla dış kaynak bulunmazsa ne kadar gidebilir?
Zurna durum iyidir. Ama yiyen iflah olmaz. Bir daha ister.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın iyimser, bu oyunları anlamış olmanız bile önemli. Ancak, "eğer bu adamlar böyle oynuyor ise ben ne yaparak borsadan para kazanmalıyım" diye kendinize sormalısınız. Bu oyunlara karşı stratejiler geliştirirseniz borsada TL bazında başarılı olmanız mümkün, ancak Dolar bazlı getiri sağlamak için hisse senedi seçimlerini de özenle yapmanız gerekebilir.
Unutmayın borsadan para kazanan büyük oyuncular (fonlar, bademler, pala, ...) var ve bunlar borsaya yön vermek zorunda. Borsa yatay iken bunlarda para kazanamaz. Bu yönleri tespit edebilen ve uygun para yönetimi yapabilen borsada başarılı olabilir.
Piyasa ile inatlaşmamak önemli bir stratejidir ama zor olan para kazanmak :-)
YTD.
seçim kanununda mhp ile dar bölge konusunda anlaşamadılar. sadece baraj %7 ye iniyor o da ne kadar faydalı bilemiyorum.
seçim kanununda şu haliyle seçimi direkt kazanırlar diyecekleri bir durum çıkmayacak gibi. O nedenle şuan için oy oranlarını arttıracak eyt, 3600, asgari ücret konuları ile para dağıtıp MB yolu ile sürekli para basacaklardır.
bu yaptıklarından sonra seçimi kazansalar dahi ülkenin ekonomisi çok kötü olacaktır. O durum için de birşeyler düşünüyorlardır sanırım.