Sayfa 657/1081 İlkİlk ... 157557607647655656657658659667707757 ... SonSon
Arama sonucu : 8643 madde; 5,249 - 5,256 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin (2)

1. Bugün karsana baktım, baktım ,baktım..500 milyon hacim yapan kağıdın böyle artılayıp,ekisilediği bir dünya teknik,hırs, kazanacağım vs.yi iyice izledim.Sonra sasaya geri döndüm ona baktım baktım baktım..Taa nerlerden nerelere gidip hala o seviye bi fiyatın al ver al ver al ver yapıtığını izledim.Sonra dedim işte borsa böyle bişi insanların algıları ve psikolojisinin üzerine kurulu bir mekanizma.Atraksiyon milletiyiz biz.Samimi arkadaşlarım yurtdışında gezi gelip oraları anlatıyorlar danimarka,ingiltere, asyaya amerikaya, bende kitapta ve tvde görsekte ,onların içinde gezmek gibi olmadığı bildiğim için,nasıl olmadığını bilmediğim için sorar ve dinlerim.
    -İmpala sen orlarda 1 hafta sonra sıkılırsın la. diyorlar?
    -Neden diyorum.
    -ATRAKSİYON YOK OLUM ORLARDA BİZDEKİ GİBİ diyorlar.
    -BENDE KIHKIKHIKHIHKIHH..
    Para puldan,makam, mevkiden bağımsız VATANSEVERLER..

2.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Ben bugun karsani denedim 37 den kareli denedim 38 den.

Gun sonu bakiyorum birbirini dengelemis kar zarar.

Bide 8.10 yunsa verdim 7.85 lerden geri yerine koydum.

Sabah en iyi kagit ykgyo du onuda verdiler yine maliyetime getirdiler.

Oysaki bu haftalik macd ile kopmaliydi ama ters kagit iste.

Ama bu karsn iyi valla zirve kirmis hemrn satmamak lazim.

Hatta yarin karelide karsan yapabilirim.

Cunku biri asagi kiriyor biri yukari.
    Hocam pergamonda durum nedir bugün sert yükseldi yabancı ve OYAK alimda birde bugün dikkatimi çeken diğer bir husus ise temmettu verecek kağıtların iyi prim yapmasiydi

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by reays Yazıyı Oku
    Bugün benim liste İstanbulâ€â•un yoğun trafiği gibi koyu kahverengi

Acımı paylaşayım da azalsın az

Maliyetlerim
    Karel 9.08
    Petkim 8.06
    Silver 2.76
    İhlas 0.54
    Tumosan 9.68
    Gerel 6.95
    Ahh ah..
    Ve daha bir sürü kağıt...
    En çok da karel ve gerel üzdü beni

Allahtan karsan dan az karla çıktım.

â€â€â€â€â€â€â€â€â€ â€â€â€â€â€â€â€â€â€â €â€â€â€â€â€â€â€â€⠀â€â€â€â€
    Ne kadar hesap yaparsanız yapın, hesapta olan değil nasipte olan gelir başınıza…
    Futbol takımı gibi yapmışsınız portföyü. Buranın eskilerinden biri olarak benden size küçük bir tavsiye. 3-4 en fazla 5 hisse kontrol edilebilir, gerisi zorlar.

Sacro ustad çok kaliteli bir dost. Lütfen şuna bakar mısın şeklinde sormaktan ziyade biraz gayret edip grafik çalışmanız iyi olur. Belki güzel bir hareket yakalamış olabilirsiniz fakat Sacro'ya yardımcı aslında birbirimize yardımcı olmamız lazım.

Ben buradan kendisine DOAS'ı hatırlatayım. Perşembe Genel Kurul varmış. Muayene istasyonlarının satışı, araç kiralamanın faaliyet alanı içine alınması vs. gündeme gelecek deniyor. Bugün hacimli yükseliş yaptı, 9'u kalıcı geçer ve 10 liranın üstüne atabilirse 3 yıllık düşeni kırabilir. Uzun Vade Disiplin gösteren iyi kar yazabilir. Hurda işinden olumlu etkilenmesi bekleniyor. Zaten WV alacak adam fiyatına pek bakmaz. Fiyata bakanlar ikinci el alıcı. Orada bile piyasa üstü mübarek. Grafik bakıp atayım. İnternetsiz 1 yıldan sonra biraz zor olacak ama elle çizdiğim ve A4 kağıdına sığmayan bir grafik vardı. Oradaki zıplayıp aşağı salması ve yeniden toparlaması olumlu geldi. Bugün biraz geçen yıldan kalan sembolik Karelciklerimi verdim. Sonra birazcık DOAS yaptım. Beklenen hareket geldiyse sebepleniriz inşallah. Yoksa vedalaşıp dükkana döneriz...

