Sayfa 653/1006 İlkİlk ... 153553603643651652653654655663703753 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 5,217 - 5,224 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Sayın dudu bana sürekli aynı şeyi söylüyorsunuz ben de aynı şeyi söylüyorum benim nikim ironi teşekkürler
    Kizmayin sizi severim..

Borsada para kazanmak zor biliyorum..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Borsa hayattir..

Inisi de olur cikisi da..

Sevinci de uzuntusu de..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

3.  Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    Odeadan 395 günlük %20'den bağladığım mevduatın 173 günü kaldı.
    O tarihten bu yana dolar %18'e yakın artmış. Kalan 173 günde hiç artmayıp yerinde sayarsa, ki imkansız, kafa kafaya olacak. Ki piyasanın gördüğü en yüksek faiz oranı olmasına rağmen durum böyle. Gerisini siz düşünün.
    Kalan kısımda da daha fazla artarsa İktidarın anahtarı masaya kendi isteği ile bırakıp gitmesi anlamına gelir.

İktidarın seçim tarihi konusunda kararsızlığı var gibi.

Hala baraj düzenlemesini geçirmediler, ki 1 yılda önce seçim olamıyor diye biliyorum.

Bu dolar artışı ve yeni asgari ücret, 3600 düzenlemesi, erken emeklilik gibi bütçeyi delen kararlarla dış kaynak bulunmazsa ne kadar gidebilir?
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

4.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Elektrikli araçlar için powerbank geliştirilmiş.
    Dairende tak şarja iş tamam.
    Çek çek bavul gibi.
    https://www.zipcharge.global/?utm_ca...e=DonanimHaber
    Bunu araba içine koymazlarsa TR de zor.

Çalınabilir...
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Zurna durum iyidir. Ama yiyen iflah olmaz. Bir daha ister.
     Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Gecen tantuni ye gittim
    et tantuni istedim, gramaji ufalmis buskivit gibi idi
    dedim bir de tavuk verin de doyalim
    borazan mi ne ole bi ismi var verin dedim onu yedik
    tavuk iyidir bosverin

Ankara kizilay da hosta doner karsisinda kemer vardi donerci hep onu tercih ederdim ben hey gidi yillar hey
    SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

6.  Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Tecrübeyle sabittir ki bizim kurtlar borsa da kimseye para kazandırmazlar. Birilerine mali yukleyecekler. Biz de ancak gerçek yabancılar giriş yaptığında ve onların aldığı hisselere girersen para kazanırsın yoksa bu çakma yabancılarla hiç bir şey olmaz
    Sayın iyimser, bu oyunları anlamış olmanız bile önemli. Ancak, "eğer bu adamlar böyle oynuyor ise ben ne yaparak borsadan para kazanmalıyım" diye kendinize sormalısınız. Bu oyunlara karşı stratejiler geliştirirseniz borsada TL bazında başarılı olmanız mümkün, ancak Dolar bazlı getiri sağlamak için hisse senedi seçimlerini de özenle yapmanız gerekebilir.

Unutmayın borsadan para kazanan büyük oyuncular (fonlar, bademler, pala, ...) var ve bunlar borsaya yön vermek zorunda. Borsa yatay iken bunlarda para kazanamaz. Bu yönleri tespit edebilen ve uygun para yönetimi yapabilen borsada başarılı olabilir.

Piyasa ile inatlaşmamak önemli bir stratejidir ama zor olan para kazanmak :-)

YTD.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

7.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Kalan kısımda da daha fazla artarsa İktidarın anahtarı masaya kendi isteği ile bırakıp gitmesi anlamına gelir.

İktidarın seçim tarihi konusunda kararsızlığı var gibi.

Hala baraj düzenlemesini geçirmediler, ki 1 yılda önce seçim olamıyor diye biliyorum.

Bu dolar artışı ve yeni asgari ücret, 3600 düzenlemesi, erken emeklilik gibi bütçeyi delen kararlarla dış kaynak bulunmazsa ne kadar gidebilir?
    seçim kanununda mhp ile dar bölge konusunda anlaşamadılar. sadece baraj %7 ye iniyor o da ne kadar faydalı bilemiyorum.
    seçim kanununda şu haliyle seçimi direkt kazanırlar diyecekleri bir durum çıkmayacak gibi. O nedenle şuan için oy oranlarını arttıracak eyt, 3600, asgari ücret konuları ile para dağıtıp MB yolu ile sürekli para basacaklardır.
    bu yaptıklarından sonra seçimi kazansalar dahi ülkenin ekonomisi çok kötü olacaktır. O durum için de birşeyler düşünüyorlardır sanırım.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    seçim kanununda mhp ile dar bölge konusunda anlaşamadılar. sadece baraj %7 ye iniyor o da ne kadar faydalı bilemiyorum.
    seçim kanununda şu haliyle seçimi direkt kazanırlar diyecekleri bir durum çıkmayacak gibi. O nedenle şuan için oy oranlarını arttıracak eyt, 3600, asgari ücret konuları ile para dağıtıp MB yolu ile sürekli para basacaklardır.
    bu yaptıklarından sonra seçimi kazansalar dahi ülkenin ekonomisi çok kötü olacaktır. O durum için de birşeyler düşünüyorlardır sanırım.
    ilave sıcak para planı yok ise .basılan para direkt yeşil e gider

Sayfa 653/1006 İlkİlk ... 153553603643651652653654655663703753 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •