bir aylık getirisinin yüzde 70'ini son bir günde kazanmış. genel getirilere de bakınca üzerinde durmaya değmez bence.
Printable View
Gpg risksiz bir fon olmasına rağmen haftasonları bile mevduat getirisi elde edemiyor.Üstüne hafta içi eksi yazınca hiç bir cazibesi yok.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TBT'yi zarar yazsa dahi satmalımıyım? Biraz öngörüsü olan arkadaşlar yön gösterebilirse sevinirim. Devlet tahvili işi çok terste bıraktı.
Edit: Satış talimatını girdim. 1000 liram hiç oldu. Belki yatırımcılar için az bir miktar fakat bana çok koydu. Birde Ppf satıp girmek en zamansız anda, gpg'den sonra 2. nakavt oldu bana.
Otomatik katılımla dahil olmuşşunuz BES'e. Çalıştığınız süre boyunca maaşınızdan %3 kadar kesilip BES hesabınıza aktarılmıştır. Kendiliğinden iptal olmuyor. Sizin iptal ettirmeniz gerekiyor hocam.
E-devlet üzerinden kontrol edebilirsiniz isterseniz ne kadar para aktarılmış ve şu an ne kadar olmuş.
Kurumlardan Takasbank İstanbul Takas ve Saklama Bankası A.Ş.'yi seçin. Takasbank Bireysel Emeklilik Bilgilendirme İşlemleri>Toplu Bakiye Sorgulama sırasını izlemeniz gerekiyor.