DOAS 3 yıllık düşen takoz gibi de duruyor. Çıksın da takoz makoz önemli değil. 12 liranin üstü keyifli seyirler dedirtecek. Aslında 3 yıllık Al-Biriktir hissesiymiş kıymetini bilene. İnşaallah umduğumuz olur. Bol şanslar..

Not: Yaklaşık 1 yıl sonra ilk grafiğim. Cepten epey zor oluyor ama neyse bir süre daha böyle olsun...
    Son düzenleme : egelim; 27-03-2018 saat: 00:16.
    Dibe vurmanın en güzel tarafı ne biliyor musun?
    Bundan sonra hep yukarı...

4. Yarın borsa yukarı Dolar aşağı Dow tepmiş...

5. Spek styla, sistem yürüsün insanlar mutlu olsun..Öz orada zaten.Büyük Türk atasözlerine öyle saygım varki her zaman.Anonimdir (orası bile öyle güzelki,orası bile öyle bir cevap verir ki aslında bütün aleme,biz bencil değil,isimle ve sıfatla işimiz yok 2500 yıldır.)isme,şekle,güç odaklarına, makam mevkiiye bakmaz.Anadolu'dur bu topraklar..Ahh dünyanın merkezi ANADOLU..
    Para puldan,makam, mevkiden bağımsız VATANSEVERLER..

6. sacro üstadım ne dersin iş yapar mı daralan üçgen formasyonu var gibi macd saatlik sonda günlükte yönünü yukarı cevirmiş 4 ema 9 emayı yukarı kesmiş sanki 4.14 civarını gecerse fişekleyecek gibi duruyor ne dersiniz? yatırım tavsiyesi değildir. kişisel görüşümdür.
    https://invst.ly/702i8

7.  Alıntı Originally Posted by egelim Yazıyı Oku
    Futbol takımı gibi yapmışsınız portföyü. Buranın eskilerinden biri olarak benden size küçük bir tavsiye. 3-4 en fazla 5 hisse kontrol edilebilir, gerisi zorlar.

Sacro ustad çok kaliteli bir dost. Lütfen şuna bakar mısın şeklinde sormaktan ziyade biraz gayret edip grafik çalışmanız iyi olur. Belki güzel bir hareket yakalamış olabilirsiniz fakat Sacro'ya yardımcı aslında birbirimize yardımcı olmamız lazım.

Ben buradan kendisine DOAS'ı hatırlatayım. Perşembe Genel Kurul varmış. Muayene istasyonlarının satışı, araç kiralamanın faaliyet alanı içine alınması vs. gündeme gelecek deniyor. Bugün hacimli yükseliş yaptı, 9'u kalıcı geçer ve 10 liranın üstüne atabilirse 3 yıllık düşeni kırabilir. Uzun Vade Disiplin gösteren iyi kar yazabilir. Hurda işinden olumlu etkilenmesi bekleniyor. Zaten WV alacak adam fiyatına pek bakmaz. Fiyata bakanlar ikinci el alıcı. Orada bile piyasa üstü mübarek. Grafik bakıp atayım. İnternetsiz 1 yıldan sonra biraz zor olacak ama elle çizdiğim ve A4 kağıdına sığmayan bir grafik vardı. Oradaki zıplayıp aşağı salması ve yeniden toparlaması olumlu geldi. Bugün biraz geçen yıldan kalan sembolik Karelciklerimi verdim. Sonra birazcık DOAS yaptım. Beklenen hareket geldiyse sebepleniriz inşallah. Yoksa vedalaşıp dükkana döneriz...

DOAS 3 yıllık düşen takoz gibi de duruyor. Çıksın da takoz makoz önemli değil. 12 liranin üstü keyifli seyirler dedirtecek. Aslında 3 yıllık Al-Biriktir hissesiymiş kıymetini bilene. İnşaallah umduğumuz olur. Bol şanslar..

Not: Yaklaşık 1 yıl sonra ilk grafiğim. Cepten epey zor oluyor ama neyse bir süre daha böyle olsun...
    3-4 ten başka takip etmek zor lafınıza katılıyorum. Bazıları vadeli konumda. Fakat bir yanlış anlaşılma var.

Ben sacro şuna bak bunu yorumla demedim.

Zaten hiç sormadım ona. Değerli arkadaşla hiç karşılıklı mesajlaşmam da olmadı.

Siz galiba benim mesajımın altına genel olarak bir yorum yazmışsınız soranlara yönelik.

Paramız çiftlikbank gibi Yok olmadı. Sonuçta düşen hisse çıkacak. Herkes kazanacak.

————————————————
    Ne kadar hesap yaparsanız yapın, hesapta olan değil nasipte olan gelir başınıza…

8. Sacro birakalim borsayi da sen bi ciftlik bank kur takilalim =))

Sayfa 657/1081 İlkİlk ... 157557607647655656657658659667707757 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •