[emoji122][emoji122][emoji122][emoji477]
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
[emoji122][emoji122][emoji122][emoji477]
Vakıf yatırım da bizler gibi en son iştiraklere ve olası vs vs beklentilere istinaden hisseye dikkat çekmiş idü..
Çay a devam
Hep en doğrusunu siz düşünürsünüz ve bu yüzden sizin gibi düşünmeyen ya da kendini düzgün bir şekilde ifade eden muhatap karşınıza çıktığında hemen bir şekilde onu küçümseme gereğini duyarsınız ya.:)
Taktım ben sizin şu "derinleşmiş, filozoflaşmız küçük yatırımcı" tespitinize.:)
"Filozoflaşmış Küçük Yatırımcı" ha? Bu isimlendirme aslında gerçekten de oldukça sevimli olmuş ama acaba benim hakkımda yaptığınız bu tespit doğru mu yanlış mı?
Acaba ben gerçekten de sizin tahmin ettiğiniz gibi kendini aşıp filozoflaşmış bir küçük yatırımcı mıyım yoksa değil miyim !!!
Yoksa siz bu mecrada yazıp çizen herkesi kendiniz gibi mi sanıyorsunuz?
Bunu anlayabilmenin tek yolu var ve bu nitelemeyi yapan kişiye küçük yatırımcının tanımı sormak ve daha sonra benim portföyümdeki TCELL lot miktarı ile bu azami lot miktarını kıyaslayarak hangi boy yatırımcı olduğumu tespit etmek.
Malum küçük yatırımcının resmi ve net bir tanımı yok. Bakalım sizin küçük yatırımcı ölçünüz ne?
Sayın arpaci55, sorarım size, sizin değerlendirme kriterlerinize ya da bakış açınıza göre ; maksimum hangi lota kadar TCELL'e sahip olanlar "küçük ya da güççük" yatırımcı olarak kabul ediliyor acaba?
Lütfen beni cevapsız bırakmayınız.
Hisse Net'in en eski kullanıcılarından birisiydim ama buradaki kendi görüşlerinden başka hiç bir kimsenin görüşlerini beğenmeyen ukala dümbeleklerinin saldırgan tutumlarından bıkıp usanarak investing com da yazayım dedim ama oradaki kelime kısıtı, yazılan mesajların spam bildirimi üzerine anında silinmesi vs. tekrar buraya döndüm sanırım siz de investing com kullanıcısınız ama sizi tam olarak çıkaramadım. Acaba Investing.com daki kullanıcı adınız neydi?
Bence bu arkadaş; özellikle de "bu küçük yatırımcı iradesi BofA yı da citibank ı da çökertir." diyerek belki kendisinin de dahil olduğu küçük yatırımcı kitlesini alenen Ti'ye almaya çalışıyor. Oysa ben investing com da da burada da söyledim. Deutsche Bank ve Citibank'ın her türlü oyunu bozacak gücü var ve bu tahtada bırak küçük yatırımcıyı Türkiye 'de yerleşik hiç bir büyük yatırımcının, kurumun vs şansı yok ve bu arkadaş bal gibi de durumu biliyor.
Ama eğer ben arkadaşı yanlış anlamış olsam bile, belki de bu soruyu yönelterek, şu son derece muğlak bir ifade olan küçük yatırımcı kavramını netleştirmek adına faydalı bir polemik başlatmış olabilirim:)
Azami kaç TL'lik bir portföy ya da azami kaç lot TCELL'den fazlasına sahip olmak bir yatırımcının artık küçük yatırımcılıktan çıkıp orta ya da büyük boy büyük yatırımcı sayılmasını sağlar?