Futbol takımı gibi yapmışsınız portföyü. Buranın eskilerinden biri olarak benden size küçük bir tavsiye. 3-4 en fazla 5 hisse kontrol edilebilir, gerisi zorlar.
Sacro ustad çok kaliteli bir dost. Lütfen şuna bakar mısın şeklinde sormaktan ziyade biraz gayret edip grafik çalışmanız iyi olur. Belki güzel bir hareket yakalamış olabilirsiniz fakat Sacro'ya yardımcı aslında birbirimize yardımcı olmamız lazım.
Ben buradan kendisine DOAS'ı hatırlatayım. Perşembe Genel Kurul varmış. Muayene istasyonlarının satışı, araç kiralamanın faaliyet alanı içine alınması vs. gündeme gelecek deniyor. Bugün hacimli yükseliş yaptı, 9'u kalıcı geçer ve 10 liranın üstüne atabilirse 3 yıllık düşeni kırabilir. Uzun Vade Disiplin gösteren iyi kar yazabilir. Hurda işinden olumlu etkilenmesi bekleniyor. Zaten WV alacak adam fiyatına pek bakmaz. Fiyata bakanlar ikinci el alıcı. Orada bile piyasa üstü mübarek. Grafik bakıp atayım. İnternetsiz 1 yıldan sonra biraz zor olacak ama elle çizdiğim ve A4 kağıdına sığmayan bir grafik vardı. Oradaki zıplayıp aşağı salması ve yeniden toparlaması olumlu geldi. Bugün biraz geçen yıldan kalan sembolik Karelciklerimi verdim. Sonra birazcık DOAS yaptım. Beklenen hareket geldiyse sebepleniriz inşallah. Yoksa vedalaşıp dükkana döneriz...
DOAS 3 yıllık düşen takoz gibi de duruyor. Çıksın da takoz makoz önemli değil. 12 liranin üstü keyifli seyirler dedirtecek. Aslında 3 yıllık Al-Biriktir hissesiymiş kıymetini bilene. İnşaallah umduğumuz olur. Bol şanslar..
https://resmim.net/f/hy8meu.png
Not: Yaklaşık 1 yıl sonra ilk grafiğim. Cepten epey zor oluyor ama neyse bir süre daha böyle olsun...