Sayfa 655/1023 İlkİlk ... 155555605645653654655656657665705755 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 5,233 - 5,240 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Yok sayın maharaj kriz filan bizi teğet geçer ülkenin yalakası o kadar bol ki bunlar beter filanda anlamıyor başka bir şey istiyorlar ama bende anlamadım.

`Dolarlarınızı bozdurun` çağrısına aracını devlete bağışlayarak destek verdi
    https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem...verdi-2563933/

Adam Dolarınızı bozdurun diyor bu yalaka hurda aracımı devlete verdim diyor. Allah bilir vergileri de ödenmemiştir bu aracın ya neyse . Bu arada YALAKALIK elbette beleş olmaz şüphesiz ki bir rant getirecektir.
    Beter olmadı henüz dostum beteri aralık ayı gibi göreceğimizi düşünüyorum. Dolar 7 gaymede yetti diyecek herkes ama yetti denildiğinde dönülmez akşamın ufkundayım vakit çok geç olacak.

2.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    2 dakika önce Amerikan heyeti ile Türk heyeti arasındaki görüşme başladı.
    12 dakika oldu
    Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

3.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Türkiye'deki mali piyasaların istikrarsızlığı göz önünde bulundurulduğunda Ankara'nın Washington karşısındaki manevra alanının dar olduğu görülüyor. Türk heyetinin Washington temaslarından başarıyla çıkmasının en iyi ihtimalle kısıtlı bir rahatlama sağlaması bekleniyor. Bunun nedeni, yabancı yatırımcıların kaygılarının temel mali dengesizliklerden ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu dengesizliklere yanıt vermemesinden kaynaklanıyor. Dorian Jones
    adam mali dengesizlik için damadını getirdi ya, daha ne yapsın.. arkadaş ekonomiden anlamıyonuz vesselam ..

4.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Bekliyoruz dostum takipteyiz. Kurda geri vites olmadığına göre kimse inanmıyor bu işe.
    @Bosporos benim eski bir gönderiye rasgelmiş. Tavşan yemeğe başladı çiçeğin sapını hazmetti komple yutmadan ağzından çiçeği kurtardık kurtardık , iş bitti bitti bitmedi artık tavşanın mideye inmemiz lazım çiçeği çıkartmak için.

En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

5.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Hayret TÜPÇÜ nasıl böyle haber yapıyor ! Tüpçü saraydan izin almadan bu şekil haber yapamaz muhakkak ki batan firma muhalif aksi olsa saray haber yapmasına izin vermezdi bu tüpçünün..
    umutabi böyle giderse sana yastık altı görünüyor bence, sen fazla strese gelemezsin.

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Bekliyoruz dostum takipteyiz. Kurda geri vites olmadığına göre kimse inanmıyor bu işe.
    Çakallar bir şekil yeni GAZ olurda kuru aşağı çeker SHORTÇU madikleriz diye tüm gün 5.28-5.30 arası gittiler geldiler. Bende merak ediyorum işin sonunu ama uzun vadede zaten değişen bir şey olmayacak seve seve bu DOLAR gidecek. Ama belli de olmaz MB başyaveri izin alırsa kallavi faiz artışıyla Doları dizginleyebilir tabi o sırada Dolar hangi tepede olur onuda ben bilmem piyasa bilir.

7.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Batan batana Allah sonumuzu hayır etsin.
    2001 krizine rahmet okuruz bu gidişle.

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/d...alebi-40922046
    abisi google baktınız mı o dev şirkete, yav ben bunların çoğunu biliyorum, nesi dev bunların ümraniye mehmet akifte dev şirket mi olur la. bunlar cep telefonu ithal edip n11de satan adamlar.. nesi telekom dünyasının önemli aktörü, bunlar spotçu parelel ithalat denen adamlar işte.. hürriyet de enteresan :D

bu gibi tipler uçağa atlayıp çin malezya dolaşır, refurbish toplarlar ithal ederler genelde. bunların batışı gösterge değil, önemli de değil.

Alıntı Originally Posted by cankan Yazıyı Oku
    umutabi böyle giderse sana yastık altı görünüyor bence, sen fazla strese gelemezsin.
    Kalan pek bir şey yok ki onuda yastık altı yapalım.

Sayfa 655/1023 İlkİlk ... 155555605645653654655656657665705755 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •