Beter olmadı henüz dostum beteri aralık ayı gibi göreceğimizi düşünüyorum. Dolar 7 gaymede yetti diyecek herkes ama yetti denildiğinde dönülmez akşamın ufkundayım vakit çok geç olacak.
Printable View
@Bosporos benim eski bir gönderiye rasgelmiş. Tavşan yemeğe başladı çiçeğin sapını hazmetti komple yutmadan ağzından çiçeği kurtardık kurtardık , iş bitti bitti bitmedi artık tavşanın mideye inmemiz lazım çiçeği çıkartmak için.
https://www.youtube.com/watch?v=O1f9J9-tdT0
Çakallar bir şekil yeni GAZ olurda kuru aşağı çeker SHORTÇU madikleriz diye tüm gün 5.28-5.30 arası gittiler geldiler. Bende merak ediyorum işin sonunu ama uzun vadede zaten değişen bir şey olmayacak seve seve bu DOLAR gidecek. Ama belli de olmaz MB başyaveri izin alırsa kallavi faiz artışıyla Doları dizginleyebilir tabi o sırada Dolar hangi tepede olur onuda ben bilmem piyasa bilir.
abisi google baktınız mı o dev şirkete, yav ben bunların çoğunu biliyorum, nesi dev bunların ümraniye mehmet akifte dev şirket mi olur la. bunlar cep telefonu ithal edip n11de satan adamlar.. nesi telekom dünyasının önemli aktörü, bunlar spotçu parelel ithalat denen adamlar işte.. hürriyet de enteresan :oleyo: :D
bu gibi tipler uçağa atlayıp çin malezya dolaşır, refurbish toplarlar ithal ederler genelde. bunların batışı gösterge değil, önemli de değil.