Allah rahmet eylesin.
Printable View
Allah rahmet eylesin.
Her bankanın politikası farklı. Muhtemelen bu kuralı koyarken ; küçük montanlı olduğundan ani para çıkışlarına yol açılmaması için tedbir aldığını varsaymıştır. Ben de uzun yıllar bu banka ile çalışırım, internetten kesinlikle 100 bin tl. den fazla eft yapamadım. Genel de bir gün önceden haber vererek parayı elden alıyorum.
Bu platformu 3 yıldır takip ediyorum. Çok kaliteli paylaşımlar yapılıyor ( du ) . Son 8 aydır benim gibi yeni tipler çoğaldı. Mevduat faizleri ve incelikleri yerine başka şeyler konuşulur oldu. Bu nedenle de sık sık atışmalar olmakta ve konu dağılmakta. Bu durumdan rahatsız olanlar yazmayarak sadece takip ediyorlar.
İngbank turuncu 14
Hele bazı tipler var . Hisse.net platformunun her sayfasına yazıyorlar. Adeta her konunun uzmanı gibi dalıyorlar. Günlük yazılanlara bakınca bir kişinin emlak, faiz, döviz, borsa, altın, aktuel vs. topiklere döktürdüğünü görüyor ve O ' nun adına üzülüyorum. Bu kadar bol vakti nasıl buluyorlar ? Bu enerjiyi üretime harcasalar daha iyi. Neyse içimdekileri yazdım.
Şimdi gelelim oran paylaşmaya ; Dün Fiba 32 gün 100 bin üstüne 14,50 dedi ama haftaya salı gününden itibaren ( ppk sonrası ) 15 üstü verebilirlermiş. Kordon denizbank 35 gün 150 bin tl. için 14,35 verdi.